האםמטריקס ונייס מומלצות והאם דיסקונט עדיין מומלצת לאחר העליות האחרונות. איזה קרן או תעודת סל שמשקיעה בברזיל מומלצת.מקווה לתשובה מהירה מהשחקן או מי שמעודכן .בתודה מראש
האםמטריקס ונייס מומלצות והאם דיסקונט עדיין מומלצת לאחר העליות האחרונות. איזה קרן או תעודת סל שמשקיעה בברזיל מומלצת.מקווה לתשובה מהירה מהשחקן או מי שמעודכן .בתודה מראש
שלום
המכירות של מטקריס עלו עד 2008 בקצב שנתי של 12%
הרווח למניה גדל ב-13% שנתי ב-5 שנים אחרונות
ממוצע תשואה על ההון ב-5 השנים האחרונות עומד על כ-16%
קצב גידול של ההון העצמי עומד על 27% שנתי ב-5 שנים אחרונות
לחברה יש התחייבויות ארוכות טווח לא חריגות ביחס למניות אחרות בבורסה, אך לא הייתי מתעלם מהם, יש לקחת אותן בחשבון היות והן משפיעות על סיכון ההשקעה.
בגדול הנתונים נראים יפה. אבל זה לא אומר שכדאי לקנות.
המקרה שלמטריקס הוא מקרה בו אנו נקרעים בין התחשבות בערך של המניה על סמך גידול בהון העצמי או על סמך תשואה על ההון.
תשואה על ההון יפה מאוד אך צנועה יחסית לגידול הפנטסטי בהון העצמי.
אני לא אכנס כרגע איךמטריקס הגיעו לגידול פנטסטי כזה בהון העצמי.
אני אלך למקרה הקיצון, נניח שנבנה על כך כי קצב גידול בהון העצמי יימשך בקצב הנוכחי (מה שיעלה את כדאיות ההשקעה במניה, למרות שזהו תרחיש לא סביר, וכי זהו גידול אמיתי בהון העצמי), על סמך הנתונים העכשווים עדיין אתה קונה מניה ללא שולי ביטחון אלא במחיר הוגן לא פחות ולא יותר,כלומר אתה לא קונה מציאה.אין דסקאונט על המניה.
יכול להיות שנקנה מניה והיא תעלה סתם מתוך מזל,לא כי העליה מוצדקת, אדם שהוא שמרן לא יקנה אותה, חובב סיכונים כן.
צריך לקחת בחשבון כי המניה דפקה כבר עליה מרשימה.
-----------------------------------------------------------------
נייס?
למה להשקיע במניה שהתשואה על ההון שלה בשלוש שנים האחרונות (שנה אחר שנה) בקושי מגרדת את ה- 4% ( גם בשיא הבועה), בגלל ה"תקווה" כי תהפוך לענקית מחשבים או שפתאום תהפוך לרווחית, יכול להיות שזה מה שיקרה ויכול להיות שזה לא יקרה אף פעם.
מנקודת מבט של בעלים,היה עדיף לשים את הכסף בחשבון חסכון הצמדה+ריבית בלי כאב ראש
דיסוקנט - לא מכיר, לא מחווה דעה.
ברזיל- לא רוצה לענות
****אין בנאמר משום יעוץ להשקיע או לא להשקיע אלא רק הרהורי לב****
תודה על המידע שבת שלום.
לנייס יש המון חוזים חדשים ושמנים והיא נחשבת למניה מאד מומלצת בעיני אנליסטים של חברות טכנולוגיה וגם ע"י שחקן כהשקעה לטווח ארוך. במחיר הנוכחי שלהנייס נחשבת למציאה. זאת מניה דואלית שנסחרת גם בוול סטריט. כמה היא הניבה בעבר לא רלבנטי. צריך להסתכל קדימה ומהבחינה הזאת הנתונים תומכים בהמלצת קנייה חזקה.
קסם ברזיל MSCI הצלחות
לפי דעתידיסקונט המומלצת מבין כל סקטור הבנקים ולמרות ההמלצות השליליות על הסקטור בכללותו כאילו הגיע למיצוי מסויים אני מתכונן לאסוף דיסקונט בשבוע הבא . אל תאסוף השבוע בכל מקרה .
ברזיל לדעתי מומלצת אני עושה זאת דרך קסם .
כנ"ל גם הודו .
NEO
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
תודה רבה לממליצים .