ציטוט פורסם במקור על ידי nivrobin

צודק, גם אני מחייך ושמח שיצאתי בזמן מהטירוף, ורק להוסיף מניסיוני שהמקצוענים (כמוני?) משתמשים בביפר והולכים לישון איתו יחד... על מנת להתעורר באמצע הלילה באם קרה משהו נורא חשוב.... לכן המסקנה מכל זה: שומר נפשו ירחק!
שלום,
לא העליתי את הכתבה מפני שאני סוחר במט"ח, מעולם לא סחרתי בשום דבר מלבד מניות, לא
אופציות, לא אגחי"ם ולא פורקס. פשוט הרגשתי שזה לקח לי חלק גדול מדי בחיים.
בנוגע לציטוט למעלה הייתי שמח אם מישהו שחי את זה קצת יתאר לנו איך הוא חי עם זה? כלומר איך זה לחיות עם ביפר שעובד בלילה? איך חיים הסוחרים (אני מדבר פה על הרציניים, השחקנים) האם זה משתלט להם על החיים האישיים? האם יש להם זמן לילדים, לאישה/בעל? האם זה פוגע בחיים האישיים? האם הפסדים מובילים/הובילו לפגיעה בתחומים אחרים של החיים?
מה עם הבריאות עצמה, האם היא נפגעת, התקפי לב? לחץ, מצבי רוח משתנים. הייתי מאד שמח אם מישהו מקצוען יוכל לשתף אותנו בחוויות.
עוד תובנה אחת שקיבלתי במהלך החודשים הספורים שאני נמצא כאן. כשהתחלתי לסחור לפני כ-4 לאחר הפסקה של מספר חודשים התחלתי עם כל הטאוארים, ביונדווקסים, אפריקה ישראל וכדומה, (אני חייב להגיד שבמספר מקרים בעקבות הצ'אט) למרות שהפסדתי והצלחתי להחזיר חלק מהרווחים למדתי שאני אחיה יותר טוב עם השופרסלים, פרטנרים, וגזית גלוב, כלומר מניות עם "בשר" ולא אופנות. אני עדיין נמצא במניות יותר ספקולטיביות, אבל הרוב המוחלט נמצא במניות הגדולות, ואני ישן הרבה יותר טוב בלילה, ובודק את המחשב פעם ביום. נכון, מרוויח פחות, אבל מפסיד הרבה פחות.
יום טוב לכולם,
אייל