x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 20

נושא: חייב תשובה בהולה משחקן

Re: חייב תשובה בהולה משחקן

השקעה לפנסיה היא לעשרות שנים ולכן זה לא רלבנטי אם תהיה מפולת בקרוב או שלא. להגיד לך מה יהיה בטווח של ימים זה הימורים. השיטה הכי טובה להפסיד כסף בבורסה זה למכור בגלל פחד או לקנות בגלל חמדנות. בשביל להרוויח כסף בבורסה צריך לא רק ידע אלא גם שיטת עבודה מסודרת וחוסן מנטלי.

תודה על כל התגובות.....
    יש תגובות שקצת העליבו ופגעו ויש כאלה שדיברו לעניין....
    אתן הסבר....60 אחוז מכספי הוריי בבורסה במניות שציינתי....לגביי ביוליין שמתי רק 2500 שקל
    וכל השאר מחולק בשווה...
    רק רציתי לדעת אם השמועות אם מה שאתם רואים נכון ...האם יהיו רק מימושים או שתהיה מופלת...
    זה כל מה שרציתי לדעת....
    לגביי ההודעה של הבחור שאומר לי מלכודת וכו'...ממש פגעת בי...יכולת לכתוב לי הודעה פרטית ולבדוק!!!!!
    אני מעריך מאוד את שחקן וכותב עליו כל הזמן שבחים....
    אני מבין לאן אתה חותר אבל זה בכלל לא המקום.....!!!
    הוריי הפסידו הרבה כסף בקרנות של הפנסיה ---הרבה הרבה כסף!!!!
    לא מאמין יותר בקרנות האלה.....כל מה שעמלו וחסכו ירד יותר מחצי .
    כל מה שרציתי לדעת אם לפי הנתונים בבורסה צריך לשבת על הגדר עד יעבור זעם.....
    אם בכלל מתקרבת סכנה למפולת כזאת!

גדר, עד שתהיה מגמה ברורה,
    כלומר מחזורים של 2 מליארד ומעלה שיתנו כיוון שלילי או חיובי
    שבת שלום

אף אחד לא הפסיד בקרנות הפנסיה במשבר הכלכלי האחרון אם הוא לא פדה את הכסף בשיא הירידות. וזה כל העניין- אין סיבה למכור מניות כאשר מדובר בחיסכון/השקעה של עשרות שנים בגלל משבר של מס' חודשים. מי שהיה לו מספיק תבונה וחוסן מנטלי להישאר- הרוויח אח"כ ראלי של 70% ויותר. בשורה התחתונה- לא רק שלא הפסיד אלא אף הרוויח. בהשקעה ארוכת טווח כמו פנסיה לא מקבלים החלטות עפ"י מה שיהיה עוד שבוע או חודש כי זה לא רלבנטי.

ערב טוב אייל,

כן זה שוב אני מהתגובה של ה"מלכודת" ,

אז ראשית תודה על התגובה הפרטית, שאגב גם עניתי לך עליה בפרטי אך לצערי עדיין "תקועה" בדואר יוצא (אולי בגלל אורכה, או מסיבה טכנית אחרת).

כעת לעצם העניין, ציינתי מראש שאין לי שום כוונה לפגוע או לזלזל, לא בתגובתי הראשונה, לא בפרטית ולא כעת. אולם נסה להבין כי שחקן מעוף והאתר הזה הינם יחודיים ויצאי דופן, וכי מאד ייתכן שיש לא מעט מהברנז'ה שמתקנאים באיכויות המובאות באתר זה, וכי יתכן גם שאתר זה מדיר שינה מעיני אי אלו בעלי עניין או מתחרים (בגלל התראות כאלו ואחרות שפורסמו או בגלל היכולת והרצון של האתר להביא לכל דיכפין מידע אמיתי ולא אינטרסנטי).
    על כן הודעתך נראתה מעט חשודה בעיני, לא בגלל מי שאתה כי הרי אין לי מושג קלוש, אלא בגלל צורת הניסוח שלה, זה הכל.

לעניין רצונך לדעת האם יש אמת בשמועות או לא - אז קח בחשבון שהכל אפשרי, למרות שהפחד משידור חוזר של המפולת כפי שהייתה, די נמוך, עדיין קיים תמיד הסיכוי שטריגר כזה או אחר יצית שוב פתיל פסיכולוגי חובק עולם שיגרום למפולת, לכן המלצתי הכנה (כמו גם של מרבית המגיבים האחרים) היא לפנות בהקדם האפשרי ליועץ השקעות מורשה, אמין וחסר פניות או לחילופין לתת למנהל תיקים מורשה ואחראי לנהל את התיק הפנסיוני של הוריך, לפחות עד אשר תרכוש מספיק ידע ונסיון כדי לעסוק בזה בעצמך ובבטחון.

וכדי שלא תחשוב שאני מתנשא, מנסה להטיף, או להוכיח אותך על חוסר זהירות - דע כי גם את תיק ההשקעות והחסכונות שלי העברתי מזה שנים למנהל תיקים עצמאי, מורשה ומקצועי, שאמינותו בעיני מוחלטת, ואינו קשור לשום בית השקעות, קרן נאמנות או מוסדי כזה או אחר.
    באשר לעצמי, אני מתעסק אך ורק באופציות מעו"ף עם נתח קטן מכספי, שאם חלילה אפסיד אותו - לא יקרה לי שום דבר.

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

תודה לכולם....
    הוריי הפסידו המון כסף שהיה בקרנות.....ואולי מתוך בהלה של אנשים פשוטים'עמך'
    העדיפו להוציא את הכסף.....כי מי הבטיח להם שעוד שנתיים הכל יעלה חזרה???
    ולא שאני מספר איזה סיפור טראגי...
    זאת המציאות והם פעלו מתוך אינסטיקט......
    כרגע 60 אחוז מהכסף נמצא בבורסה.....ויש רווח .....רק החשש מכל הדיבורים על מימושים רציניים וירידות שיהיו לקראת סוף שנה גרמו לי לתהות אם להוציא את הכסף ולחכות קצת...
    תודה לכולם על התגובות....והרצון הטוב!!!
    שבת שלום לכולכם

לדעתי עד סוף דצמבר לא יהיה תיקון משמעותי בשווקים. שני הבנקים הגדולים בארץ פרסמו היום שהם צופים עליות עד סוף השנה. זה לא רק בגלל נתוני מקרו-כלכלה אלא סיבות נוספות, כמו חמדנות של מנהלי הקופות והקרנות, שלא יוותרו על הבונוסים השמנים של סוף שנה. ממשיכים לקנות מכל הבא ליד, כאשר כל ירידה קטנה נועדה רק להגדלת קניות מניות לסוף שנה.
    ראה מאמר בנושא:
    http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1&fid=3784
    הצלחות לכולם

רונן שלום,
    אני לא ממש בטוח לגבי מה שאתה אומר שמי שלא פדה יצא בסופו של דבר עם רוח.
    לגבי מה שהבנקים אומרים... אל תגיד לי שאתה עוד מאמין לזה?

הבנקים בארץ לא מנהלים יותר את קופות הגמל, קרנות הפנסיה וקרנות השתלמות, אלא חברות ביטוח ובתי השקעות. מדובר במסלולי חיסכון מאד ארוכים וההפסדים "על הנייר" מהמשבר האחרון כבר ממזמן הפכו לרווחים נאים (בעיקר במסלולים עם חשיפה למניות).
    למרות שהפעם לא נגרם נזק, החליטו שאי אפשר לסמוך יותר על המזל ולכן עוברים לחיסכון עפ"י המודל הצ'יליאני, כך שחוסכים מבוגרים (קרובים לגיל פרישה) תהיה להם חשיפה מינימלית לאפיקים מסוכנים, כמו מניות או אג"ח קונצרני. למרות שגם אג"ח ממשלתי, של מדינות מסויימות, יכולים להיות מסוכנים אם יש לאותה מדינה גירעון גדול במיוחד.

גם בנקים מרוויחים מעליה של השוק, ולא פעם תראה סתירה שלהם בסקירות.
    כנס לגמל נט ותראה כמה מקרנות הפנסיה אכן הצליחו להרוויח מהמשבר.
    רק בשביל הידע , במשבר של 1929 לקח לבורסה יותר מ 20 שנה (אם תרצה אני אברר לך את הזמן המדוייק) כדי לחזור לרמה שלה, לא שאני אומר שזה מה שיהיה כי הזמנים השתנו-אבל אי אפשר להגיד שזה תלוש מהמציאות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות