x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: מבולבלים? גם אני

מבולבלים? גם אני

אבל לא רק אני. ההגיון אומר שהנה התוכנית בפתח, ועד שיאשרו אותה, נדע ימים של נדנדה.הנתונים לא טובים זה כולם רואים, הניתוחים הטכניים מראים על הנה אוטוטו פריצה כלפי מעלה מדד 713 יפרץ ואנחנו ננסוק למעלה.יש את נושא הגאפ שלא נסגר עדיין, וההיסטוריה מלמדת שגאפים בדרך כלל ברוב המקרים שאיפתם להיסגר, כמו שאמר ידידי הנחמד רוני, ב- 680 אמור הגאפ להיסגר, כמובן שהשאלה היא אימתי. החודש הזה הוא חודש קצר, פקיעה קרובה,אני מרגישה שאחותינו וול זזה בחוסר נוחות בכיסאה, אי הוודאות קיים גם שם. אחת ההתבטאויות שמשכו את אזני היתה מפי אחד המנתחים בביז,(אולי לא באותן מילים אבל הכוונה ברורה) הניתוח הצליח אבל החולה מת.ואני שואלת עד מתי תמשך האופוריה הזו?????למה משקיעים ומוסדיים חושבים שעכשיו זה טוב להיכנס למניות, אמנם המינונים כרגע נמוכים יותר, אבל האם הם יודעים משהו שאנחנו המשקיעים הקטנטנים לא יודעים?????? האם יכול להיות מצב, שהם טועים, ועדיין לא סיימנו את הירידות ואנחנו רק בתיקון שאולי יהיה אלים וישלה את האנשים שהנה התהפכה והשתנתה המגמה???? כל כך הרבה שאלות, ואף לא תשובה אחת ודאית.אולי מישהו יוכל לעזור לי להבין, כי אני בהחלט לא מבינה על מה השימחה ועל מה החגיגה, אמרתי לתומי אופוריה, אה תמשך כמה ימים וזהו, אבל מרגישים את ההססנות, ומרגישים את הפחד, רק הבעיה העיקרית של חלקנו היא העיתוי, עיתוי כניסה למעו"ף, עיתוי כניסה למניות, עיתוי יציאה, וחבר'ה זה הפך להיות כמעט משימה בלתי אפשרית.והאמת אני לא חושבת שיש מישהו שיגיד ב- 100 אחוז לאן פנינו מועדות.אז תחשבו על זה והמון בהצלחה. שלכם עליזה

Re: מבולבלים? גם אני

בקיצור:רב הנסתר על הגלוי.

ליזיו היקרה כן איש עדין לא יודע מה מצפה, נחשולי הצונימי הענקים שיצאו מארה"ב הגיעו אלינו אין מי שלא נחבט מהגלים הענקיים עדין לא כולם יודעים את גודל ההפסדים שנימצאים בתיקי ההשקעות שלהם ובנוסף עברנו כאן מלחמה ועוברים ברגעים אלו ממש מערכת בחירות כן ליזיו מרגישים ירידה של 30% במכירות וחושבים שזה זמני ומתחילים להתרגל למצב החדש את שומעת על הבעיות שמגיעות מכלל הגלבוס ואת חושבת לעצמך צרת רבים חצי נחמה אנשים לא יודעים מה ילד יום אחרי חויות קשות אבל לדעתי זה הזמן להפשיל שרוולים ולהתחיל לאסוף מכל השברים את החפצים(מניות) שנישארו בשטח שמישים ווראויים לשימוש ויפה שעה אחת קודם

מנחם יקר, כל מילה שלך חצובה בסלע וכמו שאמר מוטי לעת עתה רב הנסתר על הגלוי או ש... פשוט השוק לא מתנהג איך שאנחנו חושבים שאמור להתנהג, כולם יודעים שהמצב גרוע אז...............לא מבינה. אל תשכח אותי באיסוף החפצים השבורים. תודה והמשך יום בחירות נעים

עליזה,
    מילים כדורבנות.
    נראה שהמאניה דיפרסיה עדיין כאן ולכן מאוד קשה לחזות קדימה. מה את בכל זאת ממליצה?
    תודה, רון

רון, לבינתיים הייתי מציעה מכל הלב לא להיות מושקעים כמעט בכלום, תראה את הקטסטרופה בכל הדרה מתרחשת מול עיניך. תחכה, תשמור על הכסף שלך, יבואו ימים והמצב יתייצב וכשהוא יתייצב תתחיל לקנות מניות ותעודות סל במינונים נמוכים ולאט לאט תחזק, אם אתה לא שחקן יומי, אופציות מעוף וכו', שלא תתפתה כרגע לכלום כי הכל על הפנים ואני לא חושבת שהבעיות ייפתרו באמצע 2009. גם על השורטים למינהם שאנשים אכלו אותה שם לא הייתי ממליצה, השווקים תנודתיים מאד עצבניים מאד ואני לא חושבת שאנחנו כולל אני צריכים לשים את מיטב כספנו כרגע שם. בקטנה אם בוער לך אז תקנה מניות טובות בסכומים קטנים ותשחרר מייד כשאתה רואה רווח. המשך יום נעים לך

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות