x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 21

נושא: מאוד חשוב לי !!האם השקלול הבא נכון ?

מאוד חשוב לי !!האם השקלול הבא נכון ?

העליתי פה השבוע שאלה לגבי הכנסת שתי האסטרטגיות בתיק אחד
    חלק אמרו לי שזה בסדר ולעבוד פשוט לפי הוראות שחקן קניה ומכירה וכו על כל אסטרטגיה בנפרד ובסוף זה משתקלל למרות שזה על אותו תיק
    אני לא רגוע בנושא הזה כיוון שלדוגמא 4 כתיבות של פוט 1040 מאסטרטגיה של 29.11 (מדובר באסטרטגיה כפולה של 29.11 ) הפכו לאחר האסטרטגיה של תחילת השבוע 6.12 בה היה צריך לקנות 6 פוט 1040 (שוב אסטרטגיה כפולה 6.12 ) לשקלול יחד של פלוס 2 פוט 1040
    וזו רק דוגמא אחת למה שקרה בהתנגשות שתי האסטרטגיות על תיק אחד !
    האם זה נכון לעבוד ככה על תיק אחד ? האם לא מפסידים שחיקה של פוטים כתובים 1040 מאסטרטגיה קודמת 29.11 במצב הנוכחי שעברנו בעצם לפלוס 2 פוט 1040 בשקלול

האם גם לכם יוצא הפסד מקסימלי 28330 בשקלול שתי האסטרטגיות כמו אצלי בקובץ
    ולמה ב FMR שלי אני רואה הפסד מקסימלי כרגע של 17616 בפקיעה 1181.3 ורווח מקסימלי של 26384 שח בפקיעה 1080 למרות שעשיתי את כל הפעולות של שתי האסטרטגיות אחד לאחד בFMR (אבל כמובן שתי אסטרטגיות על תיק אחד ולא בשני תיקים נפרדים )?
    אני אשמח לתשובות מפורטות אם אפשר ואם אחד התותחים פה יתחבר אלי למסנגר
    musicmaninlove@hotmail.co.il
    לעזרה בנושא זה מאוד יעזור לי כי אני לא רגוע בכלל ואולי שתי מילים במסנגר יעזרו להרגיע בשניה את המצב
    תודה

Re: מאוד חשוב לי !!האם השקלול הבא נכון ?

אני בטח לא יכול להרגיע אותך , אבל אני בטוח שאחרים יוכלו .
    אני ביצעתי רק את האסטרטגיה הראשונה אבל אשמח אם תשלח לי קובץ שבו ניתן לראות את ההפסד המקסימלי וכו.
    לא הצלחתי למצוא באתר.
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

לא ניתן לעלות פה קובץ אקסל עם סיומת XLS אחרת הייתי מעלה אותו אלא אם כן מישהו יכול להגיד לי איך והכי חשוב אם מישהו יכול לענות עיניינית לשאלה החשובה שלי שזה הכי חשוב!!! איפה כל התותחים פה אני לא מבין כל כך הרבה צפיות ואףאחד לא יכול לענות :evil:

חבר'ה קצת סבלנות, אנשים עסוקים
    יענו לך במשך היום, או שתכנס
    לחדר אופציות ואולי יענו און לין
    לא כל דבר נעשה בלחיצת כפתור
    בהצלחה

עליזה
    אני לא אומר שצריך לחכות רק לשחקן מעוף אלא לעוד תותחים אחרים חוץ מהשחקן שיכולים לענות לאנשים חדשים פה
    השאלה שלי בתחילת השרשור מורכבת מאוד עבורי וטריוויאלית לחלוטין לסוחרים ותיקים באופציות ובטח יכולים לתת תשובה לעניין בנושא זו היתה כוונתי ואני בטוח שיש פה אנשים שיכולים לעזור ואשמח אם יעשו כך אני יודע שאני הייתי עוזר אם היה מצב הפוך...

ואגב מה כוונה חדר אופציות האם את מתכוונת לצאט שמצד ימין או שאולי תעלי פה לינק בבקשה ישירות לחדר אופציות תודה

עניתי לך בפרטי

פשוט בצ'אט יש חדרים
    שלשה, אחד ראשי, אחד מניות, ואחד נגזרים מטח
    תלחץ על נגזרים מטח ותשאל שם

מקווה שעזרתי

נ.ב. ביקשתי מהחבר'ה של הצ'אט שיעזרו לך כאן
    אז תתכונן

אין כמוך עליזה!!!

עליזה אין כרגע אף אחד בצאטים
    האם יש שעה להכנס לצט במהלך היום או איך זה עובד שם ?

צודק היתה תקלונת
    ועכשיו בסדר מקווה
    ששחקן יענה לך או
    חלק מהחבר'ה כאן.

רונו שלום,
    אין לך בעיה עם זה. זה מכונה סופרפוזיציה ולפי הסברים שניתנו כאן באחד השרשורים (תחפש בחודש דצמבר תחת פרסום האסטרטגיה של 6/12) למרות שהאופציות "מבטלות" זו את זו התוצאה האופרטיבית והוספית היא זהה לחלוטין. כלומר, אתה יכול לבצע בחשבון אחד את שתי האסטרטגיות ללא כל חשש.

בהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות