x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: האם יש זבל משובח לקנייה בזמן זה?

האם יש זבל משובח לקנייה בזמן זה?

שלום רם ואחרים

כידוע שוק האג"חים בתשואה גבוהה עלה עליות נאות בחודשים האחרונים. נראה כי נברר המוץ מהתבן והאג"חים שתומחרו נמוך בעבר תשואותיהם פחות אטרקטיביות היום.

האם יש לרם או לאחרים רעיון על אג"חים בתשואה גבוהה %25+ הכדאיים לקנייה בימים אלו?

האם בכלל זה הזמן לקניות או שכדאי להמתין לתיקון המצופה בשוק המניות, אולי הוא יוביל לירידות גם בתשואת אג"ח הזבל?

Re: האם יש זבל משובח לקנייה בזמן זה?

לא 25% תשואה, אבל אני מוצא את אביב אגח 4 אטרקטיבי לטווח הקצר - מחזיר 1/8 בפברואר ובדוחות לא נראה שתהיה בעייה לשלם את התשלום הקרוב.

גילוי נאות: מחזיק.

gsk שלום,
    א. דיברנו אתמול על ב.יאיר 6, זה מעל 25% תשואה לפדיון.
    ב. 25% זה המינימום מבחינתך? 10% צמוד זה נמוך לך? כי אם אתה מוכן "להסתפק במועט" , קרא את סקירתי מהיום על גמול נדלן.
    ג. בדוק למשל את אלה: מה שרון כתב=אביב 4, טאגור א, נתנאל גרופ א', מטיס קפיטל א', טאואר ג' כמובן או ה'.

לבדיקתך הקפדנית ובהצלחה.

לגבי ב. יאיר 6 - נקנה

טאואר ג' וה' כבר לא בטריטוריה של תשואות זבל, למרות שיש אפסייד אפשרי עם עליית מחיר המנייה. אני שוקל לרכוש עוד מאג"חים אלו השאלה היא אם להמתין למימוש כללי בשוק או לרכוש כעת.

מטיס קפיטל - החזקתי בעבר - מכרתי לאחר הידיעה על ביטול עסקת יפנאוטו.

אביב, טאגור ונתנאל - אבדוק.

סוגייה נוספת - מתלבט כרגע אם כדאי יהיה לרכוש אג"ח אפריקה. אם תקבל הודעה על העברת ההכרעה לביהמ"ש סביר שהאג"חים של אפריקה ירדו. מה דעתך על אפריקה?

gsk שלום,
    אני רואה שאצלך בלי "מתח גבוה" החיים משעממים.
    אפריקה- אתמול כתבו שהמו"מ מתפוצץ, מי יודע מה יהיה שם?
    מטיס- העיסקה עם שמלצר באמת "התפוצצה" אך שים לב שזאבי קנה לבסוף את "יפנאוטו" ממטיס, בעיסקה פחות טובה אבל בכל זאת מטיס יקבלו ממנו 80 מיליון ש"ח.
    יום טוב.

ציטוט פורסם במקור על ידי ram
    gsk שלום,
    אני רואה שאצלך בלי "מתח גבוה" החיים משעממים.
    אני מדיר את עצמי משוק המניות ולא מחזיק כלל מניות. אני בדעה שבתשואות הקונצרניות בחודשים האחרונים הן יותר אטרקטיביות ממניות. בנוסף אני מאמין שאם קונים אג"ח זבל במחיר מספיק נמוך אזי זה מהווה הגנה מספיקה בפני הסדר/ תספורת (כמובן שצריך לברור).

יפה אמרת

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות