x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 20

נושא: אוהד בן עמי בבית

לאוהד בן- עמי ,ברכות ואיחולים / שבת מהגיהנום, לארץ החיים . / להעלות בדעתי ,אינני יכולה / כמה איום וקשה ונורא ./ היה כול יום, בכוך המאפליה / שממנו חזרת הביתה, זה נס הבריאה ./ הנך אדם חזק, אני מעריכה / כי שרדת הכול, בעוז ובגבורה ./ זה היה מקודם, וכעת בעוצמה / תימצא את הדרך ,להשתקם במהרה . / תתחיל לאכול מעט, ממש במשורה / מיצי ירקות ופירות,תשתה לרוויה. / בכוחם להשיב בריאות וחוזקה / לגוף המוחלש שלך, בעוצמה רבה./ תהייה בין משפחה, תחזור לקהילה / תן לחברים, למלא אותך שמחה. / רק שתדע, שכול תושבי המדינה / חשבו עליך ועל חבריך , ללא הפסקה ./ עכשיו אתה בבית, וחיים חדשים, / מתחילים לפכפך ,בין עצמות ושרירים . / אתה נכנס לתהליך ,ארוך של החלמה / תן לעצמך זמן ,להשביח את עצמך ./ האמן ביקום , בגורל, במלך הבריאה / שיעניק לך כוחות, לשוב לאיתנך./ שחקן שלנו- היה בין תומכיך הרבים / משפחתך היטב מודעת, לפני ולפנים ./יש כאן קהילה ענקית, שעומדת לימינך,/ מצפה לראותך , ולאהוב אותך ./ נשמח לראותך כאן, בריא כבראשונה / ובעזרת האל וכולם -תתגשם זו התפילה !./ אמן כן יהי רצון, במהרה. אילנה.

אילנה, אני לא יודעת לכתוב כמוך אבל מצטרפת לברכה שלך וחותמת על כל מילה!

אם רק היה אפשר למחוק שנה וחצי אחרונים..

אוהד, שמחים שחזרת! אמן מהיום והילך שתדעו רק אושר ושמחות!

אני באמת חושב שכל המדינה התפללה שתחזור בריא ושלם
    בשבת בבוקר הייתי מרותק מול הטלוויזיה בציפייה גדולה לראות אותך יוצא מהרכב הארור וחוזר הביתה
    זו הייתה הקלה גדולה לראות אותך עומד על הרגליים, רץ לכיוון בנותיך וסוף סוף מחבק את המשפחה
    אני יודע שאתה איש חזק שתמיד חושב לחיוב, אני יודע שעוד זמן מה תצא מזה מחוזק עוד יותר - תאהב את החיים והשמש תחייך אליך שוב, כי כזה אתה איש עם עיניים טובות שמאחל רק טוב לעולם.
    אני מברך אותך על שובך ומאחל שלא תדעו עוד דמעות אתה ומשפתחתך, אלא אם הן דמעות של אושר!

כיף שחזרת אוהד!
    שרדת את זה, אתה גיבור !
    מעכשיו חיים חדשים - מאחל לך חיים מלאים באושר ושמחה, בחיוך וחיבוקים של קרוביך!

אוהד היקר
    ברוך שובך הביתה
    מאחלת לך בריאות איתנה והחלמה מהירה מהתופת שעברת.
    מאחלת לך ולמשפחתך שיקום מהיר שתמיד תהיו מוקפים באהבה ואור ,שהתקופה הקשה הזאת תעלם ובמקומה תזכה לימים יפים המאושרים .
    אמן שכל שאר החטופים יחזרו במהרה ללא עקבות ,

לכל הפועלים באתר הנפלא הזה תודה על כל המאמצים והטוב שאתם עושים ונרתמים בעזרה לזולת, אני שמחה שזכיתי להיות חברה בו ,מי יתן שתמיד תזכו להיות העוזרים והנותנים באהבה
    רוזי

אוהד, ברכות על שובך הביתה.
    מקווה שמפה והלאה תדע רק שמחות ואושר!

אוהד, מאחלת לך מכל הלב שיקום מהיר
    שתחזור לעצמך, ושהחיים רק יחייכו אליך

Danben היקר, איזה אושר לראות אותך בחיבוק של הבנות המקסימות שלך!
    למשך כל התקופה הזו כולנו דאגנו והתפללנו שתחזור במהירה, בריא ושלם.
    פחות משבוע וכבר השתחררת מביה"ח, שחרור הכי מהיר מבין כל מי שחזר מהגיהנום הזה.
    יש לך נפש חזקה, שתתגבר על הכל. יש לך משפחה מדהימה! ותדע שיש מאחריך גם הרבה קהילות שנלחמו ועשו למען שחרורך. אתה אף פעם לא היית לבד בכל התקופה המזעזעת הזו. אתה גם לא לבד לאחריה.
    תמשיך להיות חזק, תשתקם מהר, תחזור לחייך ואנחנו כאן, בבית הנוסף שלך, מאוד נשמח לראות אותך שוב

אוהד, איש יקר, מלח הארץ
    מי היה מאמין שאיש טוב לב כמוך יצטרך להתמודד עם גיהנום כזה...
    הקלה גדולה שחזרת הבית, למדינה שלך, למשפחה שלך
    אני סומך בעיניים עצומות על הרופאים שיחזירו אותך מהר לבריאות שלמה, פיזית ונפשית
    סומך על המשפחה החמה והאוהבת שתחזיר אותך מהר למשקל שלך
    אני סומך עליך שתקח מפה והלאה את החיים בשתי ידיים ותמצה כל דקה לטובת חיים מאושרים ומלאים!
    שמח בשובך!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות