אני מוריד את הכובע בפניך.
אני פועל בהתאם להנחיות השבועיות, וקוטף את הפירות.
תודה.
אני מוריד את הכובע בפניך.
אני פועל בהתאם להנחיות השבועיות, וקוטף את הפירות.
תודה.
אני רק מקווה שכל התשבוחות והכתרים ינתנו גם במצבים קשים בהם האסטרטגיות לא יצליחו.
על כולם לזכור כי מדובר במסחר, בסיכויים ובסטטסטיקה.
אין ביטוח.
על כל פנים טוב שזה מצליח.
נראה לי כי בתקופה הקרובה צפויה תנודתיות רבה, דבר שהוא מסוכן "לכתבנים" מעניין אך "שחקן" יתמודד עם זה.
שחקן שלום
תבורך על פעילותך ועל הדרך בה אתה עושה זאת.
אשמח כשיפתח קורס להירשם ולנסות להנות מן הפעילות שיש כאן.
אני מוכרח לאמר שבכליי הלא מקצועיים אני מייצר מאזן שלילי בפעילות
ואשמח לידע ולליווי שיש לאתר להציע בכדי לתקן זאת.
יישר כח
שחקן,אתה תותח אמיתי.כל הכבוד.אני גם שחקן אבל פיקפקתי באסטרטגיות שלך במהלך כל החודש.
לצערי בפקיעה חטפתי לא מעט,אך למזלי (או ליכולתי,עם כל הצניעות) הייתי מוגן.ישר כח.לצערי כבר לא מייצרים אנשים ישרים כמוך.יש לך מקום מובטח בגן העדן. and god i hope there is (אם יש)
ערב טוב לכולם ובעיקר לשחקן מעוף.
הייתה לי הזכות להימנות עם קבוצת אנשים מצומצמת שהתכתבו עם שחקן עוד לפני הקמת האתר (דרך הצ'אט של ביזפורטל, אח"כ באימייל ולבסוף דרך האתר בתחילתו) בשלהיי 2008.
לא, אני לא יודע מיהו או מה שמו, וזה לגמרי לא מפריע לי, זה רק מדהים אותי כל פעם מחדש שיש היכן שהוא בארץ מלאך שכזה.
חודשים לא מעטים נמנעתי מלכתוב באתר הן מחוסר זמן והן מכיוון שאת מעט הזמן הפנוי הקדשתי להעמקת ההבנה ולצבירת נסיון באופציות מעו"ף. אולם לא פיספסתי אף אחת מהסקירות והאסטרטגיות שפירסם שחקן.
מודה כי לרוב לא ביצעתי אותן (בגלל שאני שחקן לפקיעה ולא שבועי, ולכן לא כל כך התאימו לי) אבל לרוב נעזרתי בניתוחים שלו כדי לבנות או לשפץ את האסטרטגיה שלי.
שורה תחתונה,
הכיוון ששחקן נתן בתחילת השבוע וההתעקשות שלו לא "לחתוך" החוצה גם כשהמדד הגיע ל-1056 נתנו לי השראה לבניית אסטרטגיה מסויימת אשר הניבה בפקיעה רווח פנטסטי.
לא נותר לי אלא להודות לשחקן מקרב לב ולקוות שביום מהימים יתאפשר לי בצורה כלשהי לגמול לו על טוב ליבו, נדיבותו וצניעותו הרבים כל כך.
בברכה
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
תענוג לקרוא את מה שאתה כותב....תודה
היי לכולם
כיוון שבסטטיסטיקות, בסיכויים ובמסחר עסקינן
אז לפחות נדייקבאמת, סטטיסטית במהלך שנה שלמה
סיכויי ההצלחה עומדים על לפחות 90%.
לא הבינותי למה הכוונה תנודתיות ולמה היא
מסוכנת לכתבנים, למי שעבר קורס או למי שיש
ידע מנימלי בנושא, הרי יודע שגם למצב מעין
זה יש אסטרטגיה, אנחנו קוראים לתנודתיות
בשפתנו ניסור משני הצדדים, בו הכתבנים
מרויחים מעולה.
שחקן לא ידעתי שאתה עומד למבחן אבל אם כן
שיהיה בהצלחה(אל תשכח להביא ציון 10%)
שלום לכולם. אני טרי טרי בתחום.מתעניין בלימוד על אופציות.תודה למי שיעזור.[גם למי שלא יעזור]שבת שלום לכולם.יהודה![]()
כשיפתח קורס נוסף למתחילים
פשוט תרשם, ותלמד את הנושא
עד אז אתה פשוט לא נוגע באופציות
ולא מסכן כספך
שבת שלום!
aliza668.תודה .מתי ואיך לדעת מתיואיפה נפתח קורס חדש?תודה![]()