x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: מאמר: האזהרה של בנק ישראל: זרם ההשקעות ל-S&P 500 עלול לזעזע את השקל בשעת משבר

Hybrid View

מאמר: האזהרה של בנק ישראל: זרם ההשקעות ל-S&P 500 עלול לזעזע את השקל בשעת משבר

אשמח להסבר למה צריך להגדיל את הבטחונות הדולריים במקרה של ירידות חדות?

אם קניתי חוזה עתידי על ה SP500 ב 20K$ והשוק ירד נגיד ב 30% וכעת החוזה שווה 14K$ ואני צריך עכשיו להתגלגל למועד הבא אז מוכר את החוזה הקודם ב 14K וקונה חוזה חדש ב 14K ורק משלם עמלות מכירה וקניה, לא כך?
    מה אני מפספס?

בהמשך לשאלה המקורית, אם החוזה הוא סינטטי, כלומר קונים CALL ומוכרים PUT על אותו הסטרייק, אז אני יכול להבין את הצורך בהגדלת הבטחונות, אבל האם זה מה שהקרנות פנסיה/השתלמות עוקבות SP500 עושות בפועל?
    לוקחים את הכסף ויוצרים חוזה סינטטי?
    אם כן, למה זה כדאי להם מאשר נגיד לקנות SPY?

אלפרד כשאתה מבצע חוזה, הנפוץ הוא קנית CALL מכירת PUT על הסטרייק בהחלט יש בעיה של בטחונות. החשיפה היא גבוהה ועל פניו אתה לא מאבד פרמיה
    בגלגול אבל אתה מתיחס לגלגול בפקיעה. ואילו בפועל הגלגול במהלך יורד הוא רדיפה אחרי הספוט. נניח 5900 הופך בבוקר ל 5800 (כלום באחוזים) = ה CALL נמחק
    אבל הבטחונות על הPUT בשמיים ואז מתרחש המצב המתואר לעיל.

שחקן תודה על התשובה,

אם רוצים להשקיע ב SP500,
    מה היתרונות לי כפרטי או לקרן פנסיה/השתלמות בלעשות חוזה סינטטי לעומת קניה ישירה של נגיד SPY?
    והאם שכיר שיש לו קרן השתלמות שמשקיעה ב SP500, האם משנה לו אם לבחור בקרן שמשקיעה ישירות במדד או בקרן שעושה חוזה סינטטי?
    תודה מראש

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות