x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: ב.יאיר 5 , הודעה חשובה!

ב.יאיר 5 , הודעה חשובה!

בהודעה שהתפרסמה לפני מס' דקות במאיה ב.יאיר במו"מ למכירת "מצודת ירושלים", אסביר את המשמעות :
    נכס זה הוא מבנה בית אבות מפואר בי-ם, בנוי לגמרי, ערכו 120 מיליון ש"ח.
    הנכס מהווה בטוחה מדרגה 1 לסדרה 5.
    הסדרה היתה בהיקף 120 מיליון ע.נ ונפרעת ב 4 תשלומים כשהראשון כבר שולם במאי השנה, כלומר: לסדרה נותר 90 מיליון ע.נ שזה מתחת למחיר הנכס.
    הנכס היה בשלבי מכירה לפני מס' חודשים, אך לא יצא לפועל.
    כעת מו"מ נוסף שאולי יצא לפועל , החברה מאוד מעוניינת למכור כדי לעמוד בהתחייבויותיה (ולא של סדרה זו דווקא...), איני יכול לפרט ברגע זה לגבי כל הסדרות ויתכן שאעשה זאת בקרוב, אך כעת מה שחשוב לי להדגיש הוא:
    אם הנכס נמכר לחברה 2 אפשרויות: להקדים פרעון סדרה 5 ולקחת את העודפים לשימושה (אם מוכרים בכ 120 מ' ישאר כ 30), מצב זה מצויין למחזיקי סדרה 5. או להחליף לבטוחה אחרת והסידרה תמשיך להתקיים, מצב זה לא נורא לסידרה 5 כי הם לבטח יכוסו בנכס ראוי אחר, אך הוא מצויין לסדרות האחרות שניתן יהיה לשלמן.
    בכל מקרה זו בשורה נהדרת לאג"חי ב. יאיר, בהנחה שהעיסקה תתממש.
    אג"ח 5 בתשואה של כ 14%, יש סדרות בתשואות גבוהות בהרבה.
    לידיעתכם ולבדיקתכם.

Re: ב.יאיר 5 , הודעה חשובה!

הי רם
    האם הם יכולים להחליף את הביטחונות לכל נכס אחר או שזה דורש אישור בעלי האגח?
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

יש נאמן לכל אג"ח, אם ינסו להחליף את זה ל"זבל" הם , לדעתי, ימצאו את עצמם בדרישה לפירעון מיידי, כך שאני לא רואה אפשרות למצב זה.
    אני לא פוסל אפשרות שירצו "לחסל" את הסידרה, כי יש עוד עיסקאות חשובות על הפרק, למי שקרא, פירטתי לגבי פר' משרד החוץ, יש סיכוי עד סוף החודש לדעת מה קורה בעניין.
    אני מתכוון לבצע ריכוז כל הפרטים שיהווה ניתוח מקיף לכל סדרות ב. יאיר, תן לי כמה ימים...

תודה רבה רם
    נשמח להמשך עידכונים
    תמשיך במלאכת הקודש
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

תודה רם על העדכונים השוטפים,
    פשוט תענוג צרוף.
    ממתין בקוצר רוח לסקירה המלאה על ב.יאיר.
    חזק ואמץ!
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

תודה רבה...
    תמההתי לעצמי מה משמעות ההתנפלות היום על ב. יאיר 5.
    עלה ב4% בערך.
    עכשיו זה נותן פרספקטיבה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות