x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: אסטרטגיות באתר שחקן מעוף.

אסטרטגיות באתר שחקן מעוף.

בתאריך 31-10-09 העלתי באתר אסטרטגיה ל-01-11-09 ההנהלה החליטה להוריד את האסטרטגיה ולהעביר אותה לחודש 10-09.
    אני מרגיש שאני מפריע בהגשת אסטרטגיות.
    לכן החלטתי סופית לא להגיש יותר אסטרטגיות באתר.
    אני מקווה שהחברים יבינו את ההחלטה שלי.
    בתודה מראש ובהצלחה לכולם.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

Re: אסטרטגיות באתר שחקן מעוף.

משה אתה קטנוני ברמות שלא יאמנו !
    קודם כל עליזה הסבירה לך שביצעת פרסום באתר וביקשה ממך בנימוס להעלות כאן את הגרף.
    אחרי זה העלת תגובה שבאתרים אחרים העלת וזה בסדר - הוסבר לך בשנית שכאן זה לא מקובל - גם בפרטי וגם קבל עם ועדה.

עכשיו אתה כותב ההנהלה החליטה להוריד את האסטרטגיה ולהעביר אותה לאוקטובר??????
    אתה זה שהעלה אותה לאוקטובר, ולא אנחנו !

אם יש לך משום מה תחושת רדיפה זה לא המקום לקבל בו פתרון.
    הנהלת האתר לא מוחקת הודעות אלא אם יש בהן פרסום, קללות או השמצות. יותר מזה, כל אחד מהמנהלים מעודד לפרסם כאן סקירות ו/או אסטרטגיות אז כל התגובות האחרונות שלך בכלל לא במקום.

משה
    נראה לי שבאמת הצדק עם אפי , בטעות הכנסת את האסטרטגיה לאוקטובר במקום נובמבר.
    בכל מקרה אני מפציר בך לחזור בך לטובת המשתמשים שכן נהנים לראות ולבצע את האסטרטגיות שלך, ויש לא מעטים, ממה שראיתי.
    מבחינתי אשמח לקבל את ההמלצות שלך גם לפרטי.
    דרך אגב איפה אתה עוד מעלה את האסטרטגיות?
    יום טוב
    דוי
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

משה שלום, לדעתי התגובה שלך מעט מוגזמת, אני חושב שאתה מקבל פידבקים טובים מהחברים באתר, ואני אישית עוקב אחרי האסטרטגיות שלך ולומד מהן, אשמח אם תמשיך לכתוב באתר ולשתף אותך בידע וביכולות שלך

היי משה, כולנו לומדים ממך,

היות ואנו מתארחים כאן, ניתן לכבד את המארח ולא להניח רגלים על השולחן

נשמח אם תמשיך להציב את האסטרטגיות שלך כאן וללמד אותנו מה אתה עושה

בהצלחה!

משה שלום,
    גם אני כקודמיי מאד מעריך את האסטרטגיות שלך ולא חושב שזה נכון מצידך להתנהג באופן קיצוני בעיתות של עידנא דריתחא. קח אוויר, עצור, חשוב על הדברים כי בסך הכל כשאתה עוזר לאחרים אתה מקבל המון בתמורה (וזו תמורה של אושר אמיתי בלב מעבר לכל אינטרס גשמי כזה או אחר).

אני לא חושב שיש כאן באתר אדם אחד שיגיד לך שזה לא בסדר לפרסם אסטרטגיה. המטרה של כולם כאן באתר זה להפרות זה את זה וללמוד זה מזה. לך יש נסיון של הרבה מאד שנים וחבל שאדם כמוך ידיר את רגליו רק בשל אי הבנה כזו או אחרת. אני בטוח שהרבה מאד אנשים באתר מעריכים אותך וניתן להתרשם שזה המצב לאור התגובות שמעליי.

בקיצור - עזוב אותך משטויות והמשך להתנהג כפי שעשית עד כה. אני בטוח שההדורים יישורו והכל יחזור למקומו.

ושיהיה רק טוב...

מצטרף לדעתם של קודמי המלומדים
    אדרבא, תפרסם גם אתה אסטרטגיה ונוכל לבצע יותר מאסטרטגיה אחת. גם של שחקן המעוף המכובד, שבזכותו קיים האתר הזה וגם נוספות
    בהזדמנות זו אני מציע שמי שממש מתמצא היטב ולדעתו יש לו אפשרות להציע אסטרטגיות נוספות, יבורך, אם יפרסם אותן
    שבוע טוב לכולם, נא לא להתרגש מהירידות
    הבורסות בעולם ובישראל עוברות מאופטימיות לפסימיות תוך מספר שעות, בהתאם לנתונים שמתפרסמים
    דוד

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות