שלום לכולם,
לפני כמה ימים גיליתי לתדהמתי בדף חיובי כרטיס האשראי שלי, כי חב'קו מנחה מחייבת אותי מדי חודש סך 125 ש"ח עבור תוכנת המסחר בורסה גרף - כבר חצי שנה, וללא ידיעתי!!!
לאחר בירור קצר, עולה כי חב'קו מנחה פשוט מנסה לעקוץ אנשים. להלן השתלשלות האירוע:
בינואר 2008 יצרתי קשר עם חב'קו מנחה וביקשתי להתחבר לתוכנת המסחר בורסה גרף. נציגת המכירות אמרה לי שדמי המנוי הינם 125 ש"ח לחודש בתנאי שאני מתחייבת לחצי שנה, ושלחה לי טפסים בפקס.
החזרתי לה את הטפסים והתחברתי, בידיעה שב-יולי 2008 אני אמורה להתנתק משירותי בורסה גרף.
ביולי 2008 אכן התוכנה פגה מעצמה, ולכן באותו החודש פניתי שוב לנציגת המכירות, ששאלה אותי אם אני מנויה, וקיבלתי הצעת מחיר במייל. מן הסתם היא ראתה שאני ממשיכה לשלם, אך לא טרחה ליידע אותי בעניין כלל וכלל. בסופו של דבר לא המשכתי את העסקה, אך מבלי לדעת כי כרטיס האשראי שלי נפל לידיים מסוכנות.
רק בינואר 2009 בבדיקה מקרית של דף חיובי האשראי שלי גיליתי כי חברתקו מנחה מחייבת אותי כבר למעלה מחצי שנה, על שירות שאיני מקבלת עוד.
כאשר פניתי לחברה ודרשתי תשלום על התקופה, אמרו לי כי אינם חייבים להגיד לי דבר, וכי בעצם הכול כתוב באותיות קטנות, וזו פשוט בעיה שלי.
אני מרגישה שמדובר בניצול, רמאות ונוכלות לכל דבר, ומעוניינת לתבוע את החברה בבית משפט תביעה ייצוגית.
אם מישהו עבר חוייה לא נעימה שכזו, ומעוניין להצטרף לתביעה יצוגית, הוא מוזמן לשלוח לי את פרטי שמו המלא, מס' טלפון ומייל לכתובת המייל שלי lee350@walla.co.il. עו"ד שעוסק בתחום שוק ההון מוכן לייצג אותנו מולקו מנחה.
אלינור