x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: חומר למחשבה - פקיעה מחר

חומר למחשבה - פקיעה מחר

אינני סוחר באופציות אך עקבתי בעניין רב אחר התפתחויות היום לאור הפקיעה מחר. בכמה פעמים שנכנסתי לצ'ט בתור מאזין כדי להבין את הלך הרוחות התרשמתי שמרבית הכותבים צפויים להפסיד ממון רב אם הפקיעה תתקבל במדד הנוכחי.

שחקן, בהופעתך בצ'ט בתום יום המסחר אמרת (אני מצטט מדבריך):
    "(16:35) שחקן מעוף: מוסדיים לא בשוק
    (16:35) שחקן מעוף: ציבור בכלל לא מוכר רק קונה ובכל מחיר "

אני תוהה מה גרם לציבור להתעורר היום בבוקר ולהסתער על הבורסה? ניו יורק הרי סגרה בדשדוש ערב יום שלישי. אמנם קיבלנו כמה דיווחי מאקרו טובים היום מעבר לים אך הציבור בד"כ ממתין לראות מה הגדולים עושים ורק אז מגיב. יותר מכך, הקניות היום התמקדו במדד ת"א 25 שהוביל ביותר מאחוז על שאר המדדים. ממתי הציבור כזה בררן?
    האם ה"טירוף" היום הוא בסך הכול התלהבות ספונטנית של הקהל או שהוא קשור מאוד לכך שזהו יום רביעי האחרון החודש?

ולשאלת השאלות - האם יש שחקן נוסף בשוק שמכוון לפקיעה גבוהה (ורוקן על הדרך גם את כיסי חברי הפורום)? אם התשובה כן, כנראה שהולכת להיות מלחמה קשה מאוד מחר בבוקר.

אשמח לשמוע מה דעתך.

Re: חומר למחשבה - פקיעה מחר

אני רואה כי אני לא היחיד שתוהה:
    http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=52&t=4109

Re: חומר למחשבה - פקיעה מחר

והמלחמה אכן הגיעה... פקיעה מעל הסגירה של רביעי.

אני לא מבין למה כולם כאן היו מופתעים? איך הצליחו לתפוס אתכם עם המכנסיים למטה?
    כל בר דעת שהסתכל על התנהלות השוק ביום רביעי היה מזהה שחקן עם אמצעים ומטרה. היום בבוקר כבר לא היה ספק - מישהו גרף רווח נאה מהפקיעה הגבוהה.

שחקן, פחות או יותר ענית לי על השאלה ששאלתי למעלה כשכתבת:
    "...ואף היתה כאן התערבות של גוף כותב נוסף שהיטתה את המאזניים..."

הייתי רוצה לשאול שאלה אחרת:
    מה פשר קשר השתיקה סביב השחקן הנוסף? בכתבה תמוהה בביזפורטל ניסו לגלגל את האשמה על קרנות הסל. אתה מיצית בהגדרת השחקן החזק כ"גוף כותב". אשמח אם תוכל לספק את סקרנותי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות