שלום nano

אני חושב ש qjol נתן לך תשובה אמיתית וכנה לגבי מה שהוא חושב.

גם כשאני מזהה חולשה או תחילת תיקון במעו"ף, אני נוטה לחסל את כל אחזקותיי במניות כולל מניות כגון בזק או דסק"ש, כי כשיורד גשם כולם נרטבים. תמיד אוכל לקנות בזול יותר כשאחשוב שהמעו"ף סיים את התיקון.

אבל לא באתי לבלבל לך את המוח, שכן ביקשת תשובה מיקצועית ממוקדת, אז הרי לך הפן הטכני של דסק"ש בגרף חודשי:

[attachment=0:k5zmi8t7]Monthly.GIF[/attachment:k5zmi8t7]

1. המניה חסומה מכל הכיוונים גם ע"י קו התנגדות משנת 2000 וגם ע"י קו מגמה עולה שמתחיל ב2002, ופוטנציאל העליות שלה מוגבל לפחות עד שהמעו"ף יחליט להתאושש.
2. המחזורים הירוקים הרבה יותר נמוכים מהמחזורים שנקבעו בשיא הקודם בסוף שנת 2007. זהו איתות שלילי בדיוק כמו באלביט מערכות.
3. המניה הניבה תשואה של למעלה מ 300% ב10 חודשים בלבד. מניות לא עולות לנצח.

לסיכום, אם אני מאמין בניתוח טכני, הייתי שואף למכור את המניה או לכל הפחות חצי מהכמות בהזדמנות הראשונה, שכן לדעתי בלבד, יש סיכוי טוב לעליות של התאוששות בטווח הקצר אבל אילו יהיו עליות בגדר חנינה ע"מ לאפשר למאחרים לממש, זהו טבעם של גרפים. ושוב, זוהי שיטתי ודעתי האישית בלבד!

כשהמעו"ף יחליט לסיים את התיקון (בילתי אפשרי לדעת כרגע מתי), ניתן יהיה לנתח את דסק"ש בשנית ולחפש הזדמנות כניסה, כי "כשהשמש זורחת כולם משתזפים" (סתם בדיחה מטומטמת, אבל אני באמת מאמין בזה).

בהצלחה בהחלטות,
wwoof.