x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: FAME COST

FAME COST

כותרות ופרשנויות השבת בעיתונים ובאתרים ינסו לקרר ולמתן את המצב הירוק בשוק ההון.
    קצת קשה לקרר מדורת שבט כאשר בחוץ קר מאוד ואין אלטרנטיבות במילים אחרות מישהו כבר יזרוק פנימה למדורה קצת בנזין והעולם ימשיך הלאה לירוק.

גרוס טוען הבוקר כי יש להיזהר מהתפתחות בועת נכסים שמקורה באסיה העלולה להוביל לצניחה חופשית של מחירי הסחורות באסיה ותזלוג משם לכל העולם בצורת ירידות עמוקות וכואבות .
    גם אני כתבתי על כך לפני כחודש כאן באתר (לקח לו זמן לתרגם מעברית לאנגלית ) .
    אבל רשמתי במקביל כי התהליך הנ"ל יכול לקרות בשילוב של ירידת האבטלה בארה"ב בצורה עקבית ומשמעותית ומהלך של התחזקות הדולר לאורך זמן ולא כתיקון בלבד .
    וכמובן עליית ריבית בארהב .
    לפני שזה קורה גם זה לא יקרה .

על ריצפת הוול האווירה חיובית מה לעשות אנחנו עם של תסריטי איימה!! הם לא!
    נכון זה לא אומר שהם צודקים אבל הם גדולים ויש להם הרבה הרבה יותר כסף ונשיא שהחליט שמשחקים עד שארהב מנצחת וזהו !
    תוסיפו לכך אווירת חג המולד בפתח חג שמח באמת, לא כמו אצלנו שכל חג מתחיל במילים
    "זה וזה ניסה להרוג אותנו ולא הצליח..." ומסתיים במילים "ייאאללה בוא נאכל!!!"
    אנשים שלא קנו כל השנה קונים עכשיו ,
    חברות שמכרו במחיר x יוצאות במבצעי הנחה משמעותיים ואמיתיים
    גם כאן הם שונים מאיתנו ..מבצעי ההוזלה אמיתיים...

והכי חשוב מתחת לראדאר מתחילים הבנקים לשחרר אשראי ולאט לאט תתחילו למצוא כותרות שהבנקים חוזרים למשחק ממש כמו אצלנו מאתרים טייקון מסויים וממנים לו רכישות של חברות במיוחד בסקטורים שנפגעו מאוד ..
    הממשל מחליט על הסקטור, הבנק על הפירמה והטייקון על העיתון בו הוא מעוניין להתפרסם.
    (אני מצייר לכם את זה קצת בצורה ילדותית אבל זה בגלל שאני באמת ילד ! )

עוד נקודה מתחת לראדאר האגח ל-10 שנים .
    משקיעים מגיעים אליו כשהם מזהים מצב לא ברור נטייה לירדות או צופים ירידות כאלה
    במיוחד ירידות חדות ...
    מרגע שנכנסת כמשקיע לאגח כזה חשוב לך לדעת שצדקת מתחיל שעון התטא של עצמך לעבוד..
    והימים עוברים.. יום ועוד יום ועוד יום ועוד יום והבורסה עולה ועולה או לפחות לא יורדת
    כמו שסיפרו לך כל רואי השחורות אתה מתחיל להישבר ומתחיל למכור אגחים ולחזור פנימה ..
    ואז כבר מתחילים עליות חדות ..

ועוד דבר לגבי קשרי סין - ארהב . אל תשכחו שסין היא בסך הכל כח עבודה זול בשביל ארהב וזהו!
    אם הסינים ימשיכו לעצבן את האמריקאים בדרכים של משחקי מטבע תמיד יכולים האמריקאים לפזול הצידה למעצמה שכנה ..הודו ..והסינים יודעים את זה ..וגם האמריקאים וגם ההודים וגם אני ..
    הכל נמצא בעמק הסיליקון בעתיד, בפיתוחיים ,בפטנטנים ובמגרש הזה הסינים לא שוים כלום!

מה אני אגיד לכם השוק מעולם לא היה מעניין יותר ולדעתי גם לא היה בטוח יותר .
    אני ירוק !
    מישהי פעם אמרה לי ואני מצטט :
    You have dreams ? You want fame ? Well FAME COST
    and this is where you start pay and sweat.

האם אתם יודעים מי זו?
    אם לא כנסו לקישור הבא ותלמדו ....
    http://www.youtube.com/watch?v=tNdJzrh5AsU
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

Re: FAME COST

יפה ניאו,אהבתי גם את הקישור.

Re: FAME COST

סחתיין ניאו סקירה מעניינת עם אוירה מצחיקה אהבתי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות