x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: נושא חשוב חייב עצות !!!

נושא חשוב חייב עצות !!!

ברצוני להתיעץ איתכם בנושא קצת שונה
    אני סטודנט שנה ג' בהתמחות במימון בין היתר ועלי להגיש פרויקט וסמינר בתום השנה כאשר כבר עכשיו עלי להגיש את הצעת המחקר לפרויקט
    האם תוכלו להמליץ אל נושא ספציפי שיכול ליהיות מאוד אקטואלי ואפילו רלונטי לפורום (חשבתי לאחר המחקר לעלות אותו לפורום)

עוד שאלה שהיא די אישית כמו כן אני סטודנט לראית חשבון ולצערי עדיין לא חתמתי בשום משרד מה 5 BIG לגבי ההתמחות, למרות שאני מאוד רוצה. ולכן מתאוררת השאלה:
    מה כדי יותר לעשות? אם עד תום התואר לא אחתום אם משרד גדול, האם כדי להתחיל ישר תואר שני או להתחיל את ההתמחות במשרד ביננוני/קטן?

אני פונה אל כל הקוראים והכותבים בפורום כל עצה תתקבל בברכה !!!

[left:k5c30lep]תודה מראש
    גבריאל פזילוב[/left:k5c30lep]
    [left:17xnzw3m]תודה מראש!!!
    גבריאל פזילוב[/left:17xnzw3m]

Re: נושא חשוב חייב עצות !!!

???

נושא מחקר - מה ההשלכות של קיצור שעת מסחר בבורסה בישראל ע"י הנהלת הבורסה (מבטיח
    שאם תעשה עבודה טובה, זה יעלה בעוד כמה אתרים). רמז, ניפחה לא מעט את השוק המקומי ביחס לעולמי.

משרדי רו"ח - יש כרגע תור די צפוף והם אף הורידו את עניין השעות הנוספות ופגעו בתנאים. ממה שאני עוקב, כרגע הסיכוי הכי טוב הוא בארנסט יאנג אבל אם אכן תסיים את התואר ללא סטאז מובטח מומלץ לפנות למשרדים קטנים ואף עדיף מכך לאחד הבנקים.

גבריאל,

לא בטוח באם זו המלצה, אולם מאד הייתי רוצה לראות עבודת מחקר בנושא אגח"ים קונצרניים.

מדובר בנושא אקטואלי ביותר עם השלכות כבדות לטווח הקצר (תשואות , הסדרים, תספורות ), לטווח הבינוני - מימון הצמיחה במשק ולטווח הרחוק- מבנה השוק הפנסיוני בארץ.

ניתן לדעתי לפתח את המחקר לאין סוף כיוונים, מה עוד שמחקר רציני בגיבוי/ בחסות דמות כלכלית בולטת יוכל להעניק גם לאזרחים מהשורה (שאין להם מחלקות מחקר) כלי עבודה שיעזור להם להבין ולבחון את החיסכון הפנסיוני שלהם.

באם תבחר בנושא זה או דומה לו אשמח לסייע (ולו רק מתוך עניין שלי עצמי בתחום).

אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

תודה על ההתיחסות אנסה לפתח את הנושאים אם עמיתי לקבוצה
    וכן לעלות הצעה מול המכללה.
    אם אקבל אישור, משם הדרך היא קצרה יותר.

לגבי המשרד של ארנסט יאנג יש לי דינמיקה קבוצתית בחודש הקרוב,
    אם קיים מישהו שאכן עשה זאת בעבר ויכול להמליץ על נקודות חשובות אשמך

[left:3dqnr0ob]תודה מראש
    גבריאל פזילוב[/left:3dqnr0ob]

- גברי, אני מצטרף להצעה של שחקן מעוף על ההשלכות של קיצור שעת המסחר, וגם אני סבור שזה ניפח את השוק המקומי ביחס לעולמי.

- ואנחנו ראינו את זה גם בשבוע הפקיעה, כאשר מדדי וול סטריט ואירופה תפסו פער שלילי ביחס אלינו, וזה למרות שגם אנחנו ירדנו בימים שלישי+רביעי+חמישי, ולכן במוקדם או במאוחר, חייבים "עושי השוק" לצמצם את הפער, אלא אם כן יסתיים לו התיקון ביום שני, ומדדי חו"ל יטפסו בחזרה על העץ, ויגיעו לת"א25 המקננת בודדת בצמרת העץ, אז בהצלחה לכולם, ושבוע טוב, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות