x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: ניירות אפריקה השקעות=ספקולציה, דעה אישית.

ניירות אפריקה השקעות=ספקולציה, דעה אישית.

ניירות אפריקה השקעות= ספקולציה. דעה אישית.

היום עלו כלל אגרות החוב של אפריקה בשיעור שבין 0.39% ל 4.48%, האם יש בסיס לעליות אלה? האם נראה שהכיוון צפונה?
    לדעתי לא!!! כנראה התנודתיות תימשך, המסחר ספקולטיבי לחלוטין, וכל זאת למה?
    ככל שאני עוקב אחר ההתפתחויות, רסיסי המידע הדולפים לתקשורת והערכות האנליסטים, התמונה המצטיירת בעיני שאיש לא יודע דבר, ההערכות למה שיקבלו מחזיקי האג"ח הן בחזקת כל מספר אפשרי, יש האומרים שלפי ה"תספורת" שאפריקה רצתה לבצע היו מקבלים 40-45 א"ג. יש הטוענים שבמקרה של פירוק יקבלו בסביבות 80 א"ג.
    האם שמענו משהו חדש בעניין ההסדר? האם יש התקדמות? האם ברור שלבייב "יכניס יד לכיס" ויביא כסף? לכל השאלות התשובה היא: לא.
    רוצים עוד? (נניח שכן)
    האם יש אחידות דעים בין המוסדיים נציגי ההסדר? האם ברור שכל הסדרות תהיינה אחידות בהסדר? או, האם ברור שיהיה "מקדם מח"מ" בכלל ולסדרה ט' בפרט? גם לכל השאלות האלה התשובה היא לא.
    רוצים עוד שאלה אחת רצינית?(שוב נניח שכן)
    האם בטוח שלא יהיה פירוק? ניחשתם, התשובה שוב לא.

מהן החדשות שכן שמענו לאחרונה מאפריקה?
    א. שפרופסור מכובד, פרופסור ברנע, יהיה נציגה של אפריקה בדיוני ההסדר.
    ב. שמשרד יחצנות ידוע, משרדו של מושיק תאומים, גויס כדי לסייע לאפריקה בשעת המשבר, כתגבור למשרד רהב שימשיך ליחצן את החברה.

האם שני נתונים אלה מצדיקים "צבע ירוק" בניירות אפריקה? לא! אולי הם מצדיקים "צבע ירוק" בניירות משרדי היחצנות ובניירות פרופ' ברנע, אלא שניירותיהם לא נסחרים בבורסה.

ועוד נתון שמחזק אותי בהבעת דעתי לספקולציה, ואולי תתפלאו, דווקא המניה.
    המניה עלתה היום 12.61%. כן, קראתם נכון, לא טעיתי, 12.61%.

לעניות דעתי, כל עוד לא נסגר הסדר ופורסמו פרטיו, לא רק שאין סיבה לעליית המניה, לדעתי המניה שווה אפס. כן, קראתם נכון, לא טעיתי, אפס.
    למה? כי יתכן פירוק, ואם יהיה פירוק מה ישאר לבעלי המניות? שוב ניחשתם, אפס.

אז כמו שאומר ידידנו מהטלויזיה: אזזזז, שלא יעבדו עליכם.

ואם אינכם מסכימים איתי, זוכרים את שכתבתי בשורה הראשונה? דעה אישית.

ואם את/אתה חושב אחרת , את/אתה מוזמן להציג דעתך בפורום.

Re: ניירות אפריקה השקעות=ספקולציה, דעה אישית.

רם שלום,
    לא מזמן אמרתי לך שאתה סוג של מומחה באג"ח. אומנם, עדיין לא מדובר במיכה צ'רניאק האגדי, אבל עדיין מומחה.
    לגבי המניה אני מצדיק אותך, היא שווה היום אפס למחזיקים שלה כיוון שהחברה למעשה שייכת לי ולכל בעלי האג"ח השונים, כל עוד החברה לא יכולה להחזיר את חובה והיא למעשה חדלת פרעון. אם נרצה נפרק אותה, ואם נסכים נפרוס את החוב, תמורת תוספת ריבית כמובן, וקבלת מניות עבור ויתור מסויים על חלק מהחוב.
    לגבי בעלי האג"ח החברה כמובן לא שווה אפס כי אם כ-80 אג' להבנתי לפחות. תראה אני גם רו"ח ומקריאה לא ממש מעמיקה של הדוחות הכספיים, אני יכול לראות שפירוקה יתן לבעלי החוב כ-75 אג' עד 85 אג', וזאת באמצעות מימוש הנכסים (כולל חברות הבנות שלה).
    אני בכל מקרה לא קניתי את האגחים השונים במחיר של 90 -100 אג' כי אם במחירים של 35 אג' עד ל-60 אג', כך שאני יחסית רגוע, אך לא מרוצה בלשון המעטה מהתנהלות לבייב.
    דרך אגב, אני מדבר על השקעה של מאות אלפים באגחים השונים של אפריקה, למרות שמעמדי זהה כמובן לאותו אחד שמחזיק "רק" ב-10K ש"ח באג"ח של אפריקה או לחילופין לגוף שמחזיק במיליונים.

שוב, אני נהנה לקרוא אותך.

רונן

רונן שלום,
    ראשית תודה רבה לך על מחמאותיך, מאחר ושמו של מיכה צ'רניאק עלה בכתיבתך, אני מודיע בזאת שאינני מגיע לקרסוליו של האיש.
    אגב, נדמה לי שמיכה צ'רניאק הגדיר מחיר יעד ליציאה שלו מאגחי אפריקה ל 60 א"ג.
    יום טוב לך.
    רם

ואם אתמול אמרתי ספקולציה מה היה היום?
    דומה לאתמול. המניה עלתה 8.92% והאג"חים 0.38-1.86%.
    האם היום קרה דבר משמעותי? שוב לא.
    היו 2 כתבות לפחות עם פרופ' ברנע (שהעליתי לפורום) וזהו.
    מוצדק? דעתי ידועה.
    ערב טוב.

אני עשיתי עליה סיבוב קטן קניתי ב40 אגורות ומכרתי לפני שבוע ב 50.
    קניתי בעקבות ההערכה של מיכה צ'רניאק כי גם במקרה הקיצון יתקבל תגמול שווה ערך ל 60-80 אגורות.
    (ומכיוון שאני לא חמדן, ו25% זה רווח יפיפה לשבועיים, החלטתי לא לבדוק האם מיכה צודק או לא.)

אני חושב שהנתונים היבשים של 60-80 אגורות הם נכונים, מה שלא ברור לי זה בהנחה וכן יהיה פירוק.
    לא ברור כמה יעיל התהליך הזה יהיה, כלומר ייתכן שחלק גדול מהכסף יגיע בסופו של דבר לעורכי דין למפרקים ולמחפשי הזדמנויות שיקנו נכסים מאפריקה במכירת חיסול במחירים עלובים תוך כדי שהם מנצלים את החולשה של החברה.
    כבר עכשיו אתם רואים שאפריקה שכרה משרד יחצנות על חשבון הכסף בו היא אמורה לשלם למחזיקי האגח שלה את הקרן.
    אולי זו טיפה בים, אבל אני מרגיש שלבייב מסכים לשלם דרך אפריקה מיליון שקלים כדי לגרום למחזיקי האגח לוותר על 2 מליון שקלים.

ומכאן שאם באמת לא יהיה בזבוז משאבים רבתי, אני מעריך שמיכה צודק, אם יתחילו לבזבז משאבים במאבקים משפטיים, זו ספקולציה רצינית כמה מהעוגה ישאר.
    (אין לי ידע לעשות את המספרים בעצמי.)

לגיל,
    1. מסכים עם דבריך.
    2. אין על מיכה!
    תודה.

ומה קורה היום?
    להלן כתבה מביזפורטל:

התקדמות ראשונית במגעים: אפריקה ונציגות האג"ח חתמו על הסכם ביניים
    המניה פתחה בירידות של עד 10% וכעת מתמתנות הירידות. בין הדברים שהוסכם עליהם: אפריקה תישא בהוצאות הנציגות ולא תמכור נכסים מהותיים של החברה ללא הסכמת הנציגות
    יוסי פינק 10:33 | 14.10.09
    מניית אפריקה (5,660 | -2.41% ) ישראל פתחה את יום המסחר בעלייה של 3% אך מהר מאוד החלה המניה להראות סימני חולשה. בשעה 9:55 כבר עברה המניה לצד האדום. מאז איבדה המניה גובה עד לירידה של 10% ובדקות האחרונות היא מתקנת כלפי מעלה.

כעת נסחרת אפריקה בירידות של כמעט 5% תוך שהיא מרכזת מחזור של כמעט 60 מיליון שקלים וכל זאת תוך פחות משעת מסחר אחת. נציין בתוך כך, כי מחזור המסחר היומי הממוצע של אפריקה בחצי השנה האחרונה עמד על 43 מיליון שקלים.

בתוך כך ולאחר הפתיחה המאוד תזזיתית של המניה, אפריקה דיווחה לבורסה על התקדמות ראשונית במגעים עם נציגות האג"ח. החברה חתמה עם הנציגות על כתב התחייבות שעניינו הסדרת היבטים שונים של פעילותה של החברה במהלך תקופת הביניים לצורך הידברות.
    במסגרת כתב זה, נקבע כי החברה תתחייב לשאת בהוצאות הנציגות הסבירות (לרבות שכירת שירותי יועצים) עד לסכום כולל שהוסכם. עוד הוסכם על מינוי משקיף מטעם הנציגות לדירקטוריון החברה.

לפי כתב ההתחייבות, אפריקה התחייבה להימנעות מתשלומים לבעל השליטה, הימנעות ממכירת נכסים מהותיים של החברה ללא הסכמת הנציגות, הימנעות מתשלומי קרן בגין חובות לנושים פיננסיים של החברה (לרבות בנקים); מתן פטור מאחריות בגין כל נזק שייגרם בשל פעולה או מחדל של הנציגות ויועציה ו/או הנאמנים.

לגבי המניה אתמול פורסם ב-Bizportal כי הפעילים במניית אפריקה בימים האחרונים הם המשקיעים הפרטיים בלבד. "אפריקה כרגע הפכה להיות מה שישראמקו הייתה לפני מספר חודשים וכל פעם זה נייר אחר, מניה של משקיעים פרטיים וסוחרים יומיים", כך אמר אתמול בשיחה עם Bizportal מנהל של אחד מחדרי המסחר הגדולים בארץ.

גורם מוסדי גדול אמר באותה הזדמנות ל-Bizportal כי "מאז ההודעה של אפריקה על הליכה להסדר חוב, אנחנו כבר לא פעילים בנייר ואני מעריך שכך המצב גם אצל שאר המוסדיים. קודם להודעה עוד הייתה פעילות מסויימת אבל כרגע אני מעריך בסבירות גבוהה שהמוסדיים מחוץ למשחק במניה". לכתבה המלאה

נזכיר, כי אתמול פרסמה נציגות האג"ח של אפריקה את מתווה ההסדר שיוצע לאפריקה. על פי ההצעה להסדר, החברה תפרע לכלל מחזיקי אגרות החוב סך של 1.5 מיליארד ש"ח במזומן על ידי הנפקת זכויות לבעלי מניותיה לגיוס הון בסכום של 1.34 מיליארד שקל. בנוסף, לבייב יתחייב להשקיע במסגרת הנפקת הזכויות את שיעור חלקו בהון המניות הנוכחי של החברה (75%) ולא פחות ממיליארד שקל.

עו"ד ליפא מאיר, היועץ המשפטי של הנציגות: "אנו עומדים על העיקרון של פירעון מלוא החוב! לבייב קיבל 7.5 מיליארד שקל ואנו עומדים על כך שהעמיתים יקבלו חזרה את מלוא הסכום!" לכתבה המלאה

אפריקה - גרף תוך יומי

...והיום היא נפלה ב 10.76%, אז תחשבו...

להלן כתבה מביזפורטל:

המחיר שנותנים המוסדיים למניית אפריקה? לא תאמינו
    מחירי יעד למניית אפריקה כבר מזמן לא ראינו, אז הנה - נעשה את החישוב ונקבל את המחיר הרישמי
    יוסי פינק 11:26 | 15.10.09
    לפני יומיים פרסמה נציגות מחזיקי האג"ח של אפריקה (5,170 | -8.17% ) את מתווה ההסדר שיוצע ללבייב. יום לאחר מכן נפגשה הנציגות עם ראשי אפריקה ואלו במילים פשוטות (ובוטות) זרקו את ההסדר שהוצע להם מכל המדרגות. מאז מניית אפריקה מאבדת גובה במהירות.

האמת, כאשר ראיתי את ההסדר שהציעו המוסדיים לאפריקה היה לי פלאש בק קל. לפני מספר שבועות הגישה אפריקה הצעה למוסדיים ואלו האחורנים זרקו אותה מכל המדרגות, בפסגות הגדילו לעשות כאשר שלחו מכתב זועם לאיזי כהן ואיימו שאם ההצעה לא תשופר, הם הולכים לבית המשפט.

בהצעה שהגיש אז לבייב למוסדיים היו סעיפים הזויים כגון סדרת אג"ח ארוכה נושאת ריבית של 2%. גם בהצעה הנוכחית של המוסדיים יש לא מעט סעיפים הזויים, נפרט חלק מהם.
    אני דווקא רוצה להתחיל בסעיף מספר שתיים בהסדר המוצע, המרה של 3.5 מיליארד שקלים ל-2 סדרות חדשות הכוללות פיצוי למחזיקים ברמת הריבית. עד כאן הכל בסדר אבל הדרישה שאחת הסדרות תיפרע כבר בעוד שנה???

קודם לכן (הדרישה הראשונה של המוסדיים) היא שלבייב יזרים מיליארד שקלים בדרך של הנפקת זכויות שתיסתכם בכ-1.5 מיליארד שקלים. מה ניתן להבין מסיכום שני החלקים הראשונים של ההצעה? שלבייב יצטרך לשלם סכום של למעלה מ-2 מיליארד שקלים תוך שנה. בשביל זה הוא הלך להסדר חוב? אפריקה הלכה להסדר חוב בכדי שלא תיצטרך לממש נכסים בכוח בתקופה הזו, אז עכשיו המוסדיים מבקשים ממנו להביא מיליארד שקלים תוך שנה? לא נשמע רלוונטי מבחינתו. בהצעה שיכין פרופ' ברנע ההערכה היא שתהיה פריסת חובות אמיתית.

הסעיף הבא שלבייב בטח לא האמים כשקרא אותו: המוסדיים דורשים 40% מאפריקה בתמורה למיליארד שקלים. לאפריקה יש בסה"כ 55 מיליון מניות. אחרי המרת האג"ח למניות, מספר המניות יגדל ל-92.2 מיליון ומהמספר הזה המוסדיים יקבלו 40%. כלומר המוסדיים יחזיקו כ-37 מיליון מניות אפריקה. עכשיו כל שנותר זה לעשות מיליארד שקלים לחלק ל-37 מיליון מניות ונקבל את שווי המניה של אפריקה לפי דעתם של המוסדיים. המספר הוא 27 שקלים. שווי המניה בעת הגשת ההצעה עמד על 58 שקלים. וזה מחיר מקסימום בשלב הזה כי יש גם את הנפקת הזכויות שתביא את שווי המניה למחיר נמוך במעט.

אגב, הציבור שמחזיק כיום ב-25% ממניות אפריקה מדולל ל-15% לפי ההצעה של המוסדיים, כלומר מי שמחזיק כעת מניית אפריקה צריך להבין שהוא יקבל רק 60% משווי האחזקה שלו וזה בתנאי שהוא משתתף בהנפקת הזכויות, כלומר מזרים כסף, אחרת הוא מדולל עוד יותר.

מעבר לכך, שווי המניה של אפריקה ערב ההודעה על ההליכה להסדר חוב עמד על כמעט 70 שקלים, כלומר 3.8 מיליארד שקלים שווי חברה. אז עכשיו המוסדיים רוצים לקבל נתח מהחברה לפי שווי של 1.4 מיליארד שקלים בלבד? הרבה פחות מחצי, כנראה שללבייב יהיה מה להגיד בעניין.

ישנם סעיפים נוספים עליהם הצדדים צפויים להתווכח אבל עיקר ההתנצחות תהיה סביב השווי של אפריקה, היקף ההזרמה של לבייב ומועד הפדיון של סדרות האג"ח החדשות. בקיצור בינתיים שני הצדדים נתנו הצעות הזויות משהו, כל צד נתן את ההצעה המקסימלית מבחינתו. עכשיו התפקיד של פרופ' ברנע הוא כנראה להגיש הצעת פשרה ויותר מידי זמן אין לו. הצדדים רוצים לסגור עסקה עד תחילת נובמבר.

ושוב המניה נופלת...

להלן כתבה מעניינת (לדעתי) מגלובס על "הכנותיה" של אפריקה למקרה של "פיצוץ" ההסדר:

בלעדי: תוכנית המגירה של אפריקה ישראל

במקביל למשא ומתן עם בעלי האג"ח הנהלת אפריקה מתכוננת לפיצוץ אפשרי. לבייב יוביל הנפקת זכויות בהיקף של יותר מ־500 מיליון שקל, והמגעים למכירת אפריקה מגורים יחודשו
    גולן חזני
    19.10.09, 06:57
    הנהלת אפריקה ישראל
    מרכזת בתקופה האחרונה את מלוא המאמץ במשא ומתן המרתוני להשגת הסדר עם נציגות בעלי איגרות החוב שלה, ואף שכרה לשם כך את שירותיו של פרופ' אמיר ברנע. אולם במקביל כבר החלו מנהלי אפריקה להתכונן ליום שאחרי המגעים להסדר החוב מול בעלי האג"ח ולאפשרות כי המשא ומתן בין הצדדים יגיע למבוי סתום. ל"כלכליסט" נודע כי בחברה שבשליטת לב לבייב נבחנת בימים אלה האפשרות לנסות לפתור את המשבר הפיננסי באמצעות מימוש אגרסיבי של שניים־שלושה נכסים מהותיים במקום לדבוק באפשרות להשגת הסדר.

אפריקה בצרות דרוש רעיון יצירתי לבייב יכול, בין השאר, להציע לרכוש מאפריקה ישראל את השליטה בחברה־הבת הגדולה ביותר שלה, אפי פיתוח עומרי כהן לכתבה המלאה
    עד 6 בנובמבר אמורות אפריקה ישראל ונציגות בעלי האג"ח להגיע להסכמה על המתווה להסדר פריסת החוב, שעומד על כ־7.5 מיליארד שקל. אולם ההצעות הראשוניות שהגישו הצדדים זה לזה רחוקות מאוד זו מזו, והסיכוי להשגת מתווה מוסכם נראה קלוש.

יכולה לפרוע את אג"ח ט'

ב־10 בנובמבר אמורה אפריקה לפרוע תשלום של כ־550 מיליון שקל לבעלי אג"ח ט' - הסדרה הקצרה שלה. תשלום זה יש ביכולתה לשלם, והניסיון להגיע להסדר נבע מהרצון למנוע העדפת נושים. בסך הכל, אמורה אפריקה לפרוע לכלל הסדרות שלה תשלומי קרן וריבית בהיקף של כ־733 מיליון שקל עד סוף 2009, כאשר מתחילת 2010 ועד אמצע 2011 היא אמורה לפרוע עוד 1.8 מיליארד שקל. 600 מיליון שקל נוספים יידרשו לה באותה התקופה למימון ההשקעות בארצות הברית והוצאות אחרות.

בדו"חות הרבעון השני של 2009 ציינה אפריקה ישראל כי המקורות החזויים להכנסות בתקופה זו יהיו דיבידנדים מחברות־בנות, מכירת נכסים והחזר הלוואות של החברה־הבת אפי פיתוח בסכום כולל של כ־3.5 מיליארד שקל. אם הסדר החוב לא ייצא אל הפועל, התוכנית של אפריקה להתמודדות עם המשבר מדברת על הזרמת מזומנים של בעל השליטה לב לבייב לחברה במסגרת מהלך של הנפקת זכויות בהיקף כולל של יותר מחצי מיליארד שקל. על פי הערכות, תתבצע הנפקת זכויות זו במחיר נמוך יותר ממחיר מניית אפריקה בבורסה, ובסיטואציה כזו צפוי גם חלק מהציבור להשתתף בהנפקה.

אופציה: מכירת נכסים

במקביל תנסה אפריקה לבצע מימוש של חלק מנכסיה, בראשם מכירת החברה־הבת (75%) אפריקה מגורים
    (
    5,804.0 )
    , שנסחרת בבורסה לפי שווי של 750 מיליון שקל. במהלך המגעים להסדר נמנעו בחברה מלנהל מו"מ על מכירת החברה־הבת, למרות הצעות שהוגשו לרכישתה, כשהגבוהה שבהן היתה מעופר נכסים של יולי עופר. אולם אם המו"מ עם בעלי האג"ח ייפסק, עשויה המכירה להיכנס להילוך גבוה, כאשר התרומה לאפריקה תסתכם בלפחות חצי מיליארד שקל.

אפריקה גם בוחנת יציאה מתחומים שאינם בליבת עסקיה, כמו הנדל"ן ברומניה ובבולגריה שמרוכזים תחת החברה־הבת אפריקה נכסים, או אפילו מכירת נתח מאפי פיתוח, שפועלת ברוסיה. נוסף על כך, אמורה אפריקה לקבל כ־50 מיליון דולר ממכירתה ועוד עשרות מיליוני דולרים כדיבידנד שיחולק אולי בידי אפי פיתוח, לאחר מכירת פרויקט קוסניסקאיה. כך, שהנחת העבודה היא שגם אם לא תהיה התאוששות בשוקי הנדל"ן ברוסיה ובארה"ב עד אמצע 2011, תוכל החברה לצלוח את התקופה בשלום.

בכירי אפריקה הופתעו מהעמדה האגרסיבית במו"מ של נציגי בעלי האג"ח ובראשם הגופים המוסדיים. אלו דרשו ההזרמה של מיליארד שקל מצד לבייב לאפריקה, במסגרת הנפקת זכויות, כאשר סכום זה ישמש יחד עם המזומן שבקופת החברה לפירעון של אג"ח בהיקף של 1.5 מיליארד שקל. כמו כן, דרשה הנציגות כי חוב בהיקף של 3.5 מיליארד שקל יומר לשתי סדרות אג"ח - אחת מהן לפירעון בתוך שנה. יתרת החוב תומר למניות החברה והחברות־הבנות שלה.

מתווה כזה משאיר ללבייב שתי אופציות: אחת ללכת לפירוק, מה שהוא איננו מעוניין בשום אופן, והשנייה להגיע להסדר שאיננו מקובל ואיננו כדאי בעיניו. זו הסיבה שבאפריקה בוחנים בימים אלה את הנסיבות לנסיגה אפשרית מההסדר, כדי שכבר במחצית הראשונה של נובמבר, אם המגעים להסדר לא יצליחו, היא תצא בתוכנית החדשה.

דובר אפריקה ישראל מסר כי החברה החלה בתהליך של מו"מ רציני, אמין ושקוף כדי לגבש בהקדם הסדר שיהיה לטובת הציבור והמעורבים בנושא.

בית ההשקעות לידר
    (
    164.9 )
    הוציא אתמול המלצת מכירה למניית אפריקה במחיר יעד של 20 שקל למניה, 62% מתחת למחיר הבורסה. שתי הנחות מביא לידר בסקירה שהופצה ללקוחותיו: אם יושג הסדר עם נציגות האג"ח המניה תיפול, ואם יושג הסדר, יממשו בעלי המניות החדשים חלק נכבד מאחזקותיהם. בלידר מציינים כי "לאחר ההסדר נגיע למצב ששווי החברה יעמוד על כמיליארד שקל, שווי שיגזור מחיר נמוך מאוד למניית אפריקה - פחות מ־10 שקלים".

אני לא מעריך שאפריקה תקבל הסדר דומה למה שהציעו המוסדיים באמת, לא צריך כתבה בביזפורטל בשביל זה.

אפריקה הציעה הסדר כדי לא לשלם קרן בעתיד הקרוב, בפרט כי הם לא רצו לשלם לאגח ט חצי מליארד שקלים כדי שישיאר לה כסף לסיים פרוייקטים ולהציף ערך על מנת לעמוד בהתחייבויות.
    זו חברה יזמית, אין לה כמעט הכנסות משכירות בלי כסף להסיים פרוייקטים היא תפשוט את הרגל.
    והם כניראה סומכים על התאוששות עתידית מחירי הנדל"ן בעולם שתעזור להם לעמוד בחובות.
    ויוצא שלפי מתווה ההסדר דווקא בעתיד הקרוב אפריקה צריכה לשלם יותר כסף מאשר מבלי ללכת להסדר. מרגיש יותר כמו "פירוק".

מה שאפריקה הייתה רוצה לראות לדעתי זה פריסת תשלומים, עם דגש לשלם בעתיד הקרוב כמה שפחות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות