אלפרד (מקווה שכתבתי נכון) אני לא מדבר כרגע על אדם זה או אחר בכלל אם אתה שואל אותי אני מעדיף מחשב על שינהל את המדינה ולא איזה מנהיג או הנהגה יש לנו כעם יהודי ספר תורה שהנהיג את עמינו בכול תפוצות תבל וכול מי שהתעסק וידע להבין אותו יותר ולהשתמש בו בבהירות ידע גם ללכד סביבו אנשים שהלכו אחריו אבל בכול העולם מכול קצוות העולם וזאת עובדה לא משנה מה המשטר ממנו הגיעו היהודים מתנהגים ואוכלים פחות או יותר אותו הדבר הבעיה שלנו קרוב ל75 שנות קיומה של ארצנו שהפכנו להיות יותר ויותר חילוניים ואותה תורה שפעם הייתה הדבק שמלכד ביננו הפכה להיות נחלתם של חלק מהציבור ולא של כול הציבור מדינת ישראל החילונית מאבדת את ערכי הדת והתורה ואומר ככה אם זה ימשיך במתכונת הזאת לא אתפלא שבעוד 10 שנים יהיה פה ראש ממשלה ערבי ואם אנחנו מדינה יהודית ארצה שגם בעוד 2000 שנה נשאר יהודים וכדי שנשאר עם יהודי במדינת ישראל אנחנו חייבים להגדיר את עצמינו כיהודים להמשיך לחיות בדרכה של התורה אולי בצורה יותר מודרנית ועכשווית כי מה לעשות הוכיחה שהיא הדבק המלכד את העם היהודי לעומת עמים אחרים שנכחדו קח אפילו את עשרת השבטים גם הם נעלמו ואת זה אני רוצה למנוע
אני רואה שמדינת ישראל במכוון הופכת להיות מדינת כול תושביה ולזה העולם מכוון כי אותנו בתור יהודים הם לא רוצים ואפילו שונאים והם ישמחו שנכחד מהעולם ואם זה רצונם אז רצוני הוא להיות ולהמשיך להיות על אפם וחמתם יהודי בארצי ומולדתי ואני מחפש דרך שכך זה ימשך לעד