x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: שורט על הפאונד האנגלי

שורט על הפאונד האנגלי

שלום שחקן

אתחיל בזאת שאין מילים בפי על תוכן האתר העשיר, והמנהלים כל אחד בשמו הטוב יבורך, וכמובן על המשתמשים של האתר שפשוט נדבקו במחלה המדבקת ממך לעזור לזולת וכל אחד שופע כאן רצון אדיר לעזור לזולת וזאת מבלי שום תמורה, ועל זאת פשוט ליבי נשפך משמחה על שזכיתי להיות נמנה על המשתמשים באתר

שתיים ציינת בסקירה שלך מיום ה-23 באוגוסט בזה הלשון: בשוק המטח הלא צפוי והתזזיתי ההשקעה שנראית כיום בעלת הסבירות הגבוהה ביותר להניב רווח היא שורט על הפאונד, וסביר כי נשמע עוד ועוד קולות בכיוון זה.

מה דעתך איפה יהיה מיקום טוב להיכנס ולאיזה יעד ולמול איזה מטבע מדובר

תודה מראש

Re: שורט על הפאונד האנגלי

יואל,

אני ביצעתי את השורט מול הפאונד ממש בתחילת המסחר (יום ראשון בחצות), והנ"ל הניב למלעלה מ 300 פיפסים.

השאלה האם לא מסוכן להכנס לאור זה?

העניין הוא שהיות ועכשיו הוא כבר חזר כמעט לגמרי לקדמותו ולכן אני שואל האם להכנס ליעד מסויים דהיינו לדוגמא 1.30 זאת רק דוגמא ולכן אני גם שואל מאיפה עד איפה ומול איזה מטבע

אפשרי להיכנס גם בשער הנוכחי ומספיק תנועה של 150 פיפס ולמכור.
    המגמה היא ירידות אך התנודתיות עלולה להעיב.

אוקיי תודה אבל חשבתי שאתה מדבר על משהו בסדר גודל של כמה סנטים לפחות זאת אומרת טווח ארוך סדר גודל של כמה חודשים או לפחות שבועות יענו נגיע לאיזור 1.4 בכל מקרה תודה

שלום רב שחקן

היות וכבר חוינו ירידה בפאונד עד סביבות 1.57 ועכשיו חזר כבר כמעט לשער שדובר בזמנו (23. האם יש אפשרות להכנס פעם נוספת שורט על הפאונד או שזהו חלאס עשה את שלו כי לפי מיטב ידיעתי שום דבר לא השתנה מבחינת מאקרו מאז רק זה שנשמעים כבר יותר ויותר קולות נגד הדולר האמריקאי (וזה אמור אולי להפחיד ללכת בעד הדולר) ואולי כבר הגענו להיפוך ועכשיו הכיוון מעלה או אולי כבר הגיע הזמן לתיקון בכל השווקים וכולל המטח ואז יש אפשרות ללכת שורט נגד כל המטבעות או במילים אחרות בעד הדולר

בהזדמנות זאת אבקש לדעת האם יש עדיין יש סיכוי לאסטרטגית 4.10

יש מקום להיכנס אך לפיפסים ולא לסנטים.
    הירידות בבורסות צפויות לדחוף את הדולר מעלה אך סנטימנט עלול להשתנות במהרה ולכן לא הייתי נשאר לרווח של סנטים.

בנוגע לאסטרטגיה של 4/10 - אין שום סיכוי, הלך כל הכסף

רק עכשיו שמתי לב שענית

תודה רבה על התשובה במיוחד העלית עלי חיוך עם התשובה בנוגע לאסטר. של 4.10

חזק תודה רבה

למען תצליח בכל דרכיך ותזכה................................

נ.ב. בתור אדם חרדי אני מאד מקווה שבזמן שענית את התשובה
    היית בארהב או בקנדה או בכל מקום בעולם שעדיין לא נכנסה
    השבת

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות