x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: ניתוח טכני

ניתוח טכני

שחקן יקר,
    אני יודע שאתה לא חסיד של הניתוח הטכני אבל בכל זאת יש בו דברים מאד הגיוניים.
    אחד מהם היא הכלל לא לסחור נגד המגמה.
    המגמה בשוק כרגע הוא עולה-מדשדש, בהחלט לא יורד.
    מה ההגיון באסטרטגיה דוקא לשוק יורד?

Re: ניתוח טכני

- ישראל, גם אני שאלתי את "שחקן": "שחקן, מדוע ולמה אין התיחסות לניתוח טכני? האם אתה לא מאמין בזה?" ועד היום לא קיבלתי תשובה, ואני מקווה לקבל את התשובה דרכך, תודה

- ישראל, "שחקן" לא חסיד של הניתוח הטכני, ולמרות שבכל זאת יש בו משהו, אבל אני לא הייתי נצמד לכלל של "לא לסחור נגד המגמה" כי זה נכון כללית, וזה לא נכון לשוק של היום, וזה למרות העליות באסיה ובאירופה שמזינות את העליות של ת"א25

- ישראל, ההגיון באסטרטגיה לשוק יורד, איננה ליום או יומיים, כי העליות הן לטוח הקצר, והיום "הם" מקבלים את הרוח הגבית מאירופה כדי לספק ביקושים בסביבות השער של 1090

- ישראל, אתמול "הם" המשיכו לקלוט היצעים, כדי לשמור על השער של ת"א25 מעל למדדי אירופה, וזה בגלל "שהם" קלטו היצעים בפתיחה לפקיעה בשער של 1093.82, ואך ורק היום "הם" מתחילים לספק ביקושים במחירים גבוהים, ואך ורק בתום שלב הפיזור תיכנס ת"א25 לתיקון, מה גם שוול סטריט קרובה לתיקון

- ישראל, מדד הדאו ג'ונס הגיע לקו ההתנגדות שלו, והוא נבלם שם בעבר במשך 6 פעמים (החל מהתשיעי למרץ) אז האם זה לא סביר שהוא יבלם גם בפעם הנוכחית והשביעית? אז בהצלחה לכולם, ושבוע טוב, תודה

תודה שאשי על הניתוח המלומד. המזל שזה תחילת החדש. בינתיים היום החוזים בוול ירוקים מאד.

איני פוסל את הניתוח הטכני אך אני סבור שהוא עוד כלי בארסנל הכלים של משקיע ולא ניתן להסתמך רק עליו.
    אין סיבה שלא לבצע אסטרטגיה לשוק מדשדש-יורד כי הטווח הרלוונטי לנו הוא ימים בודדים אם לא שעות, ולכן הדבר בהחלט אפשרי. בנוסף, תזכור שפעמים רבות האסטרטגיה בראשון מוצעת לאחר פתיחת המסחר בנגזרים, כלומר המדד כבר בצע קפיצה ולכן דשדוש במקום אין משמעותו בהכרח שבוע שלילי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות