x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: שאלה לשחקן ולכל מי שמוכן לענות!

שאלה לשחקן ולכל מי שמוכן לענות!

אני "תקועה" עם פוטים של: 1070 לנובמבר, היום הם נפלו בסוף המסחר ואני מתלבטת כיצד לנהוג: האם להעיף אותם מחר בהפסד ניכר או להישאר עוד יום יומיים או עד הפקיעה ולהרוויח קצת? קראתי את סקירתו המעמיקה והמנומקת של "שחקן מעו"ף" לגבי הצפי לפקיעה אך מהכרותי את השוק הוא "מביא אותה" לעיתים במהלכים בלתי צפויים.

אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

Re: שאלה לשחקן ולכל מי שמוכן לענות!

היי ,

ע"פ הנתונים הקיימים סביר להניח שהשוק אכן יירד ( למרות שכלום לא בטוח ) , מה שאני הייתי עושה במקרה כזה מבלי לסבך את העניינים הוא כך : כותב P1040 ונשאר עם ה P1070 .

אגב , "להיתקע" עם אופציות "חשופות" זה לא דבר שכדאי לעשות כמעט אף פעם ובפרט לא בשבוע פקיעה .

הייתי ממליץ לך ללמוד את הנושא היטב בכדי שלא תיקלעי בעתיד למצבים דומים עקב חוסר היכרות עם שוק הנגזרים ( יש קורס באתר אם את מתעניינת ).

הערך של P1070 כרגע הוא 1070 ש"ח.
    משמע, P1070 מרוויח החל משער של 1049 ומטה. זאת אומרת, נכון לעכשיו, בכפוף לידע שלנו לגבי התוכניות של השחקנים, כדאי להחזיק אותו לפקיעה. כמובן שצריך לקחת בחשבון שעדיין יתכן הפסד ניכר. מספיק שהפקיעה תהיה למשל ב 1054 וכבר יש הפסד של 50% יחסית לעכשיו.

כמובן שמחר בבוקר, לאחר ספיגת טתא נוספת, כדאיות אחזקת האופציה עולה מכיוון שנקודת ה Break Even עולה.

אני מתעלם מהאפשרות לכתוב. אני מניח שאם היית יכולה לכתוב, לא היית עושה קניות חשופות מלכתחילה.

1070 פחות 11 זה 1059
    דוד

כמובן שאתה צודק. טעות הקלדה.

בניגוד לדעתו של דמי כיס לא הייתי כל כך ממהר להמליץ על אחזקה. אם היה לך 1070 שקל היית קונה את הפוט? אי מכירה = קניה.
    לדעתי הסיכוי לירידה מ1059 שוה לפחות לסיכוי של מעל 1059, כך שאם את לא חובבת סיכון תמכרי.

כל הכותבים הנכבדים שכחו לשאול שאלה פשוטה כמה שילמת עבור הפוט הזה כמה זה הפסד ניכר אולי כדאי לחכות לתנודתיות של ירידה חזקה והיא תהיה ביומיים הקרובים ואז להעיף אבל שוב שאלת המפתח היא כמה שילמת עליו.

ציטוט פורסם במקור על ידי haiim
    כל הכותבים הנכבדים שכחו לשאול שאלה פשוטה כמה שילמת עבור הפוט הזה כמה זה הפסד ניכר אולי כדאי לחכות לתנודתיות של ירידה חזקה והיא תהיה ביומיים הקרובים ואז להעיף אבל שוב שאלת המפתח היא כמה שילמת עליו.
    לא נראה לי שמישהו שכח לשאול את זה, מהסיבה הפשוטה שזה בכלל לא רלוונטי. החלטה בדבר כדאיות אחזקה של כל נייר ערך, אינה תלויה בכלל במחיר ששולם עליו. לצורך חישוב כדאיות, אין שום משמעות כלכלית לעובדה אם שולם על האופציה הזו 10,000 ש"ח או שקל אחד בודד.

הדבר היחיד החשוב זה ההערכה של המחזיק באם המדד ירד מתחת ל 1059 או לא, ואם זה שווה למחזיק את הסיכון או לא. זה הכל.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    אין שום משמעות כלכלית לעובדה אם שולם על האופציה הזו 10,000 ש"ח או שקל אחד בודד.

הדבר היחיד החשוב זה ההערכה של המחזיק באם המדד ירד מתחת ל 1059 או לא, ואם זה שווה למחזיק את הסיכון או לא. זה הכל.
    הפ הפ הפ אם שולם שקל אחד בודד דעתי להחזיק לפקיעה

שלום חברים, תודה עבור תשובותיכם, אכן שכחתי לציין את השער בו נקנתה האופציה, קניתי אותה בשער של: 1450, עושה רושם שהיום תהיינה עליות, עדיין ממליצים להישאר איתה בינתיים? תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות