x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: מדינת ישראל לאן

Hybrid View

אני אנסה להחזיר את הקוראים לאותה שבת כבר בבוקר שהידיעות מתחילות להגיע מהישובים כולנו מביטים במרקעים משפשפים את העיניים ולא מאמינים למה שאנחנו שומעים ורואים וכולנו אומרים ושואלים את אותה השאלה איפה הצבא? לא שאלנו שאלות אחרות שאלנו איפה הצבא כולנו היינו מרותקים למסכים כלא מאמינים ומי לא הגיע הצבא ראינו את גאלנט ראינו את ביבי לקראת הצהרים אבל את צהל לא ראינו והיום אני מבין שבעצם אי הגעתו של צהל הוא בעצם הראה לדרג המדיני מה כוחו של השלטר שהוא מחזיק ואם הדרג המדיני לא מתאים לו אז יש לנו דרכים איך לבעוט את הדרג המדיני מאתנו פשוא לעשות לו שביתה איטלקית כי בהמשך השבוע כבר הגיעו ידיעות שהיה כוח מדוגם לפני הישובים מוכן לפעולה ונאמר לכוח למרות הזעקות הנואשות לעזרה לא קיבלנו הנחיה להיכנס קולטים וגם שהיה מוכן לקח לכוח הצבאי שבוע לחסל את חיילי הנוקבה ששהו כבר בישראל ומזה אני קובע חד משמעית שמדינת ישראל נכנסה למשטר צבאי כשביידן הגיע לישראל הוא בא רק כדי להגיד לדרג המדיני שצהל מעתה יקבל הנחיות לחימה ממנו ומה שקרה בפועל שהקבינט המצומצם של גלנט גנץ איזנקוט וביבי ואיתם יחד מומחים מטעם הצבא האמריקאי ישראל כעת נמצאת תחת משטר צבאי בחסות אמריקאית נקודה.
    https://www.tiktok.com/@cindy_news1/..._from_webapp=1 תראו ותחליטו לבד
    ותראו את זהhttps://www.facebook.com/watch/?v=6660924184027338

[COLOR=var(--primary-text)]"500 חיילים עומדים בצורה מאורגנת ומסתכלים עלינו. פה האמון שלי בצבא נשבר לגמרי" | חברי כיתת הכוננות של קיבוץ בארי, שנלחמו באומץ עד הכדור האחרון, מתארים בפירוט מצמרר את אירועי ה-7.10 מנקודת מבטם.

לכתבה המלאה > bit.ly/45X6STC

[/COLOR]

תגובות

[COLOR=var(--secondary-text)]הרלוונטיות ביותר

[/COLOR]

[COLOR=var(--primary-text)]

[/COLOR]

[COLOR=var(--primary-text)]"500 חיילים עומדים בצורה מאורגנת ומסתכלים עלינו. פה האמון שלי בצבא נשבר לגמרי" | חברי כיתת הכוננות של קיבוץ בארי, שנלחמו באומץ עד הכדור האחרון, מתארים בפירוט מצמרר את אירועי ה-7.10 מנקודת מבטם.

לכתבה המלאה > bit.ly/45X6STC

[/COLOR]

תגובות

[COLOR=var(--secondary-text)]הרלוונטיות ביותר

[/COLOR]

[COLOR=var(--primary-text)]

[/COLOR]

נערך לאחרונה על ידי מנחם, 30.12.2023 בשעה 23:18

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך