x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 15 מתוך 15

נושא: תורת הגלים של אליוט עוד נקודת מבט מעניינת על השוק

Re: מניות out תעודת סל בחסר in לפחות לטווח הקצר

סנופי 500 כנראה התיקון החל היום סדרת abc הסתיימה והתיקון של כל המהלך יוצא לדרך
    תראו את הסטייה במתנדים איזה יופי מתלבש יפה עם ספרור אליוט לסיום המהלך ויציאת התיקון לדרך.

Re: תורת הגלים של אליוט עוד נקודת מבט מעניינת על השוק

ךצערי אינני מבין גדול אבל האם יש להבין מדברייך שכניראה ירידות בשבוע הקרוב?..חשובה לי תשובתך . אני בפוזיצית שורט ..תודה חבר

הסיכוי הגדול להמשך ירידות. במקרה הטוב של כל המהלך .ובמקרה הגרוע "לפסימים שבינינו" רק של גל העליות האחרון.לדעתי זה של כל המהלך .אני כבר תומך בסברה זו מאז ירידה בסנופי של קו מגמה של כל המהלך שהיה סימן ראשון לחולשה ועכשיו נוספו עוד כמה סימנים שמוזכרים בהמשך. מאז הסנופי חזר לרמת 1100. אבל נוספו עוד כמה סימנים בדמות פסגה כפולה עצירה על קו מגמה של השיא האחרון.סיום גל c .
    בת"א 25 זה קצת יותר בעיתי בגלל שבוע הפקיעה שמכוון לאזור של 1030_1070
    רק מהלך קיצוני בסנופי יגרור מהלך של ירידות עוצמתי בת"א 25 ואם לא נצטרך לחכות עד הפקיעה בחמישי כולל סנטימנט שלילי שבועי בח"ל כדי לראות ירידות נאות פה.
    ואם כבר שורט אצלנו על נדלן 15 שכבר נמצא במגמת ירידה ולא על שאר המדדים.
    צריך עוד כמה סימנים להתחלת הירידות בהם.

סלאלום שלום

קטונתי אינני מבין כלום בניתוח טכני.

אבל יש לי שאלה האם מר אליוט הנכבד או מר בולינגר לקחו בחשבון או שמעו על ראלי סוף שנה?
    האם אתם המנתחים הטכנים לוקחים בחשבון אירועים חיצוניים שאינם קשורים בקווים או בהסטוריה.

האם הערכת ירידות היא חד משמעית.

למאמין בתורה כן הכל כבר גלום בגרף.אבל יש המאמינים בזמנים ותאריכים ומועדים ויכול להיות שאתה צודק למרות שאני דוגל בשיטה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות