x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 25

נושא: 11/10/09

Re: 11/10/09

סקירה נאה.

יש לי רק בעייתיות מה עם המשל -

אפשר להזריק כסף כמה שרוצים, ולהזרים עוד טריליונים, אבל בסופו של דבר, בדיוק כמו שאי אפשר לקבוע שיש 20 עבירות תוך כדי המשחק, אי אפשר לברוח מהמציאות -

הממשל הזרים כאן טריליונים, ויש עוד מאות בנקים בסכנת נפילה לפי כל הדו"חות התקופתיים ( שלא לדבר על זה שקופת המזומנים של ה FDIC ריקה... ), האבטלה גואה ולא נראה לה בכלל כיוון של סוף, ורוב החברות מכות את ה"תחזיות" בגלל שהן מונמכות ( אם ניתו לג'ורדן לשחק נגד שחקני קט סל הוא כנראה ינצח גם אם הוא פצוע, בשפתך ) ורק בשורה התחתונה - בגלל קיצוצים ופיטורים ולא בגלל מכירות שעולות.

מאידך , המחיר של המניות המובילות - אפל, גוגל , איי.בי.אם, גולדמן זאקס, ג'יי פי מורגן וכו' חזרו כבר לרמות טרום אוקטובר, כאילו אין משבר.

כמה זמן עוד לדעתך זה אפשר לדמיין שהשופט יעזור לנצח, והאם זה לא יסתיים בתבוסה צורבת?

סקירה מעולה שמבהירה את המצב לאנשים כמוני עם פחות הבנה ורקע כלכלי!

תודה רבה!

שלום לכולם

אבקש התיחסותך

למדד הנדלן

תודה מראש

כרגיל בהיר נהיר ומפוכח יישר כח

ציטוט פורסם במקור על ידי ron7
    שלום לכולם

אבקש התיחסותך

למדד הנדלן

תודה מראש
    הוא התייחס להלן ציטוט:
    בהתאם לכך, לחובבי הנדל"ן זוהי כרגע המניה המועדפת אע"פ שהערכתי הכללית עבור המדד עודנה ירידות.

המניה המדוברת היא [BstockB='611012'] אפריקה מגורים.[/BstockB]

כל שבוע מחכה בשקיקה לסקירה השבועית וכל פעם נהנה מחדש.

תודה רבה על סקירה מרתקת ומעניינת (שנותנת כל הזמן חומר למחשבה)

עמית

תודה.

שבוע טוב!

שחקן מעוף שלום רב
    הנני צופה פסיבית בדרך כלל ,ודי חדשה באתר שפשוט לצערי לא ידעתי על קיומו עד לכתבה בגלובס. המוטו שלי הוא כי מכל מלמדי השכלתי . אולם אינני יכולה שלא להגיב לסקירתך.
    מזה מספר שבועות שאני קוראת מידי יום א את סקירתך. ונפעמת מחדש מהעומק הידע התבונה ויכולת הניתוח המבריקה. קראתי ניתוחים של רבים וטובים , התחרות בינהם מי מתפלסף יותר ומי מרבה באומר אולם אינו אומר שום דבר שעלול מאוחר יותר להציגו ככלי ריק, הינה גדולה. רבים מה"מומחים" כותבים דבר ולאחר מספר משפטים את היפוכו - וכך הם "מסודרים" ולא לוקחים שום אחריות על מה שאומרים.בכל מקרה הם הרי כתבו זאת... ובאמת חושבים שכולנו גלמים.

התענוג הצרוף של לקרוא את סקירותיך נובע בעיקר מהעובדה שאינך חושש "לקחת אחריות" על השקפותיך הערכותיך ובמידה רבה גם ניבוי עתידי בתחומים השונים של שוק ההון ,המבוסס על הגיון כמו גם על ניתוח תמונת מצב.וניתוח טכני - והכל הכל בלא שום תמורה , נתינה טהורה - וזו לדעתי המשמעות הכי עמוקה של הדברים.

סליחה שהארכתי בדברי, אני סבורה שחובה נעימה היא להודות לך בחום על נתינתך. יישר כוח!

רוני

1. מה שרוני אמר. פשוט כיף לקרוא.
    2. לגבי התאוששות הכלכלה האוסטרלית - כלכלת אוסטרליה באמת הראתה , לדעתי הלא מקצועית, התאוששות יפה ועברה את המשבר קל יחסית. כדאי להחליף השקעת אג"ח סולידית טווח בינוני מהיין היפני, לדולר אוסטרלי?

שחקן, אתה כותב שבוע אחר שבוע על כמה המצב "על הפנים" ואיך בסוף הבועה הזו תתפוצץ. מה שאני לא מצליחה להבין, זה כשאנשים שואלים על מניה X אתה לא פעם עונה "זו מניה טובה לטווח ארוך של שנתיים-שלוש". אם אתה צופה תבנית W למה אתה ממליץ על רכישת מניות כעת?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות