זה היום:

המשקיעים מחכים לבאפט: מכתבו למשקיעים ותוצאותיה של ברקשייר יפורסמו היום
ברקשייר צפויה לדווח על רווח תפעולי בסך 1,486.5 דולר למנייה מסוג A, ע"פ ממוצע התחזיות של אנליסטים מתומפסון פיננשל. מניות ברקשייר נגעו השבוע בשפל של חמש וחצי שנים

מידי שנה ובמקביל לפרסום התוצאות הפיננסיות השנתיות, שולח המשקיע האגדי מכתב למשקיעים. המכתב צפוי להתפרסם היום (יום ש') בשעה 15:00, שעון ישראל

וזה אז:

פורצ'ן: "האסטרטגיה של באפט אומרת שעכשיו זה הזמן לקנות מניות"
המגזין פרסם היום כתבה מיוחדת שמעירה לחיים את אסטרטגיית ההשקעות של באפט. תוכנה של השיטה: "קנו מניות אמריקניות במידה ושווי שוק המניות עומד על 70% עד 80% מהתל"ג האמריקני"

אתם יודעים, מדי פעם יש משהו שמקפיץ אותי מהכיסא, וזה הכותרות הזו, ומייד אסביר:

אני זוכרת כשהמדדים היו ברמה יותר גבוהה בהרבה, היה רעש וצילצולים שבאפט קונה מניות ועוד ועוד. הבורסה סערה, אפילו הפכה צבעה מאדום לירוק זועק, הגאון הפיננסי קנה מניות. אך תוך ימים בודדים וספורים, הנתונים הקשים ממשיכים להגיע והפאניקה בעיצומה, אז שאלתי פה את החבר'ה למי שזוכר, איך זה שהוא קנה והכל ממשיך לרדת, ואמרו לי אל תדאגי לו הוא יושב חזק. הוא לא פרייר ועוד ועוד.אז פה הבעיה שלי, הוא יושב חזק, הוא מלא כסף, מה אכפת לי ממנו, אבל הגשש בלש בי מתעורר ואומר לי בטח, יש פה קונספירציה, תראו מתי יוצאת ההודעה הזו? עכשיו כאשר הכל ירוק, עכשיו כשיש רמת ציפיה בשוק שעליה דיברתי היום, הקרקע בשלה, הפרות על העץ מחכים כבר אוטוטו לקטיף, ותנחשו מי העץ????? אנחנו, הוא קנה, הוא הפסיד, אבל לא נשכח הוא קנה בעיצומם של הירידות, ועוד מעט ימכור מתי???? כשהשוק יעלה חזק בתיקון רציני, כמו שיכול לקרות עכשיו לנגד עינינו וכשיהיה מספיק בשר, הוא יחלץ את עצמו החוצה, לפני הגל הבא. אז יש לנו פה אסטרטג ממדרגה ראשונה, אז שלא תגידו שאני לא הראשונה שאמרה את מה שחשבה וגם אם לחלקכם אולי זה נשמע בלבולי שכל, במלחמה ושלום הכל כשר, אזזזזזזזז
תחשבו על זה. שלכם כתמיד עליזה