x

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 50

נושא: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 22/11/09

Re: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 22/11/09

רון
    האם אתה יכול להעלות את ה XL עם הלשונית TEST להורדה?
    SUH
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

שחקן,
    כתבת שייתכן ונידרש לתקן, אתה חושש מעליות או ירידות?

Re: אסטרטגיית 22/11/09

רון
    יש מצב לקבל את הקובץ אקסל שהשתמש לצורך האסטרטגיה הנוכחית....?
    תודה
    R

ציטוט פורסם במקור על ידי RH2000
    נק יציאה 1035 יום ב 1040 ג' ד'

קצת אגרסיבי לטעמי

http://img94.imageshack.us/img94/3838/sm211109.png
    היי רון,

אשמח גם לקבל את הקובץ (אם אפשרי) -

תודה
    אם אתה לא יודע לקרוא את זה. אל תקנה את זה

שלום לכולם
    כמעט שאין מה להוסיף אלא שהבטחונות לאסטרטגיה הזו זה כ12400שח. התקבולים כ260שח מכאן שכאשר נהיה ברווח של כ10% (1200) כדאי יהיה לצאת, לפי עצת השחקן.
    והערה לשחקן
    לעניות דעתי כדאי שכאשר אתה מעלה את האסטרטגיה תשתמש במונח לכתוב ולא למכור. אצל רובנו, אני מניח, כשמשתמשים במונח למכור הכוונה למשהו שקנינו בעבר
    מאידך כשתציע לכתוב, המונח יהיה ברור יותר
    יום נעים והצלחה לכולם
    דוד

ציטוט פורסם במקור על ידי RH2000
    נק יציאה 1035 יום ב 1040 ג' ד'

קצת אגרסיבי לטעמי

http://img94.imageshack.us/img94/3838/sm211109.png
    רון ( RH2000) ,

אם אפשר, אשמח לקבל את האקסל. (אתה יצרת אותו?)

תודה
    אביעד

לדעתי מחר שחקן מוציא דחוף שיפוץ

מי שנכנס בבוקר לפוזיצה (ואני לא) נמצא עכשיו בהפסד תיאורטי של 500 ש"ח. אם השוק מתחיל בירוק (מה שכנראה יקרה, תלוי בחוזי וול סטריט) , שחקן לא יסכן את כולם בלהישאר עד הפקיעה, והוא יורה על שיפוץ.

Re: לדעתי מחר שחקן מוציא דחוף שיפוץ

ציטוט פורסם במקור על ידי גדליה
    מי שנכנס בבוקר לפוזיצה (ואני לא) נמצא עכשיו בהפסד תיאורטי של 500 ש"ח. אם השוק מתחיל בירוק (מה שכנראה יקרה, תלוי בחוזי וול סטריט) , שחקן לא יסכן את כולם בלהישאר עד הפקיעה, והוא יורה על שיפוץ.
    שחקן יורה על שיפוץ רק אם יראה שיש עליות בלתי נשלטות ושהשחקנים "איבדו את הפדאלים". כרגע לא נראה שזה יקרה. העליה המינורית שהייתה היום היא רק כי השחקנים רצו שהיא תהיה.

אני מזכיר: חודש שעבר היו עליות בימים ראשון ושני. שלישי התחילו ירידות שהתגברו ברביעי. אני מניח שהתסריט החודש יהיה דומה.

Re: לדעתי מחר שחקן מוציא דחוף שיפוץ

[quote=דמי כיס]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "גדליה":tgh63539
    שחקן יורה על שיפוץ רק אם יראה שיש עליות בלתי נשלטות ושהשחקנים "איבדו את הפדאלים". כרגע לא נראה שזה יקרה. העליה המינורית שהייתה היום היא רק כי השחקנים רצו שהיא תהיה.[/quote:tgh63539]

דעתי היא (סברתי גם בחודש הקודם) שהשחקנים רצו להשחיל קולים יקרים מה שנקרה בעברית צחה מיקסום רווחים כי הסימנים שהצטברו אצלי היא שהשחקנים בשליטה מלאה ואשר על כן אין צורך בשיפוצים או תיקונים

אילן,גם אני חשבתי כמוך ועדיין בעצמי מתלבט,אבל כשמסתכלים על מפת הפוזיציות ניתן לראות שכרגע מרבית הכתיבות הם פוטים 1050 ומעלה,אני עדיין חדש בתחום אך לעניות דעתי יש מצב שהפקיעה האופטימלית לשחקניםהשתנתה והיא כעת בין 1050-1070. שוב זה לא קביעה אלא רק התלבטות שלי ביני לבין עצמי ואני מניח שחכמים ממני יחלקו על הקביעה הזו. מה גם שאני בעצמי אפסיד במידה והפקיעה מעל 1050 כי אני כתוב המון ב קולים 1050 עוד מתחילת החודש..
    אני אשמח אם מישהו יאיר את עיניי אחרת
    בברכה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות