מה אתה אנטי כל כך ..אני עכשיו עושה קורס ולא מבין יותר מדי ..
וגם חולה עם חום :?
מה אתה אנטי כל כך ..אני עכשיו עושה קורס ולא מבין יותר מדי ..
וגם חולה עם חום :?
NEO
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
אני ממש לא אנטי ואתה כנראה קשה הבנה
להפך, לא ידעתי שאתה עכשיו בקורס. מצויין. תלמד ואחר כך תשתפשף כמו שציינתי קודם
אם אינך רוצה שיעירו , אל תכתוב
לי אתה יכול לכתוב כל מה שעולה בדעתך. אני קורא כל דבר, לוקח לתשומת ליבי, ופועל לפי הבנתי. לא תאמין, אבל אני גם טועה לפעמים. כאלה הם החיים. מי שלא מבצע אינו טועה
מאחל לך הצלחה בקורס
שבוע טוב
ורווחים גבוהים
דוד
ירושלים
אאווףףףףף !!!! מעליבים אותי !
:x לא מדבר איתך !
וחוץ מזה ...אותך לעליזה..
NEO
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
דמי כיס, מה נותן לך קניית P940? הרי קנית P1050 וגידרת אותו על ידי מכירת P1000/1010 (אתה כתבת שזהממן לך את ההגנה של הקול)
קח כלל אצבע: על מנת לישר את הקו שיהיה מאוזן, צריך שמספר הקניות והמכירות של כל סוג יהיו זהים. אם יש שתי מכירות של פוט, צריך גם שתי קניות של פוט על מנת לישר את הקו.
כלל אצבע נוסף אומר שמגדרים מכירות על ידי קניות, ולא להפך. קניות לא צריך לגדר. הן לא מסוכנות כי לא טמון בהן הפסד מעבר למחיר ששולם עבורן.
במקרה שלנו, קנייה של P1050 מעלה את השיפוע (בתזוזה לשמאל), ו מכירה של P1010 מיישרת אותו (ומכניסה כסף). אחר כך באה מכירה של P1000 על מנת להכניס עוד כסף, וקניה של P940 על מנת ליישר את השיפוע.
הסיבה שזה P940 ולא משהו אחר, היא שככה מיישרים את השיפוע באותה נקודה שהוא מיושר בצד השני, מה שנותן ניצולת אידאלית של הביטחונות. אבל כמו שכתבתי, באזור הזה האופציות עולות גרושים. כך שאפשר באותה מידה לקנות P950 או P960 (אבל לא P930).
אפשר להוסיף על דברי דמי כיס
לקחת את האסטרטגיה הראשונה ולהוסיף
מכירה p1080 =1818
מכירה c1040 =3016
הגנות
קניה c1090= 290
קניה p1030 =240
סה:כ עלות נוספת לבטחונות- 696
הרווח הוא שגם במידה והפקיעה היא בין 1050 ל 1080 ישנו רווח נוסף של 304 ש"ח
כמו"כ הייתי קונה הגנה 970 שזה עלות נוספת של 7 ש"ח ורווח בביטחונות של 1000 ש"ח
(אציין שדמי כיס התייחס לכך)
החסרון בהוספה זו הוא שאם עובר את ה 1080 ישנו נזק נוסף של 696 ש"ח
וכן בפקיעה מתחת 1040 הרווח יצטמצם ב 696 ש"ח
אבל צריך לזכור שבהוספה זו גם בין 1050 ל 1080 יש רווח של כ %10
אשמח לתגובה במיוחד מפותח האשכול הנכבד
הי malov.
למעשה, אם מנתחים את הצעתך, אתה אומר: בוא נוסיף על האסטרטגיה עוד שוקת 1040-1080, וככה נחזק את התחום הזה. אפשר להסתכל על החלק הזה כעל מיני אסטרטגיה נפרדת, שלא קשורה ישירות לאסטרטגיה הראשונה, וזה בסדר גמור למי שרוצה לתגבר את החלק הזה.
המימוש לשוקת שהצעת, מתבסס על שימוש באופציות שבתוך הכסף (P1080 ו C1040). אכן, מימוש זה נותן שוקת, רק ששוקת זו מכניסה פחות מאשר שוקת פשוטה המבוססת אופציות שמחוץ לכסף (C1080 ו P1040). ההבדל הוא יותר מ 100 ש"ח, וחבל.
סיבה טובה לבניית שוקת עם אופציות שבתוך הכסף היא כאשר רוצים למכור שוקת עם תיקרה לא ישרה. ואת זה אפשר לעשות בנוחות בעזרת אופציות שבתוך הכסף. אבל במקרה שלך זה לא כך.
אתה לא חושב שזה קרוב מידי למרכז המדד?