x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אופציות מעו"ף - פוזיציות פתוחות

אופציות מעו"ף - פוזיציות פתוחות

שחקן שלום,
    ברצוני לדעת אם קיימת אפשרות לדעת שינויים במצבת הפוזיציות הפתוחות בשוטף ולא כפי שמופיע באתרים שאני מכיר (TA25.INFO ו- OPTIONLINE.CO.IL) שמתעדכנים אחת ליום ולא מציגים נתונים של יום לפני הפקיעה

Re: אופציות מעו"ף - פוזיציות פתוחות

לא רק שאין משמעות לנתונים יום לפני הפתיחה אלא הדבר נכון בכללותו לשבוע הפקיעה כולו.
    השחקנים נוטים להתחיל לגלגל פוזיציה בשבוע האחרון של החודש ולכן המפה מעוותת ולא תתרום דבר. כנ"ל יחס CP מקבל תפנית ולכן לאל המאוחר ניתן ללמוד מהמפה עד לראשון של שבוע הפקיעה.
    לא קיים אתר הנותן זאת בזמן אמת אלא תוכנות מסחר בלבד עליהן ניתן להתעדכן בצאט.

שחקן, אני מסכים עם כל מלה שלך!
    קיימים מקרים יוצאי דופן, כדוגמת הפקיעה (הדרמטית) האחרונה שבה אותו שחקן ש"הסתבך" נאלץ לסגור את הפוזיציות יום-יומיים לפני הפקיעה.
    מידע מסוג זה היה קריטי עבורי בפקיעה האחורנה :(
    תוכל לפרט באילו תוכנות מסחר ניתן לקבל מידע זה
    תודה

אסביר שוב - אין משמעות למידע שהיית מקבל יום לפני פקיעה כי לא הייתי קורא ממנו את העתיד להתרחש. הסיבה מצויינת לעיל.
    יש לא מעט תוכנות המבצעות זאת אך מכיוון שמלכתחילה בימים האחרונים קשה לקרוא את המפה, ובמקביל סגירת פוזיציות היא תהליך ממושך הנמשך כ3 ימים לכל הפחות, ניתן להסתפק בכל אתרי החינם.

חולק עליך,
    לדעתי ניתן לקבל ממפת הפוזיציות , מידע שהוא נכון ב 80% מהמקרים,
    המידע אמין בשבוע ה 2 וה 3 של החודש,
    בשבוע הראשון אכן יש גילגול פוזיציות שיוצר מידע לא אמין,
    אך בשבוע השני המידע שם יותר מדויק , ניתן לקבל את הדלתות בין השבוע הראשון לשני ולהבין לאן השוק זורם,
    לדעתי בשבוע האחרון יש יותר מדי כוחות שמתערבים בשוק,
    וכמו שאתה אומר השבוע הזה מסוכן , ולכן למפה (למרות שהיא מייצגת את ה"שחקנים" אין משמעות , שוב כי יש עוד גורמים שמתערבים ).

אצלי ברוב של 90% אסטרטגיות שבוצעו לשבועיים אלו (2 ו 3) הביאו רווח יפה,
    כשנסיתי להכנס לאסטרטגיה בשבועות 1 ו 4 , הסיכוי ירד ל 50% שמבחינתי זה הימור.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות