x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שאלה לשחקן המעוף

שאלה לשחקן המעוף

שלום לך שחקן המעוף...פעם ראשונה שלי באתר הנוכחי ובכלל הודעה ראשונה אלייך...שמך הולך לפנייך(רק על דעתך אני סומך!)
    אני צריך המלצה ל3 מניות חזקות...לזמן של שנה,שנה וחצי ,תוכל בבקשה להמליץ לי?
    כרגע יש לי כסף בטבע,כי'ל,חברה לישראל...לפי מה שקורה עכשיו אולי בכלל למכור ?
    חשבתי על רציו,זרח,ביטוח ישיר.....
    אשמח לשמוע את דעתך...והמלצותייך.......אולי יש לך כיוונים אחרים להציע לי....

איילי

Re: שאלה לשחקן המעוף

היי איילי

מחר לקראת צהריים שחקן
    מוציא סקירה ובתחתיתה
    רשימת מניות שמומלצת
    לפי דעתו עם הסבר, מומלץ
    לקרוא את הסקירה ולפעול
    לפיה

בהצלחה וברוך הבא

שבוע טוב

שלום אייל
    ע"פ סקירות של שחקן כיל והחברה לישראל צפויות להמשיך ולרדת (אני חושב ששחקן יתיחס לטבע בסקירתו מחר).
    אם התיק שלך בנוי מ 3 מניות הם צריכות להיות מניות גדולות ודפנסיביות וזרח ממש לא עומדת בקריטריונים האלו (מנית חלום הכל או כלום). מניות שהומלצו ע"י שחקן בסקירות האחרונות הם : בזק, פורמולה, איתורן, שופרסל. גם אלרוב מומלצת אך עשויה לסבול מסטימנט שלילי בנדלן שיוריד את כל הענף.
    מקווה שעזרתי
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

מודה לך מאוד

פורמולה וויז'ן או פרומולה מערכות?

- אייל, טבע היא מניה דפנסיבית, כאשר רוב המחזור בטבע-נסד"ק, ומיעוטו בטבע-ת"א, ולכן שערה בנסד"ק הוא הדומיננטי, ובפתיחה שלנו מתיישרת טבע לפי הסגירה בנסד"ק, אז זו מניה טובה כדי לתת יציבות לתיק, ולהקטין את הסיכון, כי היא נותנת לך גם הצמדה לדולר, ובימים האלה ובזמן הזה נמצא הדולר בפאזה הפוכה לוול סטריט, כך שבזכות טבע מתמתנת התנודתיות של תיק ההשקעות

- כי'ל, והחברה לישראל, דומות לאחיות תאומות, הרוקדות מעלה מטה בפאזה משותפת, למעט הסיפור של צים שכבר מגולם בשער המניה של החברה לישראל, וכאשר יש אטמוספירה חיובית של תום ההתכווצות, אז גם הנפט והקומודיטיס עולים בגלל הציפייה לביקושים, ולזה יש השלכה על פוטאש ואחיותיה, כולל כיל

- ולכן שאלת מיליון הדולר לכיל ולחברה לישראל היא: "האם יום העליות הירוק של חמישי, האם היה זה מלכודת דבש ללונגיסטים אשר מיהרו לחזור לשוק? או בהפוך על הפוך, האם יום הירידות האדום מדם, של יום שישי השחור, האם היה זה יום של חסד לשורטיסטים אשר לא מיהרו להתכסות לפני כן?

- ובמילים אחרות: "האם עוד לא תם לו הניגון של התיקון? או שמא תם ונשלם, השבח לאל בורא עולם? אז בהצלחה לכולם, ושנרטב כולנו מגשם השטרות בעיסקאות המוצלחות, אז שבוע טוב, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות