x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: וואלה

וואלה

המניה נסחרה בטווח צר זמן רב , בימים האחרונים פרצה למעלה , מאמין בנייר לטווח ארוך ומחזיק אותו (מאמין בצמיחת הפרסום באינטרנט בפרט ועיסקי האינטרנט ביכלל- זה לא סטארטאפ מחלקים דיווידנד..) , האם מנתח טכני כל שהוא יודע להמליץ אם היה קונה או מוכר לאור הפריצה למעלה ?
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
    יתכן שקניתי \ מכרתי נייר הערך לפני שכתבי כאן .

Re: וואלה

הי ספקן,

אמנם אינני נמנה עם "התותחים" המצויים באתר אך אנסה לתרום את חלקי הדל בכל זאת.

בתשעת החודשים האחרונים כיוון המניה הוא חיובי ובהחלט ניכרת מגמה, מנגד אציין כי מחזורי המסחר בעייתיים (אני באופן אישי לא מוכן לסחור במניה שמחזור המסחר השבועי שלה הוא פחות ממליון ש"ח, וזאת מהסיבה הפשוטה שכאשר ארצה למכור אותה, אני רוצה שיהיו גם קונים).

נקודות נוספות למחשבה:

1. גרף המניה מראה התנגדות בסביבות שער 585 שבו היתה נגיעה אחרונה ב- 03/08 ומאז ההתנגדות לא נפרצה.
    2. כיום יש נגיעה ברמת התנגדות זו, אך יש לציין לרעה כי א. מחזורי המסחר נמוכים כרגע ב. אנו נמצאים לאחר 9 ימי עליות רציפות ותיקון טכני מתבקש - תיקון בריא יוריד את המניה לטווח של 530-550.
    3. במידה ולאחר התיקון המניה תמשיך לעלות ותחצה את רמת ההתנגדות שציינתי במחזור מסחר גבוה מהתקופה האחרונה + עלייה משמעותית במחזורי המסחר הכללית, יש סיכוי שאצטרף אליה.

כרגע (בטווח הימים הקרובים) אני צופה ירידה לטווחים שציינתי בסעיף 2.

מקווה שעזרתי במשהו.

תודה
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

טוב מה עכשיו? אתמול סגר מעל 585 ועכשיו נסחר כבר ב- 598 אם אני מבין נכון זה הזמן להגדיל הפוזיציה .
    גילוי נאות - אני מושקע

מה שקורה עכשיו הוא ככה:

1. נכון שהמניה סגרה מעל אתמול מעל שער 585 (588.3)
    2. ונכון שהיום היא נסחרת בשערים 580-599

אבל:

1. המניה לא שברה את השיא בעלייה משמעותית במחזורי המסחר
    2. המניה לא ביצעה תיקון טכני כבר 12 ימים
    3. היום ניתן לזהות מגמת חולשה (בנרות יפניים)

הצעה שלי: צמצם פוזיציה לפחות ב- 50% (אם אתה "מרגיש" שהיא תמשיך לעלות) או חסל לגמרי אם לא. המימוש קרב וחבל לאבד את הרווח שכבר יש לך עליה.

במידה ואתה מאמין בה או חושב שהיא עוד יכולה לעלות בעתיד, חכה להזדמנות כניסה נוספת והצטרף לגל הבא. אל תתחתן איתה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות