x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: שלום לשחקן מעוף!..משתחרר לי סכום דולרי,ואני מעוניין לקנות

שלום לשחקן מעוף!..משתחרר לי סכום דולרי,ואני מעוניין לקנות

מניות בדולרים,לטווח של 3-5 שנים לפחות.המניות הן:goog,rimm,nbl,xom,mcd,vphm,gild,amx,gigm,rio
    כפי שאתה רואה אלה מניות מכמה תחומים:נפט,גז,תקשורת,סלולרי ,פארמה,כרייה.
    אשמח לקרוא את דעתך בקניית מניות אלה.
    נ.ב-אני נעזר באתר vectors..לבחירת המניות,גם מבחינת פונדמנטל,וגם מבחינת long term.
    פשוט מתרשם מאוד מסקירותייך,ואשמח לשמוע את דעתך,לפניי קנייתם.(אני ממש חדש בפורום)

Re: שלום לשחקן מעוף!..משתחרר לי סכום דולרי,ואני מעוניין לקנות

אז נתחיל בברוך הבא.
    goog - מניה טובה לטווח ארוך בלבד. אמורה לקראת סוף שנת 2009 להיכנס לתחומים נוספים (דוגמת ניידים)
    מה שלבטח יגדיל את ההכנסות שלה.
    rimm - מניה המצויה לפני תיקון. הדוח הבא אמור להוביל לעליה איטית ועקבית. לא צפויה לתקן בחדות אך כדאית
    ובפרט במגזר בו היא עובדת.
    nbl - נובל צפויה להמשיך ולסבול מהמיתון ולכן הייתי נמנע משום שניתן יהיה לאסוף אותה במחירים נוחלים יותר.
    xom- אקסון לא צפויה לתפנית מהמחיר הנוכחי ולכן אני לא רואה בה קניה טובה.
    mcd - המניה הטובה מבין כל המניות בציינת. הקדמת מעט את הסקירה הבאה אך בקצרה, דוחות טובים וצפי לא פחות טוב. מטווח קצר ועד ארוך.
    vphm - פרווה, לא לכאן ולא לכאן. לא צפוה לרדת משמעותית אך גם אין סיבות לתיקון.
    gild - מניה מאוד לא מוכרת בארץ. אם לקנות אז רק לטווח ארוך כי המחיר ימשיך לרדת. מצד שני לכשיגיע התיקון
    צפויה לתקן בחדות.
    amx - כבר חצי שנה לא הולכת שלום מקום. אין סיבה שזהמצב הנ"ל ישתנה.
    gigm - לא מכיר מספיק בשביל לחוות דעה אמיתית.
    rio - צפויה לרשום ירידות בטווח הקצר והייתי נמנע מלקנות אותה.

ומלה לסיכום, המניות שציינת מראות הבנה עמוקה בשוק ההון. כולן דפנסיביות ולא צפויות לגרום עוגמת נפש רבה. עם זאת
    צריך לזכור שכשמגיע התיקון הוא מגיע קודם כל למניות שנפגעו בצורה האנושה ביותר, ולכן לתקופה זו מדובר במניות טובות
    אך עם שינוי המגמה מומלץ להחליפ באטרקטיביות יותר.

תודה ידידי....כן יירבו

לשחקן מעוף שלום.

הזכרת בתשובתך "מניות שנפגעו בצורה אנושה" -
    יש לך דוגמאות למניות שנפגעו בצורה אנושה אבל אתה צופה שימריאו כשהמגמה תתהפך? קצת מפחיד להשקיע במניות שנפגעו קשה, מכיוון שתמיד יש סיכוי שהמשבר עשה להן נזק בלתי הפיך. מה דעתך?

מתי בכלל אתה צופה שיתחיל שינוי המגמה?

תודה

באופו טבעי המניוצ שנפגעו בצורה הקשה ביותר בן מניות הפיננסים בארה"ב. אם יש לך אורך רוח
    של מספר שנים הרי שהן יניבו תשואה אדירה שכן המערכת הפיננסית בארה"ב לא תימחק.
    שינוי מגמה לא בחודשים הקרובים, מעבר לזה ניתוח הוא בגדר ניחוש בשוק התנודתי של התקופה.

יש את תעודת הסל:uyg...שהיא ממונפת על הפיננסים של דאו ג'ונס....לדעתי לטווח ארוך:אוצר רדום!!!...כמו כן 2 בנקים שנפגעו פחות במשבר:ms,boh...ובעברית:מורגן סטנלי,ובנק הוואי...2 הבנקים נלקחו מאנליסטים בתוכנית של cnbc...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות