מישהו יכול להגיד לי איך מרוויחים 10% מתקבול של 720 ש"ח.
לפי הבנתי הביטחונות בניכויי התקבול אמורים לתת רווח של 1,428 ש"ח.(15,000-720)*10%.
מישהו יכול להגיד לי איך מרוויחים 10% מתקבול של 720 ש"ח.
לפי הבנתי הביטחונות בניכויי התקבול אמורים לתת רווח של 1,428 ש"ח.(15,000-720)*10%.
שחקן שאלה נוספת -
מה נותן הפרפר באסטרטגיה, כי לא ממש הצלחתי להבין איזה רווח הוא עשוי להניב עבורנו?
לפי בדיקה שערכתי יוצא שכמעט בכל מצב נתון של מדד הפרפר לא מרוויח ובעיקר אפילו מפסיד אם כי מדובר בהפסדים זניחים של עשרות שקלים. אבל אם אפשר לשאול (מטעמים לימודיים נטו) מדוע אתה סבור שזה נכון לרכוש פרפר בנסיבות של השבוע הקרוב וכיצד, אם בכלל, הוא יכול להניב רווח?
שחקן - אין כאן חו"ח פקפוק באסטר' אלא תשובתך מאד חשובה מטעמי הבנה ולימוד...
מצטרפת לשאלה.פורסם במקור על ידי bigtip4u
אשמח לקבל תשובה על מנת ללמוד מן האסטרטגיה.
ושוב תודה שחקן על הנתינה, על הסבלנות ועל הכל.
![]()
למיטב הבנתי (הדי בסיסית עד כה), האסט' כוללת מכירת פרפר ולא רכישת כזה ומטרתה להנות מתנודתיות השוק, רצוי לכיוון מסויים. זאת מהטעם הפשוט שאנחנו קונים פרפר כדי להנות מדשדוש של המדד במקום, ולכן מכירת פרפר מניחה תנועה משמעותית מהספוט. אשמח לשמוע דעות נוספות
היי ,
גם אני לא ממש הצלחתי להבין את כדאיות כתיבת הפרפר , שהרי הכתיבה כמעט ולא הניבה פרמיה כלל ( במיוחד כשלוקחים בחשבון את העמלות וכו' ) וניתן להיווכח בזאת בביצוע של נמרוד לעיל .
גם מבחינת איזון היווניות לא כלכך ברור לי איך ביצוע פרפר צמוד יסייע , ובפרט בהתייחס לזמן הנותר לפקיעה ובמרחק הפרפר מהמדד , ניסיתי לחשוב על סיטואציה בהמשך שבה לעצם החזקתנו בפרפר הכתוב יש יתרון אך לא מצאתי כזאת , ובפרט לא לעומת הסיכון הקיים .
לנמרוד , לא הגיוני שהווגא באסטרטגיה זו תהיה חיובית .
אשמח לתשובה שתחכים אותי , תודה
לדעתי מדובר על אסטרטגיה שתתוקן בהמשך השבוע בהתאם להתפתחות בשוק. גם השחקן כתב שצריך אסטרטגיה רחבה שיהיה אפשר לתקן
אם אתה לא יודע לקרוא את זה. אל תקנה את זה
בחרנו בכוונה אסטרטגיה רחבה, כפי שחיים ציין, בכדי שנוכל לתקן או למקסם רווח. יתכן שעפ"י סנטימנט, נחליט להסתפק גם במעט פחות אחוזי רווח ולממש.
הסבר על 10% לשואלים:
באסטרטגיה 15K בטחונות ותגמול 700 ש"ח.
כלומר עלינו לקבל בכדי לעמוד ביעד 10% , עשרה אחוז מ 14,300 ש"ח
= 1430. כמובן יש להכפיל סכום זה במספר הפעמים בהן עצבנו את האסטרטגיה.
לשחקן תודה רבה.
הסבר מצוין, חשוב וממצה לחישוב הרווח ובכלל.
שלום,
הופעת בכורה שלי כאן ולכן לא בטוח ששאלתי מתאימה לשירשור הזה.
בכל אופן, מישהוא יכול להסביר איך מחשבים בטחונות (מלבד שימוש בסימולטור)
תודה
דורון ,
בקשר לבטחונות אני מקוה שהקישור המצורף יסייע לך
viewtopic.php?f=52&t=3218