יש צדק מסויים בדבריך, בגלל זה אתה צריך לתכנן בהתאם.
1. קודם כל ההנחה שלך נכונה למי שמתחיל לעשות אסטרטגיות שחקן רק מהיום, אם אתה לוקח בחשבון את כל הרווחים שיש לך מהאסטרטגיות שנסגרו אז אמור להיות לך סכום כסף נאה.
2. אז בלי קשר לרווחים הקודמים, כמו שאתה רואה עלולים להגיע לגלגול ארוך וכן להפסד גבוה, אז צריך לקחת בחשבון שאסטרטגיה תגולגל ונדרש זמן וסבלנות וכן כדאי לשריין עוד כסף מראש, אני חושב שנכון לשריין 15K לכל יחידה.
אם התנאים האלו לא מתאימים לך אז אל תכנס לאסטרטגיה
3. יש לך פה ליווי צמוד של שחקן לאסטרטגיה שזה שווה זהב, אין מה להשוות בין לעשות לבד לבין ליווי של מומחה.
4. זה לא נכון שזה כמו לשים על צבע אדום. נכון שהמבנה הוא בדרך כלל דומה, פוט+קול כתוב מכוסה.
אבל התעלמת מכל הפרמטרים החשובים הבאים:
מרחק מהספוט של הכתיבה- לפעמים המרחק של הפוט והקול שונים, לפעמים הוא מכפיל רגל מסויימת לשם ההרחקה
חודשי מול שבועי- לפעמים הרגל היא חודשית ולפעמים שבועית, לפעמים הכתיבה שבועית וההגנה חודשית, לפעמים זה ההיפך
זמן התיקון/גלגול- זה פרמטר מאוד חשוב, לא מספיק לדעת איך לתקן, אלא צריך לדעת מתי לתקן, התזמון עלול להיות מאוד קריטי להצלחת התיקון
ידע וחשיפה למידע של שחקן- לא חושב שצריך להרחיב יותר מידי...
ועוד
4. בוא נעשה משהו אחר, נניח ששחקן היה סוגר כל אסטרטגיה במידה והיתה מגיעה להפסד של 3K ולא מגלגל יותר, כמה אסטרטגיות כאלו היו כבר?
לדעתי הן בודדות (מודה שאין לי סטטיסטיקה אלא משערך) ביחס למוצלחות, כך שאחוז ההצלחה שלו ב 15 שנים שהאתר המבורך הזה קיים מאוד גבוה, ולאורך זמן היית מורווח מעולה למרות חיתוך אסטרטגיות מופסדות
5. אין לי קשר לשחקן פרט להערכה הגדולה שלי אליו ולהשקעה שלו בנו, הוא לא רואה ממני שום שקל אלא עוד אדם שמעריך את פועלו הגדול (מאמין שאני אחד מבין רבים),
אני מקווה ששחקן לא כועס עליי על שלקחתי עליי את הזכות להגיב
בברכת ראיית שלושת רבעי הכוס המלאה וחודש ניסן טוב ומבורך