ביולייט חזרה מעל קו המגמה העולה ועומדת לפני פריצה ראו שרטוט
stoploss:112
מחזורים גדלים מנסה את מזלה פעם שניה .עם צבירת אנרגיה חדשה וזה הולך לקרות.
זה לא דמיון
ביולייט חזרה מעל קו המגמה העולה ועומדת לפני פריצה ראו שרטוט
stoploss:112
מחזורים גדלים מנסה את מזלה פעם שניה .עם צבירת אנרגיה חדשה וזה הולך לקרות.
זה לא דמיון
שים לב למחזורים הולכים ודועכים
במשולש תמיד המחזורים הולכים ויורדים ואז באה הפריצה וזה מה שגורם לעליה באחוזים רבים גורם ההפתעה
חיכנו וזה קורה!אני מקווה בשבילנו שהיום זה היום .
נכנסנו לפוזיציה לפני שישה ימים(סתכלו גרף ראשון).
וכנראה היום זה מתגלה כמעשה נבון מה שאומר שהסבלנות משתלמת.
המחזורים קצת נמוכים אבל כנראה שההצע אוזל.
ובעזרת המצטרפים למניה החדשים נמריאאל על.
למי שיודע על הודעות חשובות שיצאו מפי החברה שישתף?
slalom קודם כל, כל הכבוד על העבודה שאתה עושה.
דבר שני, מה אתה אומר על כן פייט? נראית טוב על הגרף לא?
סתכל על הגרף המצורף
נכון לעכשיו לא .שברה קו מגמה בעל חשיבות מטה. יש לחכות לשבירה אמיתית מעלהחזרה מעלה
כשזה יבוא נחשוב אם כדאי?מה אומר?
אני מצטער לקלקל את אווירת התכנון אך כל קשר ביןביוליין לגרף טכני הינו מקרי בהחלט ועל אחת כמה וכמה אם ברצונך לחזות את עתידה על הגרף...
כל מה שתוכל לראות בגרף זה את העבר ושום דבר מעבר לזה.נקודה.
ביולייןמסתובבת סביב שער ההנפקה שלה שהוא 510 ובעצם עושה סיבוביים נחמדים שומרת על רייטינג טוב ומחפשת קונה .
מעבר לכך כל קפיצה משמעותית בנייר כגון מהלך אחרון משמעותי שהחל ב-220 ונגמר ברמות של 450 לערך תלוי אך ורק בהודעה משמעותית .
אם לא תהיה הודעה כזו בקרוב ידעכו המחזורים ונראה צלילה לשערים נמוכים יותר אם כי לא יותר מדי נמוכים כי לחברה חשוב להסתובב סביב מחיר הנפקתה.
בלי קשר הגרפים האלה נראים סקסיים ופשוטים שממש עושים לך חשק לקנות ...
NEO
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
אני חסיד גדול של טכני
אבל גם לי נראה שמניות קטנות לא "מתחברות" לזה כל כך
יש עניין של קווי תמיכה והתנגדות .. אבל קשה מאוד עד כדי בלתי אפשרי לחזות בהם קפיצה.
הכל נטו תלוי באיזה הודעה תצא.
הניתוח הטכני מכיל גם את הציפיה להודעה אם קיימת כזו אלא שההתיחסות היא באמצעים טכניים. מעבר לכך גם אם ניתוח טכני מתברר כשגוי לא ניתן להגיד שהוא אינו במקום עקב סיבה תלויית ניתוח בסיסי (כמו הודעה).
בכל אופן הדוגמאות האחרונות הצביעו על מנתח טכני מוכשר ביותר שאם לא התאריכים הנקובים בהם בוצע הניתוח הייתי משוכנע שמדובר בניתוח שלאחר ההתרחשויות.
כל אחד שיבחר את הכיוון שלו אבל אמצעי עזר שכאלה מבורכים.![]()