שאלה למנהלים
בצד שמאל למעלה של כל שאלה או תגובה כתובים תאריך ושעה.
השעה בד"כ אינה מתאימה לזמן הכתיבה.
נא הסברכם
אבי
שאלה למנהלים
בצד שמאל למעלה של כל שאלה או תגובה כתובים תאריך ושעה.
השעה בד"כ אינה מתאימה לזמן הכתיבה.
נא הסברכם
אבי
לעניות דעתי יש לך טעות: בחישוב הרווח לא מחשבים את התקבולים כיוון שהתקבולים מתקבלים ממכירות שביצעת. אם כשסגרת את הפוזיציה קנית אותם חזרה במחיר יקר יותר- הרי שהפסדת. חישוב הרווח מתבצע ע"י חיסור של מחירי הקניות והמכירות בפתיחת הפוז' ובסגירתה כאשר כמובן אם מכרת ביוקר וקנית בזול- הרווחת ולהיפך.פורסם במקור על ידי arielmbg
אני אישית ביצעתי את האסט' שלוש פעמים במדד 1038 (עם התאמות ל1040) והרווחתי 460 ש"ח - כאחוז.
אביגדור שלום
כנראה לא הסברתי את עצמי כראוי, אנסה שוב
אתמול כשכתבתי את האסט' קיבלתי 660 שקל. היום כשסגרתי אותי קיבלתי 150שח נוסף, כלומר סך הכל תקבולים 810שח. אני כאן ביצעתי דבר נוסף. יכולתי לסגור את כל האסטרטגיה ואז הייתי משלם כ230שח (זה כמובן יורד מה660 שקבלתי). אני העדפתי לקחת סיכון מסויים (אפסי) ואת שני הp960 שכתבתי אתמול לא לסגור ולהשאיר אותן. לכן כאמור קבלתי 150שח ולא שילמתי 230 שח כדי לסגור את כל הפוזיציות. הרווח באחוזים כאמור 810\15300 5.3%
יום נעים
דוד
לדוד,
לדעתי והבנתי, אתה חשוף לשני הפוטים ויש כאן טעות בניהול האסט'.
אני חושב שהיה נכון יותר לסגור הכל.
בהצלחה,
יצחק.
כל עוד לא סגרת אתה או ברווח או בסיכון כלומר זה לא רווח עד שזה סגור .כמו שאומרים כסף סופרים במדרגות,ולא על השולחןפורסם במקור על ידי arielmbg
כמובן שני המגיבים צודקים. כסף סופרים במדרגות. אני מוכן לקחת סיכון לגבי שני הפוטים. כדי שיהיו בכסף צריכים לרדת כ85נקודות. אפשרות נוספת שלא ביצעתי לקנות הגנות, להיות חשוף ל1000 או 2000שח הפסד ובכך להקטין את הרווח
איך שלא יהיה תודה על ההערה. כמובן שלקחתי אותה מראש בחשבון
דוד
פורסם במקור על ידי arielmbg
מענין איך אנשים שוכחים שהבורסה ירדה לא מזמן ב8% ביום ופוטים היו מצרך מבוקש למה לקחת סיכונים אם אפשר לגדר אפילו במחיר ירידה של רווח
- אביגדור, אני הבנתי ששאלת מיליון הדולר היא: "האם להתכסות גם על שני הפוטים? ולשלם 380 ש"ח? או לקחת את הסיכון של פוזיציה פתוחה וחשופה?
- אז אולי אפשר למשוך את הסיכון לעוד ימים מספר, אבל לא כדאי להישאר חשוף עד לפקיעה, כי אך ורק ביום שלישי שעבר ביקרה ת"א25 בשער 985, אבל למרות זאת מה אומרת לנו וול סטריט?
- אז למרות המימושים לא ירדו מדדי וול סטריט, והם התבססו על רמת +4%+ שהשיגו בימים חמישי+שישי+שני, ובנוסף עלתה תשואת אג"ח טרז'רי נויטס ל-30 שנה ==> ירידה בביקושים לאג"ח הבונדס הנ"ל
- אז האם היה כאן מעבר כספים מאג"ח הבונדס לקליטת היצעים בוול סטריט? כלומר, האם ביום שלישי היתה אך ורק מדרגת עצירה של מימוש טכני בלבד? אז כה לחי אחי, ובהצלחה לכולם, תודה
בוקר טוב.
חנן ודוד - השארת הפוטים ופתיחת פוזיציה נוספת של פוט מיותרת משני טעמים.
ראשית, אתה מגדיל את הסיכון בצורה ניכרת, וחישוב הבטחונות אינו סכום של הפוזיציה הפתוחה אלא עולה על כך בשל סיכון גדול יותר במקרה ירידות חדות.
שנית, אתה "תופס" בטחונות מיותרים. אם תאמר שאין בעיה של בטחונות אענה שבכל מקרה יכלת להשתמש בסכום הת]וס לקידום רגל הפוט או לשימוש אחר (מניות, אגח וכדומה).
איני רואה בשלב זה חשש מרגל הput, מה גם שכתיבות השחקנים מגנות בהחלט.
בכל מקרה, ירידות חדות למי שנותר באסטרטגיה, הן הזדמנות לקירוב רגל ה call וכך הלאה.
לא סתם ציינתי כי מדובר על אסטרטגיה מאוד בטוחה, וניתן לשחק עם שני הצדדים בצורה רחבה.
שחקן שלום,
האם תוכל לפרט יותר איך אתה מנתח את מפת הפוזיציות הפתוחות.
לפי מה שאני רואה קול 1050 בולט אך גם פוט 1050 ולא ברור מה ניתן להסיק מכך.
תודה.
אורי