היום, בדיוק לפני שנה יצא האתר לדרכו. מה שהחל ככמה מאות מונה כיום למעלה מ 10,000 חברים, והפך לאחד האתרים הנצפים ביותר בשוק ההון.
עברנו דרך ארוכה, מאתגרת ומוצלחת בשנה האחרונה, החל מבעיות טכניות כתוצאה מהגדילה המהירה, דרך הקמת קורסי לימוד וכלה במפגשים חברתיים.
אם הקמנו את האתר בכדי שיהיה לנו למשפחה אחת גדולה, לעזר, לשיתוף, ולהצלחה הדדית אני סבור שהצלחנו.
זהו המקום להודות לכל אחד מהאנשים המדהימים העמלים יום וליל, להצלחת האתר:
לעליזה, הרוח החיה מאחרי האתר שדואגת לכל אחד מהחברים, מנהלת את הצ'אט באומנות, ושומרת על האתר ועליכם כבבת עינה.
ללירן, שמעביר מנסיונו, דואג לפן המשפטי, ואחראי על שיתופי הפעולה.
לאפי, שמבלה באתר שעות על גבי שעות, מסייע לכם מקצועית ואחראי על הלוגיסטיקה.
לחנן, שאמנם נחבא אל הכלים, אך מצוי כאן בשעות הלילה הקטנות, מפקח על הנעשה, ודואג לכל הנושאים הכספיים.
למנהל טכני, שבזכותו האתר הזה לא נופל, משתדרג מידי יום, ויכול להכיל כמויות כאלה של משתמשים.
לאמיר, על העיצובים, העבודה מולכם בבעיות טכניות, והסבלנות הרבה לכל השגעונות שלנו.
לרם, המלמד בסבלנות אין קץ את תחום האג"ח, ובקרוב יתחיל להעביר קורס בנושא.
לסטס, שניתוחיו ועבודתו משמשים כר פורה להשקעות מוצלחות.
לעובדי החברה היקרים שלי, שנאלצים כל בוקר לקבל את הג'וק שנכנס לי לראש השנה.
ומעל כולם – תודה לכם.
ההון האנושי באתר נדיר ורמת הדיונים בו מהגבוהות בישראל. אנחנו עוזרים, מפקחים ותומכים אבל שלא יהיה ספק לרגע שאתם הכוכב האמיתי של האתר.
אתם, העוזרים בפורומים, המנתחים מניות עוד לפני שעלו ברדאר המשקיעים, המובילים בצ'אט ומסייעים, הנותנים כתף גם ברגעים קשים, ולא שוכחים להצחיק גם כשצריך.
התחלתי את הרשימה והפסקתי, פשוט כי יש אלפים. תודה.
מבטיחים לשמור על הרמה הגבוהה, ולעשות הכל כדי שהאתר יתקדם וישתפר לרווחת כולם.
נתראה היום בשעה 13 בצ'אט, ונשמע מכם לאן אתם רוצים לקדם את האתר.
מזל טוב לכולם !