עוזרי יעל חן כותבת:
חברים,זאת תמונה של מכר שלי שחלה אחרי הזריקות, זאת שלבקת חוגרת, תופעת לוואי אחרי החיסול, הם משווקים אותה כ "אבעבועות הקוף", כדי לא להודות שזה כתוצאה מזריקות הפלא....
בגדול:תאריך23/5/2022
שלב 1: יצירת מחסור במזון.
שלב 2: יצירת מחסור במזון לתינוקות.
שלב 3: שחרור אבעבועות הקוף.
שלב 4: תמותת ילדים מהנגיף.
שלב 5: קמפיין הפחדה תקשורתי.
שלב 6: סגרים ואובדן החירות.
שלב 7: חיסונים חדשים.
שלב 8: שימוש בתמותת ילדים לכפיית חיסונים.
שלב 9: ירידה באוכלוסיית העולם (מחיסוני הקורונה וחיסון אבעבועות הקוף).
שלב 10: ממשלה עולמית אחת.
--
טלגרם https://t.me/+M5-rk8qsaWhlNmY0
נערך לאחרונה על ידי מנחם, 23.05.2022 בשעה 12:12
מנחם,
לשם הדיון נניח שזה מהחיסון,
לפי נתוני משרד הבריאות נכון ל 13.05 התחסנו 6,708,172 אנשים לפחות במנה אחת, אז אם רק אדם אחד מתוכם קיבל שלבקת חוגרת כתופעת לוואי אז נראה לי שזה דווקא הצלחה שכמות נמוכה מאוד של מחוסנים יש לה תופעות לוואי קשות.
אם תקרא דפי מידע של אפילו תרופות סטנדרטיות יש תופעות לוואי קשות בשכיחות של אחד למיליון, אז אין פה משהו חריג יחסית.
עכשיו בלי קשר לקורונה אלא לעמדה לגבי חיסונים, כזכור לי פעם טענו שחיסוני ילדים גורמים לאוטיזם, כזכור לי אין אישור רשמי לכך אבל חושב שהטוענים לכך אמרו שזה גורם לאוטיזם ל 3 ילדים מכל 10,000 מחוסנים,
בהנחה שזה נכון, האם הסיכון הזה (3 מתוך 10,000) עדיין לא מצדיק חיסון של כל הילדים?
ועוד שאלה כללית, אם הייתי עושה סקר כללי ושואל "האם הצלחה של 99.9% זה הצלחה טובה?" אני בטוח שכולם היו אומרים שסיכויי הצלחה של 99.9% זה הצלחה מסחררת,
אבל במקרה רפואי זה אומר שמתוך מיליון ימותו אלף איש, אז נכון שכל אדם שמת זה עולם ומלואו וקשה לקבל את זה אבל 99.9% הצלחה מתוך 9 מיליון אזרחים 9 אלפים ימותו אבל זו עדיין הצלחה מסחררת,
נקודה למחשבה
לגבי תורת השלבים:
* לא הבנתי איך מקושר יצירת חוסר מזון לשחרור הקורונה ולאבעבועות הקוף?
* לגבי 8, כמעט אין תמותת ילדים בקורונה אלא להיפך, האוכלוסיה בסיכון היא דווקא המבוגרת, אז איך זה מסתדר?
*לגבי 9, אני חושב שזה מצויין שיגבילו את הילודה, גידול האוכלוסיה גורם לחיסול המשאבים ולהרס כדור הארץ
*לגבי 10, אני בעד, הגיע הזמן שתהיה ממשלה עולמית שתקבל החלטות ברמה עולמית, הרי כריתת יערות בברזיל לדוגמא משפיעה על כל האנושות אבל אי אפשר לכפות על ברזיל כלום בשם העצמאות וזה חבל.
הייתי לוקח את מודל המדינות של ארה"ב, ממשל מרכזי עם 190 מדינות. בכל מה שקשור לרמת כדור הארץ הממשל המרכזי מחליט ואילו ברמת האוכלוסיה המקומית המדינה האזורית מחליטה.
נערך לאחרונה על ידי alfredn, 23.05.2022 בשעה 15:14
עשית סלטה מטבוחה מכול מה שכתוב אלה השלבים הבאים מעכשיו לגבי "החיסון" אז לפני הכול אל תביא נתונים של משרד הבריאות כי שם הכול שקר זה דבר ראשון דבר שני בוא ואזכיר לך הקורונה נכנסה לתודעה הציבורית בנובמבר 2019 בסין עשתה עליה לישראל במרץ 2020 בחודש אפריל ליל הסדר כולנו היינו בסגר מאז תספור מאי יוני יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר נובמבר דצמבר בכול התקופה מפמפמים לנו רק החיסון יציל ב19/12/2020 מר ביבי השקרן מתחסן ראשון ......עד היום הזה 600 מתים " מקורונה" בישראל (תבדוק) מאז עברה שנה וחצי כמה מתים בישראל מקורונה ? מעל 10 אלף מימה מתו מקורונה ?או מהחיסון ? לפני חודש בבית המשפט הפדרלי בארה"ב בית המשפט מוציא צו כנגד פייזר להראות את כול תופעות הלוואי " מהחיסון" שהם רצו עליו חיסיון ל70 שנה קולט 70 שנה מתברר על 1251 תופעות לואי כולל מות אז תבדוק לפני שאתה כותב
הבנתם המדינה בובה של הארגון ....והארגון הבריאות העולמית בובה של חברות התרופות..... וחברות התרופות בידיים של אנשים רעים ומושחתים אז לא פלא שהפכנו למדינת עולם שלישי ועלינו עושים ניסויים בבני אדם
https://twitter.com/apexworldnews/st...C99c2BhrYqAAAA
נשיא ברזיל מתנגד לחתום על האמנה של הארגון אבל פה בישראל זרקו את כולנו לפח האשפה האנושית לכם כבר לא תהיה החלטה על גופכם
נערך לאחרונה על ידי מנחם, 24.05.2022 בשעה 05:06
בוקר טוב,
מה זה המסמך הזה? האם הוא מסמך רשמי של המדינה? של משרד הבריאות?
פתחת את הקישורים? איפה ההתייחסות לישראל?