לחם מדהים !!!
2 כוסות קמח מלא , 2 כוסות קמח לבן , כפית שמרים יבשים , כפית מלח , שתי כפות גרעינים קלופים שתי כפות בצל קצוץ מאודה במיקרו (או 2 כפות זיתים ) 2 כוסות מים . לערבב הכל לתת לתפוח 3 שעות בכלי מכוסה במגבת . להכניס לתבנית מלבנית משומנת קלות לכסות בנייר אלומיניום . להכניס לתנור חום בינוני ל 35 דקות להסיר נייר האלומיניום ולהמשיך לאפות עוד 30 דקות . מתקבל לחם פריך תענוג לחייך

אפשר כל פעם לגוון ולהוסיף זיתים אגוזים וכו .
אפשר גם לפרוס דק ולהקפיא . להפשיר בעת הצורך ולהגיש לאשה בשבת בבוקר באהבה

בהצלחה !!!