x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: סקירה לאג"ח "מעניין"- אמפא קפיטל אג"ח א'.

סקירה לאג"ח "מעניין"- אמפא קפיטל אג"ח א'.

שלום חברים,
    להלן סקירה לאג"ח שנראה לי "מעניין" ככזה שהסיכון בו נמוך ותשואתו "מעל הסולידי".

אמפא קפיטל אג"ח א' מס' נייר 1092824:
    האג"ח הונפק בשנת 2007 בהיקף של כ 77 מיליון ע.נ., לפירעון ב 8 תשלומים חצי שנתיים מ 4/08 ועד 10/11 בריבית נקובה של 6.5% צמודת מדד. כלומר: חצי מהפירעון לשיעורין כבר בוצע.

החברה ביצעה לאורך השנים רכישות עצמיות בכ 10 מיליון ע.נ. שנמחקו ממסחר, כמו כן חברת בת רכשה כ 4 מיליון ע.נ.
    לפיכך, יתרת היקף הסדרה במחזור כ 27 מיליון ע.נ. בלבד.
    בנקודה זו ראוי להדגיש שהיתרה הקטנה יחסית עלולה לגרום לסחירות נמוכה, אך דבר זה לא צריך להעסיק את מי שיתכנן להישאר לפדיון.

נתונים להיום: מחיר הסדרה מעט מעל הפארי ותשואתה הנוכחית לפדיון כ 5.5% צמודת מדד.
    אתמול (29/11/09) הודיעה החברה על אישור הדירקטוריון למסגרת רכישה עצמית נוספת בסך 10 מיליון ₪.

גילוי נאות-אני מחזיק מעט מסדרה זו.
    לבדיקתכם, שיקולכם ובהצלחה.

Re: סקירה לאג"ח "מעניין"- אמפא קפיטל אג"ח א'.

תודה רם
    נשמע מעניין אבל יש רק מוכר אחד ו 2 עסקאות עד הצהריים .
    מה זה מונופול? חחח
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

דוי שלום,
    כתבתי שסחירות נמוכה, אם אתה מחפש אג"ח ל"סיבוב", אג"ח זה לא בשבילך.
    ציינתי שזה אג"ח מתאים, לדעתי, ל-עד פדיון (אלא אם המחיר יעלה לרמה שכדאי לצאת...).
    5.5% צמוד למח"מ קצר זה לא משהו מבוטל.
    יום טוב.

היי רם
    כמובן שציינת את עניין הסחירות.
    כהרגלך, הבאת את כל הפרטים הרלוונטים, אין לי טענה, חלילה.
    כרגע המוכר היחיד דורש 1.2% מעל הפארי , נראה לך שכדאי לשלם לו או להמתין עד שיהיו עוד מוכרים או שהוא יוריד מחיר.
    תודה
    דוי
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

דוי,
    נדמה לי שיש משהו שאינך מבין,
    לא צריך לעניין אותך כמה דורשים מעל הפארי או מתחתיו, מה שצריך לעניין אותך זה מהי התשואה לפדיון.
    בהנפקה הריבית הנקובה היתה 6.5% וכעת, המחיר מעל הפארי ולכן התשואה היא "רק" 5.5% (וכאמור צמודת מדד).
    עליך להחליט אם זו תשואה כדאית לך או לא.

ואם אתה מחליט שכדאי לך לקנות רק במחיר הפארי או בכל מחיר אחר שתחליט, תקבע לימיט ותחכה, אולי יבוא מוכר במחיר שהצעת ואולי לא.
    באותה מידה אולי המוכר הנוכחי ימכור ואולי לא.
    ובאותה מידה אולי בהמשך המוכרים ירצו יותר.
    עד כאן ולשיקולך.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות