x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 17

נושא: ניהול שוקת-הזזת רגל?

ניהול שוקת-הזזת רגל?

שלום חברים,
    יש לי שוקת כתובה לאחר 2 הזזות של ה-PUT
    C1170-
    C1200+
    P1040-
    P1010+
    אם הפקיעה תהיה 1040-1170 יהיה רווח של כ- 11%(כרגע יש רווח של כ-3%), אך היות ואני די קרוב לרגל העליונה של ה-1170, למדנו בקורס שכדאי להזיז למעלה את הרגל של ה-CALL במקרה זה.
    1. אם אעשה כך , אדרש לעשות זאת בכמות פי 4-5 מה שיגדיל רת הבטחונות ואת הסיכון.
    נאידך אם רק אזיז את הרגל ולא אגדיל את הכמות- בקורס נאמר לא לעשות כך כי זה מקבע הפסד.
    אם כך מה כדאי לעשות?

Re: ניהול שוקת-הזזת רגל?

ציטוט פורסם במקור על ידי מאיר טל
    שלום חברים,
    יש לי שוקת כתובה לאחר 2 הזזות של ה-PUT
    C1170-
    C1200+
    P1040-
    P1010+
    אם הפקיעה תהיה 1040-1170 יהיה רווח של כ- 11%(כרגע יש רווח של כ-3%), אך היות ואני די קרוב לרגל העליונה של ה-1170, למדנו בקורס שכדאי להזיז למעלה את הרגל של ה-CALL במקרה זה.
    1. אם אעשה כך , אדרש לעשות זאת בכמות פי 4-5 מה שיגדיל רת הבטחונות ואת הסיכון.
    נאידך אם רק אזיז את הרגל ולא אגדיל את הכמות- בקורס נאמר לא לעשות כך כי זה מקבע הפסד.
    אם כך מה כדאי לעשות?
    אולי מה שאני כותב לא מומלץ לביצוע אז אשמח אם המומחים יביעו דעתם.
    אני פשוט חושב בקול רם...

את הזזת הרגל העליונה נניח שתעשה מ-1170 ל-1190.
    ואת ההגנה מ-1200 ל-1220.

כיוון שמחירי ה-CALL-ים ברמות אלו יחסית נמוכים כרגע, אולי תשקול "לפתוח" את הרגל העליונה לבינתיים ע"י קניית הcall-ים שמכרת (1170) ואף קנה מעכשיו את ההגנה העתידית call-ים 1220.
    ברגע שהמדד יתחיל לטפס (אפילו סטרייק אחד או אחד וחצי) אתה כבר מכוסה ותוכל לבחור לעצמך את העיתוי שבו תכתוב את call-ים ב-1190. (ואת ההגנות הקודמות ב-1200)

שוב, זה לא בהכרח מהלך נכון כיוון שבטווח הקצר אתה מקטין את התקבולים מהשוקת הרחבה, ובאיזשהו מקום מהמר על כיוון המדד. מה שכן, ההימור הוא ללא סיכון למעט הקטנת התקבול מהשוקת, שהרי אם המדד יטפס זה לטובתך ואם הוא ירד ההפסד המקסימלי יהיה הקטנת התקבול הראשוני מהשוקת.

מה דעתך?

אביעד

לדעתי זה הימור. אמנם אם המדד ירד קצת ולא יעלה- לא תפסיד המון אבל באותה מידה, אם המדד יעלה (כמו שהימרת) לא תרוויח המון.

ציטוט פורסם במקור על ידי אביגדור1
    לדעתי זה הימור. אמנם אם המדד ירד קצת ולא יעלה- לא תפסיד המון אבל באותה מידה, אם המדד יעלה (כמו שהימרת) לא תרוויח המון.
    אם המדד יעלה:
    CALL 1190 כרגע (מעוף 1115~) - 50 ש"ח.
    CALL 1190 כאשר המעוף 1130 - כ-115 ש"ח.

CALL 1200 כרגע (מעוף 1115~) - 30 ש"ח.
    CALL 1200 כאשר המעוף 1130 - כ-70 ש"ח.

לדעתי רווח יפה.
    או לפחות טוב יותר מאשר לעשות את כל הזזת הרגל העליונה עכשיו בכמויות זהות.

ואם הוא ירד ל1100?

לי יש אותו השוקת ואני לא מזיז כלום בינתיים. לפי מפת הפוזיציות 1170 הוא עדיין בטוח. אבל אל תהמר על כיוון, זה נגד כל ההגיון של השוקת. אם אתה מזיז רגל תזיז אותו ואל תחכה לעליה או ירידה שאולי לא תבוא.

ואם הוא ירד ל1100?
    אז כמו שכתבתי קודם - "ההפסד המקסימלי יהיה הקטנת התקבול הראשוני מהשוקת".
    זה הסיכון.

ציטוט פורסם במקור על ידי yisfri
    לי יש אותו השוקת ואני לא מזיז כלום בינתיים. לפי מפת הפוזיציות 1170 הוא עדיין בטוח. אבל אל תהמר על כיוון, זה נגד כל ההגיון של השוקת. אם אתה מזיז רגל תזיז אותו ואל תחכה לעליה או ירידה שאולי לא תבוא.
    נכון, אתה צודק. בעיקרון אלו החוקים הבסיסיים של שוקת רחבה.
    אסור להמר על כיוון.

אבל... אם העלות של המהלך שציינתי היא בגדר הפסד מתקבל על הדעת, אז יש מקום לשקול זאת שהרי זהו ההפסד המקסימלי מהמהלך. ואם ניתן לספוג אותו אז ניתן להרויח בעליית המדד במקרה הטוב יותר.

ואם הוא ירד ל1100?
    שאלה טובה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

אני דווקא לא הבנתי שמעלים את הרגל העליונה, ובוודאי לא באותה כמות. מצב זה הוא "קיבוע הפסד" שלפי מה שהבנתי לא רצוי לעשות באופציות.
    במידה ואתה כן רוצה לעשות זאת, אתה צריך להגדיל את הכמות של הכתיבה בנוסף לעובדה שאתה מרחיק את הרגל. ככה התקבול מהכמות הגדולה ייכסה על ההפסד של הרגל העליונה.

מקווה שאני לא מבלבל אותך...
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות