x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: תורת הגלים של אליוט עוד נקודת מבט מעניינת על השוק

תורת הגלים של אליוט עוד נקודת מבט מעניינת על השוק

היום רישמית קרה מאורע חשוב לטווח הקרוב.
    מדד המעוף חצה מטה את קו המגמה העולה. שתמך בכל מהלך העליות
    האחרונות. שהחלו ממדד מעוף 590.(ויצר את גלים abc)
    מה שאומר שאנחנו יוצאים לתיקון של כל מהלך עליות זה. בסבירות גבוהה.
    דבר שיכול להוביל אותנו לאזור 920_980 במדד המעוף תחילה.ולאחריו לאזור850_900
    אז חברים לפחות לזמן הקרוב תתחילו לחשוב תעודות סל בחסר

Re: מניות out תעודת סל בחסר in לפחות לטווח הקצר

בגדול מסכים איתך לגבי ירידות /מימוש בריא...
    אבל אני חושב שכניסה לשורט לדעתי יהיה נכון להיסתכל רק בשבירה של אזור 995,ונראה עליות לפחות עד יום רביעי ,אני לא אתפלא אם נגיע חזרה להתנגדות 1057..ומשם נהתפך..
    לפי דעתי יש סיכוי טוב, ורצוי אפילו מימוש בריא ,אני מעריך שעד איזור 935,שבירה אמיתית של איזור 915 תאמת את התרחיש הפסימי שאתה מציג..
    כל עוד הדולר נמוך והריבית אפסית בעולם לדעתי 915 זה הגבול שם מחכים הרבה קונים..

לנכנסים לשורטים הייתי מציב את הstoploss ל 1020.
    יכול להיות תיקון קטן מעלה אבל אני מאמין ששאים חדשים כבר לא יכבשו
    ומדד נדלן 15 לדעתי כבר נמצא במגמת ירידה תקופה ארוכה

חבר'ה תודה

ישר כח!!

סלאלום סתכל על המחזורים שבמימי ירידות גבוהים יחסית מימי עליות,גם אחרי התיקון לשבירת קו מגמה עולה..כעקרון עדיין על בולינגר תתחתון אבל אני עדיין שהמדד יגיע לאזור 1057 ורק לאחר כן נראה תיקון,שפלים עולים אך שיא אחד כבר נשבר..אפשר למצוא פה הרבה רמזים לחולשת המגמה ואולי להיפוך..בד"כ אני לא מת על תבניות,אבל אני כמעט בטוח שנבנית פה רו"כ הפוכים...
    בסנופי ובדאו אפשר כבר לראות ברור את התבנית..אבל זה רק דעה אישית..

עידכון s@p500
    השבוע עבר עלינו שבוע מעניין שכנראה סימל את סופה של מגמת העליה השוורים חלו בשפעת החזירים וכנראה בכוחותהם האחרונים מנסים לדחוף את השוק מעלה ולגרום לנו המנתחים הטכנים
    לבדוק שוב ושוב עם זכוכית מגדלת מה קרה? למה השוק לא מתחיל לרדת .וכל בדיקה לעומק רק
    מאמתת שהשוק השורי הסתיים ושהחזרה מעל היתד היא רק אשליה שמנסה לגרום לנו המנתחים הטכנים "הנבונים" לפקפק ביכולתנו ולגרום לנו לצאת מפוזציות השורט ולהאמין שיש עוד תקווה שהשוורים יחלימו אך לא כך הדבר.ודובי הקוטב שברגע זה מתעוררים משנתם. ירמסו את השוורים שחלשים גם כך.
    הסבר: תחילת השבוע ראינו בגרף השבועי שנפרץ קו המגמה העולה התחתון שיצר את הראלי.
    הפריצה מטה נעשתה בדמות תבנית יתד.
    פריצה מטה זו הכניסה את המתנדים בגרף היומי למכירות יתר ולכן התבקש לצאת לדרך תיקון של מהלך הירידות האחרון.תיקון זה יצא לדרך ושבר את היתד חזרה מעלה מה שמראה שיש עוד קונים בשוק אך המחזורים היו קטנים בהרבה מהירידות מה שנותן לי להאמין שזהו רק תיקון בדרך למהלך הבא שיצור שפל חדש.
    צרפתי
    לתגובה זאת גרף שמראה תקריב של התיקון של הירידות שבו אנו רואים שאנחנו קרובים לסיומו של התיקון.
    גרף המחירים נמצא בחלק העליון של הרצועה קרוב לרמת פיבונצ 61.8 שחשוב שלא תשבר מעלה.
    בנוסף רמה זאת יוצרת תבנית ראש וכתפים כלומר נוצרת כתף שניה.ויש שם התנגשות בקו מגמה יורד ראשון של מהלך הירידות האחרון שהיה מעבר לרמת התיקון המקובלת והסתיים ב76.8 דבר שמעיד שהתיקון הזה היה רק חלק מתיקון גדול יותר שעומד להתרחש ולדעתי הוא תיקון של כל גל העליות ולא רק של מהלך העליות האחרון.אנו גם רואים שממוצע נע 10 עדין מתחת לממוצע נע 20
    דבר שמעיד שאנחנו עדין במגמת ירידה ממוצעים אלה נחתכו רק פעם אחת במהלך ראלי זה .וזה היה בגל מתקן b .ולכן בדיקה לעומק זאת מעלה את ההשערה שתיקון גדול יותר לפנינו .על אף החדשות הטובות שעדין גורמות לאופטמים לעלות את השוק מעבר לרמות התיקון שחשבנו.
    בנוסף צרפתי מתנד שמראה שהכסף יוצא מהs@p למרות העליות
    רמת 61.8=1073 מדד

ניתוח מרשים סלאלום.

מה לגבי תא 25?

מה דעתך בעניין?

למרות שהערכתי האחרונה פג תוקפה אתמול. עדין לא נומר נואש.
    כל עוד רמת 1100 לא נפרצת אנחנו כבר סימנו את מהלך העליות abc .
    רק בפריצת רמה זו צריך לבדוק מחדש איפה שגינו.
    אך נכון לעכשיו סימנו את גלים abc. ואנחנו עכשיו בגל מתקן 2 של גל 1 כל עוד לא עברנו את 1100 .סתכלו שרטוט. במקרה פריצת 1100 נבדוק איפה טעינו.יותר מידי סימנים על הלוח לא יכולים להוליך עם שלם שולל.

נדלן 15 לפי גלי אליוט נמצא כבר בשלב b של התיקון

כפי שנראה בגרף; נדלן 15 סיים את גל a ונמצא בגל b מתקן של סדרת abc שבסופו של
    דבר תיצור את גל B שלאחריו יבוא גל C שיוביל אותנו לשפלים חדשים.
    1.גרף ראשון שבועי שצרפתי מתאר את ספרור גל A שלאחריו בא גל B .
    2.וגרף שני מפרט את גלB לפרטים שנכון לעכשיו סימנו שלב a ומתחילים שלב מתקן b .
    אשמח לקבל תגובות לגבי הספרור ודעותכם לגבי הכיוון?

תא 25 על טיפת הגז האחרונה

מדד תא 25 נמצא בדרכו לסיום גל חמש יעד 1110 אם לא לפני
    ולאחריו יבוא גל מתקן b ראו שרטוט

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות