x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: שיטה מעניינת למיקסום רווח כשנכנסים לכסף

שיטה מעניינת למיקסום רווח כשנכנסים לכסף

רעיון שניסיתי אתמול. ואם הפקיעה הייתה בכיוון הנכון היה מכניס הרבה כסף.

נניח שמישהו כתב שוקת עם רגל על 1090. כמו באסטרטגיה האחרונה של שחקן.

ברגע מסויים אתמול C1090 נכנס לכסף. זה מצב גרוע שאם אפשר, עדיף היה להימנע ממנו. ואם אפשר לברוח מה 1090 הזה אז עדיף. אבל אתמול זה קרה לרבים מאיתנו.

אם מחליטים לא לברוח, מכל שיקול, אפשר לעשות טריק שיכול להקפיץ את הרווחים אם יש ירידות:

קונים בחזרה את ה C1090, ומוכרים במקומו C1080 (או אפשר נמוך יותר), שנמצאים בתוך הכסף. לצעד הזה אין כמעט עלות. לא בביטחונות ולא בכלום. C1080 נמצא כבר סטרייק בתוך הכסף בנקודה הזו. הערך שלו מורכב מ 1000 ש"ח + ערך הזמן. ל C1090 יש באותו הזמן רק את ערך הזמן, והוא על גבול הכסף. בכזו סמיכות לפקיעה, אין כמעט הבדל ברכיב של ערך הזמן בין שתי האופציות. זאת אומרת ש C1080 יקר בערך ב 1000 ש"ח מ C1090. אתמול ההפרש היה פחות.

אז כאמור, ההפרש בין מה שקנינו חזרה לבין מה שמכרנו, הוא בערך 1000 ש"ח שנמצאים כרגע בחשבון שלנו. אם הפקיעה תהיה ב 1090 ומעלה, נשלם אמנם 1000 ש"ח יותר מאשר קודם. אבל זה 1000 ש"ח שקיבלנו אותם ונמצאים אצלנו. אז אין נזק נוסף.

אבל אם מתמזל מזלנו, ויש ירידות (מה שיכול היה לקרות היום), אז פתאום חלק מה 1000 ש"ח האלו שקיבלנו קודם, הופך להיות שלנו. וב 1080 הם כבר לגמרי שלנו.

לא העלנו את הסיכון עם העליות. לא העלנו ביטחונות. כן העלנו את הסיכוי עם הירידות.
    אפשר לעשות את זה עם כל אופציה שנכנסה לכסף.

אז להיכנס לכסף זה רע וצריך להמנע מכך. אבל אם כבר הרע הזה הגיע, אז צריך לנסות להוציא מזה את המקסימום.

Re: שיטה מעניינת למיקסום רווח כשנכנסים לכסף

אופיר, מה שאתה בעצם עושה ע"י קניית הקול 1090 ומכירת 1080 הינו למעשה הזזת רגל ימנית שמאלה, שזה בדיוק הפוך מהמגמה המסתמנת. ולא ייתכן שנכנס לך 1000 שח נטו כי ערך הזמן ב-1090 גבוה מאשר ב1080 , אלא מעט פחות, והמעט הזה יגרום לנק האיזון להיות נמוכה יותר, ובדיעבד הפעולה היתה גורמת נזק.

ברגעים האחרונים אין טריקים שיכולים להציל את האסטרטגיה ושאינם כרוכים בהגדלת בטחונות. אפשר לגלגל שזו מילה יפה עבור הפסד החודש שפשוט נשאר על הנייר ולא מתבטא בתזרים המיידי אבל הוא הפסד לכל דבר וענין. אין מה לעשות אלא רק לנהל את השוקת במשך החודש,להזיז רגליים והגיע למצב שגם בפקיעה לא אידיאלית,לפחות לא נפסיד.

עדיין לא ברורה לי הפקיעה היום. שחקן נשמע דיי בטוח בעצמו (ותודה אגב על שאתה מעלה את דברע השחקן), שבמידה והבורסות בחול ישתפו פעולה (והן שיתפו בגדול) , השחקנים יפילו את המדד כי זה האינטרס שלהם. נראה לי שבסופו של דבר היה שחקן X שמפת הפוזיציות האישית שלו היתה גבוהה והוא שמשך למעלה ועשה בית ספר לכולם.

כשאתה קונה חזרה את הקול 1090 למעשה רשמת הפסד מיידי, כתלות במחיר הקניה של הקול.
    עכשיו, אתה מקבל פחות מ- 1000 (אין מצב שתקבל 1000 או יותר) על האופציה החדשה שאתה כותב. בדרך כלל המחיר הזה לא יכסה לך את ההפסד שכבר נמצא אצלך
    לעומת זאת, הכתיבה שלך מחייבת בטחונות גבוהים יותר, ומגדילה כמובן את תוחלת ההפסד, ע"פ מחיר הפקיעה

אין משמעות למחיר שאתה קונה בחזרה את ה C1090. יש משמעות רק להפרש בין C1090 ל C1080. ביום הפקיעה כמו אתמול, ההפרש היה קרוב מאד ל 1000 ש"ח. אז יכול להיות שמפסידים 100 ש"ח אם ההפרש הוא למשל רק 900. אבל מרוויחים סיכוי להרוויח הרבה מאד, בתסריט של ירידות.

האלטרנטיבה היא לקנות P1090 ולמכור P1080, שזה נותן את אותה פונקציונאליות אבל במחיר יותר יקר.

אני מסכים עם דמי כיס - זה הדבר שביצעתי בפועל ( וכן גם אני אכלתי אותה עם הפקיעה הנוכחית ) , זה אמנם גרם לי להפסד גבוה יותר ( במעט ) אבל הפוטנציאל רווחים שלו היה גבוה משמעותית .

רק שיש לשים לב לדבר מאוד חשוב לפני שעושים זאת (מגדילים את הסיכון ) שלא לעבור על איזון מסוים של הסיכונים בתיק , אחרת יצא שכרך בהפסדך ( השכר מהגדלת הסיכוי - סיכון ).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות