x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: קצת תובנות לגבי הפקיעה והחודש הקרוב

קצת תובנות לגבי הפקיעה והחודש הקרוב

בפקיעה האחרונה הרבה כותבים הפסידו כסף רב , ולא רק הכותבים שהניחו ירידות אלא הרבה כותבי שוקת שלא היתה רחבה מספיק על מנת לכסות את הפקיעה הגבוהה .
    אני לא מקבל את הסברה שכל מי שעסק בשוק המעוף רצה שוק יורד ולא יכל להתמודד עם קונים חיצוניים כבדים מידי. מי שהרים את השוק באופן מלאכותי (והיה ניתן לראות זאת במיוחד בבוקר הפקיעה , כולל זריקת הסחורה הצפויה במהלך יום המסחר ) היו תעודות הסל שנותרו עם רוב אופציות הקול הקנויות , אתם יכולים להוסיף לליבוי הביקושים את שחקני הנוסטרו שגם כן עשו קופה יפה על חשבון הכותבים. יש לציין שלא על חשבון כל הכותבים , מכיוון שכותבי האוכף על 1050 עדיין יצאו עם רווחים קטנים .
    המסקנה המתבקשת היא שמי שקונה את אותם אוכפים ואופציות רחוקות הם לא הגברת כהן מחדרה , אלא גופים שהכיס שלהם אינו פחות עמוק מהכיס של הכותבים עצמם , מי שעדיין לא הפנים את זה כדאי שיתחיל לעשות כך .

כמה תובנות לגבי החודש :
    1 - המגדל הענקי של הפוטים על סטרייק 1060 שייך ברובו למוסדיים (שביצעו קניות פוטים) שמתכוונים לבצע מימושים במהלך חודש דצמבר לשם הצגת רווחים במהלך העליות החד של השנה . על כן אני צופה לחולשה של מדדי תל אביב ביחס לעולם , אולם לא במידה משמעותית במיוחד.
    2 - אפקט דובאי יצר פחד שיחלוף ברגע שיתברר שבפועל המשמעות שלו ביחס לכלכלה הגלובלית היא מועטה ביותר , וכבר ביום שישי ראינו בוול סטריט את היפוך המגמה . לדעתי כבר מחר ביום שני נראה שוב חוזים ירוקים .

לגבי אסטרטגיית המעוף , אני עדיין דוגל בקביעה שלי שיש לבצע אסטרטגיה חודשית ולא שבועית כאשר היא נטולת כיוון .
    לבעלי בטחונות גבוהים - האסטרטגיה המוצעת היא פשוטה ביותר והיא כתיבת אוכף על הסטרייק שיקבע לפי גובה המדד 3-4 ימים לפני הפקיעה של החודש הנכחי . הכתיבה היא כמובן לאופציות של החודש הבא ולא לחודש שעומד לפקוע . היעד הוא 10% חודשי עם סבירות של למעלה מ95% להשגת היעד בעיקר בזכות תרומה הנדיבה של התטא במהלך החודש .

לבעלי בטחונות נמוכים יותר הייתי מציע כתיבת שוקת רחבה של 9 סטרייקים מהמדד עם קניית הגנה בסטרייק אחד . כמובן שגם כאן ביצוע האסטרטגיה צריכה להיות בשבוע הפקיעה של החודש הנכחי , על האופציות של החודש הבא .
    הסיבה להבדלים באסטרטגיות על פי גובה הבטחונות היא שכתיבת אוכף יכולה לגרום לקפיצה משמעותית בבטחונות במהלך החודש , ומי שאין בידיו מספיק בטחונות , עלול למצוא את עצמו במצב של פדיון כפוי , מה שלא יקרה באסטרטגיית השוקת מכיוון ששם קניית ההגנה מקבעת את גובה הבטחונות בכל מצב נתון .

שבוע טוב לכולם .

Re: קצת תובנות לגבי הפקיעה והחודש הקרוב

הי אלרון.
    מעניין מה שאתה כותב, והגיוני.
    מה דעתך של שוקת עם 10 סטרייקים למטה ו-6 למעלה (בתחושה של שוק יורד)???
    כמובן עם הגנה של סטריים אחד.
    תודה
    R

המיגדל 1060 יכול להיות גם הגנה של מוסדיים מירידות, אלי הם סה"כ מגרדים את עצמם?
    סוחר אופציות מעו"ף שלא שומר על הכללים עלול לאכול חצץ מכף של טרקטור.
    .No emotions, only mathematics

מה הכוונה הגנה עם סטרייק אחד
    האם מישהו יכול לתת דוגמא מלאה עם מספרים בבקשה תודה

הגנה עם סטריק אחד הינה הגנה במרחק 0 נק' מהכתיבה. למשל:

מכרת call1170 וקנית כהגנה call1180.

זה אומר שההפסד המקסימלי שלך (אם המדד הוא ב1180 ומעלה) הוא 1000 ש'ח.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות