לא כדאי לתת הודעה, איתות ?
לא כדאי לתת הודעה, איתות ?
כאשר שחקן נכנס לצ'אט אולי כדאי לסמן באתר הראשי, לשים דגל , משהוא.
האמת נראה לי עדיף שישאר ככה. למרות שעוד לא יצא לי אפילו פעם אחת לפגוש בשחקן, אני חושב שאם יהיה איזשהו סימן לזה שהוא מגיע, יהיה עומס מטורף
לפי דעתי צריך להשאיר את זה במצב - כל הקודם זוככה
גם אני חושב שלא כדאי שכולם ידעו .
כדאי במקום זאת לגזור את דבריו של שחקן ולהציג אותם בדיוק כפי שנעשה.
פורסם במקור על ידי ron6462
זאת גם אפשרות, אך לדעתי זה לא הוגן, כי בדרך זו אין אפשרות לשאול את שחקן באופן ישיר. האם הצ'ט עם שחקן שמור רק למיוחסים?
אני, למשל, מרוכזת בעבודתי ולא הגיוני שכל שניה אבדוק אם שחקן נכנס לצ'ט.
שחקן יקר
אני חושב שבאופן דחוף צריך ליפתור את העיניין של היכנסך לצ'אט עי איתות כל שהוא
און ליין תוך כדי מיסחר זה שונה מכיתוב לאחר המיסחר
עם כל הכבוד ל שני קודמיי או שהם לא מבינים עיניין או שהם מנותקים מהמציאות
וטובה שעה אחת קודם
בתודה מראש
אבי
גם אני חושבת שצריך להיות איתות מיוחד. SMS (על חשבון בעל הטלפון) שישלח בתפוצת נטו לכל מי שירשם לשירות כזה.
רובנו לא נמצאים כל הזמן מול המסך ובטח לא בצ'ט ולפעמים יש הודעות חשובות שגם לנו חשוב לא לפספס.
בגלל עומס שיכולבאמת להיווצר ברגע ששחקן מגיע, אפשר ליצור ניטרול אפשרות כתיבה לכולם, לתת לשחקן לומר את דבריו בכמה משפטים על מצב השוק (שזה בעצם הכי חשוב לרוב כאן) ואז לאפשר שאלות לכל מי שמעוניין.
אני תמיד רואה את הצ'טים האלה בדיעבד רק בגלל עבודתו הנאמנה של "דמי כיס".
המלצה נוספת (והיא יותר קשה לביצוע בטווח הקרוב) היא העלאת פורמט של מניות לפי א'-ב' ושם תהיה דעתו של שחקן על אותה מניה עם תאריך מעודכן. שמתי לב ששוב ושוב שואלים את שחקן על אותה מניה מאה פעם, כך זה יחסוך שאלות בצ'טים ויחסוך המון שאלות שחוזרות על עצמן ב"שאלות לשחקן מעוף" (אני כבר התחלתי לחשוב איך אפשר לבנות פורמט כזה). כך אנשים רק יבקשו ממנו עדכון על מניה מסוימת.
אני מציע לצבוע את הדברים של שחקן בצאט בצבע אחר, ירוק או מודגש כדי שאפשר יהיה לעקוב אחרי הדברים שלו בלבד.
תקציר הדברים כפי שהופיע לאחרונה באתר מממש מצויין ואני מציע להמשיך ולתקצר את הדברים מתוך הצאט.
בתודה לכולם,
יצחק.
בהיזדמנות זאת אני רוצה להודות לדמי כיס על ציטוט דיברי שחקן
אני חושב שהרעיון של רון הוא רעיון מצוין
שתיהייה אפשרות לקבל אסאמאס עח" בעל הטל'
כי זה כימעט בילתי אפשרי ליתפוס את שחקן בצ'ט אפילו אם אני מול המסך פתוח לפני, מסך המיסחר עם כל הגרפים ,יותר מיזה על 2 מסכים
והצ'ט פתוח אצלי כל הזמן אבל רוב הפעמים אני פיספסתי את כניסתו של שחקן ,ולדעתי דבריו ליפני הפקיעה היו גורמים לי למחשבה שונה לחלוטין -בקיצור חשיבות דבריו של שחקן און ליין עולה על כל שידרוג באתר ברמות שאין להשוות ביכלל
שחקן יקר -קח לתשומת ליבך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבי
במנוע חיפוש למעלה בלשונית
תגיעו לכל מניה שתרצו, ולכן
אין טעם לשאול אותה שאלה
כמה פעמים
לגבי הודעות SMS שוקלים
ובודקים אפשרויות ביצוע
כמו כן לקחנו לתשומת ליבנו
אפשרות של איתות כלשהו
לגבי כניסתו של שחקן
לצ'אט
סבלנות תשתלם