x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: המלצה ל-60 אלף שקל

המלצה ל-60 אלף שקל

הי רם

תודה רבה על העזרה בהכל

יש לי כרגע 48 אלף בגליל 5472 ועוד 16 אלף בתכלית בונד reinvestment.
    מבדיקה שעשיתי התברר לי שרמת התשואה נמוכה משמעותית מהאלטרנטיבות בשוק, בטח שמדובר בכסף שאני לא לחוץ עליו (לקניית דירה וכו).

אני מתכנן למכור את שני הנכסים הללו (את הגליל ברווח של 22 אחוז אגב, נקנה ב-2005), ואת הבונד (ברווח של 6-7 אחוז).

מכיוון שאני מתעדכן בנעשה בפורום, ואני מעריך את דעתך והידע המקצועי שלך, אשמח אם תוכל להמליץ לי על מספר אגחים שלטעמך הטובים ביותר:
    3 אגחים סביב ה5%
    3 אגחים סביב ה-7-8%

ברור שאין מדובר בהמלצה מצידך ואעשה כשיקול דעתי.

תודה מראש

Re: המלצה ל-60 אלף שקל

שלום ל yotavcos

אם גם מח"מ ארוך מתאים לך, יש גם לבנקים אג"חים צמודים של מעל 4% , אך הם לתקופות ארוכות.
    למשל: דיסק' השק' ו', דיסק' שה א'.
    בדוק: חברה לישראל 7, חלל ה', דלק קבוצה (יש כמה), גזית גלוב ד', מכתשים אגן ב'.

כמובן שמעבר מגליל לנ"ל היא עזיבת ה"סולידי" למשהו ב"סיכון נמוך" תמורת התשואה.

אם אתה מעוניין בתקופות קצרות יותר, בכדי להשיג תשואות אלה הסיכון גובר, קרא את תשובתי מאתמול לשאלה שכותרתה: מבקש המלצה לאג"ח טווח שנתיים בתשואה של 5-7%

לתשומת ליבך, מינימום לאג"ח כדי לקנות / למכור ברצף 10,000 ₪, כך שאם תרצה לשמור אפשרות מסחר ברצף (ושווה לקנות מעט מעל המינימום כדי שעדכון עקב ירידת מחיר לא יתקע אותך), אז אין לך פיזור רציני.

בהצלחה.

Re: המלצה ל-60 אלף שקל

דעתי האישית כמובן...
    אבל אם יש לך פיזור רציני, אתה לא ממש צריך לסחור ברצף.

אבל זה בעיקר עניין של עמלות לדעתי.
    כשהייתה לי עמלת מינימום לקנייה ומכירה, התיק שלי ניראה שונה לחלוטין ממה שהוא עכשיו.

בכל מקרה:
    הכל על אחריותך אבל:
    אג"חים שלדעתי הם אחלה:

ב. יאיר סדרות 1 + 5. (לפחות את 5 אני יודע שרם מעודד. כי יש בטחונות טובים.)
    גזית גלוב אגח ה.
    מבני תעשייה (אני אוהב את הקצרים.)
    אגח של טאואר (אולי להמרה.) - רואים הרבה דברים חיוביים מכיוון החברה לאחרונה.
    גזית גלוב אגח ה - מומלץ מיכה, - תשואה 5% בערך, אבל צפויה לעלות כאשר הריבית תעלה. (ככה שעוד שנתיים יכול להיות עם תשואה של 8-9% - או רווח הון כמובן.)
    נתנאל גרופ - (מומלץ מיכה.)- אגח קצר, מיכה אומר שיש להם כסף לשלם. תשואה יפה.
    גזית אגח ח - אותו רעיון של גזית גלוב - להחזיק ולחכות לרווח הון בעקבות עליית הריבית.
    מוצרים מובנים:
    עצמון אגרות חוב.
    שחרית אגח ח
    שניהם נותנים ריבית גבוהה כל עוד התלבור נמוכה מערך כלשהו, מה שבעתיד הנראה לעיין מתקיים עם רצועת ביטחון גבוהה.
    פיקס איי יורו ( 13% תשואה לא ממש ברור לי למה.)
    נאנט נדל"ן - יחס חוב הון עצמי מעולה. אגח קצרצר תשואה 8 נטו.
    גילוי נאות, הרבה מהניירות שהצעתי כאן הם אצלי בתיק.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות