x




מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מתכון לסופגניה

  1. #1

    מתכון לסופגניה

    1קג קמח
    חצי כוס סוכר
    כפית מלח
    3 ביצים
    1 שימרית + משפר זה ביחד עם השימרית
    1 חמאה 100 גרם (או חצי חבילה מחמאה לפרווה)
    בערך כוס וחצי מים
    אופן ההכנה:לשים את כל המצרכים בסיר המערבל עם וו לישה לא גיטרה ולהתחיל לערבל להוסיף את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק שנפרד מהדפנות לתת לו להמשיך להתערבל כ13 דקות לפחות שהבצק לא יהיה דביק אלא רך ונעים למגע במידה והוא דביק להוסיף קמח לאחר שהבצק מוכן להניח על משטח משומן מעט ולקרוץ עיגולים ולגלגל לעיגול חלק כמו קציצות בגודל של מנדרינה קטנה להניח בתבנית במרחק אחת מהשניה כשהתבנית מרוחה בשמן והיטב
    לאחר שכמעט הכפילו את נפחן להניח את הצד העליון בתוך סיר עם שמן חם בכדי לדעת עם השמן חם לשים סופגניה אחת היא צריכה לקבל צבע יפה תוך דקה וחצי במידה ולוקח יותר זמן השמן לא חם מספיק וההפך עם היא מקבלת צבע מהר יותר אז להנמיך את החום לאחר שצד אחד טוגן הופכים לצד השני ואז כשקיבל גם צבע להוציא ולהניח על נייר סופג לאחר מכן לזרות אבקת סוכר ואז להזריק ריבה או שקולד או ריבת חלב

  2. #2

    Re: מתכון לסופגניה

    זאת ההצעה היחידה באתר הזה שבה בוודאות של 100% מה שעושים יתפח (-:

  3. #3

    Re: מתכון לסופגניה

    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomish
    זאת ההצעה היחידה באתר הזה שבה בוודאות של 100% מה שעושים יתפח (-:
    זה היה מצחיק

    מנחם המון תודה אעשה זאת.

  4. #4

    Re: מתכון לסופגניה

    היי מנחם,

    תודה על המתכון...ננסה ונדווח.

    שאלה - יש לי מיקסר של קיצ'אן אייד וברגע שהמיקסר לש יותר מכמה דקות - תחתית הבצק מתחילה להדבק לתחתית קערת הנירוסטה...יש דרך להמנע מזה ?

    (בדרך כלל, אני מרים את המיקסר, מקפל את הבצק ושוב מפעיל לישה)

    תודה

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות