x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: דלק קבוצה

דלק קבוצה

לפי דעתי ...המניה פתחה במהלך חיובי לפני כשבועיים פרצה משולש מתכנס והגיע לשיא חדש..לאחר מכן מימשה במשך מספר ימים ,שזה תיקון לגיטימי להמשך עליות..
    לפי דעתי סופש התהפכה על תמיכה באזור 66800 והשבוע תחזור לאזור 75000
    התנגדויות-פריצה של אזור 68500 במחזור גבוה ,איתות חיובי לטווח הקצר
    תמיכה-שבירה של אזור 66000(פיבונצ'י 50%) איתות שלילי למניה ויביא אותה לאזור 57500
    שורה תחתונה לפי לדעתי חיובית מאוד לטווח הבינוני והארוך (שנה)..עד סוף תגיע לשיא כל הזמנים שלה -אזור 88800..לא המלצה רק דעה אישית בהצלחה לכולם..

Re: דלק קבוצה

השיא של קבוצת דלק הוא הרבה מעל 88000. אני זוכר את עצמי מממש אותה באזור ה - 102000 ועוד מצטער שלא נשארתי עד 105000 או משהו באזור... אמצע 2006.

תודה על ההארה בהחלט השיא שלה גבוה יותר לפי הגרף עומד על אזור על 94000(קצת פחות)
    אני התכוונתי לשיא שלה שניה לפני המשבר..דרך אגב לפי הגרף ב2006 היא עמדה על אזור ה55000...

מה זה אומר לנו על תוכנות הגרפים למיניהם?
    אין חכם כבעל ניסיון - אנחנו זוכרים היטב מניות שעשו לנו טוב - שיהיה אחלה שבוע!!!

ציטוט פורסם במקור על ידי sefial
    לפי דעתי ...המניה פתחה במהלך חיובי לפני כשבועיים פרצה משולש מתכנס והגיע לשיא חדש..

כמה שאלות התעניינות ברשותך:

איפה ראית תבנית משולש בגרף שהצגת ?
    האם המחזורים תומכים בתבנית עליה הצבעת (תנאי הכרחי) ?
    מה המשמעות של השימוש בממוצע נע 20 בגרף היומי שהצגת ?
    האם יש בכלל משמעות לממוצעים נעים כאשר לא קיימת מגמה ?

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

היי רונן שבוע טוב ותודה על השאלות:
    לעניות דעתי נפרצה משולש מתכנס לפני כשבועיים המנייה הגיעה לשיא מסוים ומשם התחילה לתקן ולהערכתי תיקון לגיטימי יכול לבוא עד פיבונאצי 50 למהלך העליות האחרון ושנתמכת גם ע"י ממוצע נע 20,]אני חושב שבמידה והיא תשבור את האזור שציינתי המניה לטווח הקצר שלילית אך לפי דעתי עתידה להתהפך באזור זה ולחזור לאזור רמות השיא טרום המשבר בטווח הבינוני...
    לפי דעתי המחזורים בהחלט חשובים ביותר ואכן במהלך העליות המחזורים גדלו מהמומצע 60 ואילו בימי הירידות המחזורים הולכים וקטנים,למרות שגם היו גבוהים יחסית ..רק דעה אישית לא המלצה

את דעתך הבנתי ואני מעריך אותה, אבל לא ענית לי על השאלות.

אנא אצג על הגרף את המשולש עליו דיברת וכיצד הוא עונה על כללי התבנית.
    לא ענית מדוע עשית שימוש בממוצע נע 20. מה המשמעות של ממוצע נע לטווח הזה בגרף היומי.
    למעשה, בכל פעם שתרצה תמיכה של ממוצע נע כלשהו, תוכל לבחור בערך אחר ולקבל ממנו תמיכה.
    האם יש בכלל ממשמעות לשימוש בממוצע נע בזמן שאין מגמה ?

ברכות,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

לפי דעתי...מניית דלק קבוצה בהתאם להערכתי הקודמת,התהפכה על התמיכה אתמול וקיבלה לעניות דעתי היום איתות חיובי בפריצה ברורה, וסגירה מעל אזור 68700מחזור נושק לממוצע ולא מספיק גבוה ככה שמחר יהיה יום חשוב לבדוק האם מדובר בפריצת שווא...
    כמו שכתבתי קודם לפי דעתי בטווח הקצר תחזור לאזור 75360, חיובית בהחלט לטווח הבינוני-ארוך
    אך יש להסתכל על כל התרחישים ולהיות מוכן כגון פריצת שווא או במקרה הגרוע תחילת בנייה של תבנית m ...לא המלצה רק דעה אישית בהצלחה לכולם..

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות