דמי כיס שלום,

ראשית אני מעריך מאד את תגובתך הכנה וגם מצטרף לתגובת עליזה. אני בכלל חושב שאתה מאד משקיע בתגובות שלך וניתן להיווכח שאתה באמת מונע מתוך רציונל.

אני לא נוקף אצבע מאשימה כלפי אף אחד ובטח שלא כלפי שחקן. יחד עם זאת, אני רק רציתי לסבר את האוזן ולהסביר שדווקא באותם מקרים של הפסד (שתי הפעמים ששחקן מדבר עליהן) - הדבר יכול להביא קטסטרופה על חלק מהגולשים - אותם גולשים שנכנסו לפעולה בדיוק באותן שתי פעמים.

כמוני כמוך - אני לא מבצע אסטרטגיות בכפולות וגם לא מבצע אסטרטגיות שאני לא מבין אותן מלפני ומלפנים, ולמרות זאת הפסדתי המון על ההתחלה. תקרא לזה חוסר מזל תקרא לזה התחלה קשה, מה שבטוח זה שבמבחן התוצאה אני מאד עגום ומר, וכמעט שהלך לי החשק להמשיך עם זה, למרות שמאד מאד מאד התלהבתי מכל הענין והשקעתי המון זמן ללמוד את הדברים. יתכן ואני אתן לזה עוד צאנס אחד, אבל אני בהחלט חושב שאני לא היחיד שחטף זבנג בגלל אותן שתי פעמים.

אני בכל זאת מודה לך, כי אני מבין את המסקנות שלך ואני מכבד אותן לחלוטין. כנראה שבכל זאת - הכל בחיים זו שאלה של עיתוי, וכפי שכבר אמרתי - הכל יחסי. המקרה שלי הוא דוגמא לכך.

אגב, סתם מתוך סקרנות שאלה לי אלייך: אתה כרגע מתעסק אך ורק בנושא הפיננסי או שאתה במקביל עובד? ואם כן, האם מישרה מלאה או חלקית?