x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: אסטרטגיות יולי+אפריל - תובנות

Hybrid View

אסטרטגיות יולי+אפריל - תובנות

שלום שחקן ,

ברכות על סגירת אסטרטגיית יולי אתמול.
    אסטרטגיות יולי+אפריל רצות כבר חודשים רבים, על ידי גלגול בכל שבוע של שתי האסטרטגיות.
    שמתי לב , שבשלבים מסוימים , ההפסד בשתי האסטרטגיות יחדיו , הגיע לסכומים של 12,000 ש"ח +\- , לכל יחידת ביצוע ! הפסד כזה לסוחר "קטן ופרטי" משמעותו מחיקת התיק , שכן , הביטחונות היו נגמרים מזמן ואין לו אפשרות להמשיך ולגלגל עד אין סוף , כפי שאתם מבצעים.
    1)הייתי מעוניין לשמוע את התובנות שלך לסיטואציה שנוצרה.
    2)האם ניהול האסטרטגיות בעתיד ישתנה ?
    3)בקורס הנגזרים אתה מלמד תיקוני שוקת ,אשר לא מיושמים כלל בניהול אסטרטגיות שלך. מדוע ?

תודה ובהצלחה

שאלה טובה
    אסטרטגיות אפריל התחילה באזור 1390 ולמרות שהמדד טיפס כמעט 300 נקודות האסטרטגיה לא השתנתה ותמיד היינו בדלתה שלילית עד שלילית מאוד כאשר צד הפוטים היה לא פעם עם תקבול של גרושים מול קולים עמוק בכסף כלומר ללא איזון בתקבול
    אני בשלב מסויים התחלתי להגדיל את מספר היחידות בצד הפוטים מול פחות יחידות בצד הקולים או תזוזה של הקולים סטרייק אחד גבוה עד שהצלחתי לצאת ברווח אפסי
    בשלב מסויים נראה לי התעקשות מיותרת להמשיך לעבוד באותה שיטה ופרשתי אבל הייתי מעוניין לשמוע דעתם של אחרים ושל שחק כמובן

מסכים אתך לגמרי. בגלל זה אני מזמן לא מבצע אסטרטגיות של שחקן. בהצלחה לכל מי שעדיין מאמין בשיטה אבל צריכים כיסים מאד עמוקים.

צהרים טובים.
    גיורא - מבחינת גובה ההפסד / הרווח, תמיד אפשרי להבין את רוח הדברים ולרווח יותר הכתיבות / קניות ובדרך זו לא לנצל מלוא הבטחונות. נכון הדבר גם ביחס להגנה קרובה יותר או כל דבר אחר כתלות סוביקטיבית של המשקיע בהיקף הסיכון וההשקעה.
    האם היה נכון לפעול ללא תיקון קלאסי של מעבר לשוק עולה? לא. זו טעות בשיקול הדעת שלא העריכה נכון (אם זה בכלל אפשרי) את פוטנציאל הסקוויז בשבועיות. מבחינת שחקני המעוף, ואני יודע מבחינת רוב הציבור אין זה המצב, אנו בדשדוש מוחלט ולראיה רק השבירה של 1600 היא מוחלטת אבל המעוף נחלץ באקראיות משבירה אמיתית בשל חוזים / ארביטראז (כהבוקר).
    האם זה יתוקן להבא? בודאי שכן ובלבד שתקח בחשבון שהשבועיות פשוט הופכות את המסחר למאוד לא צפוי בטווח הקצר ולכן אם זה יותר נוח לתפיסה אז דמיינו אסטרטגיה אחת בשנה בא מניבים לדוגמה 200% ולא סגירה חודשית, גלגול וכדומה מאחר ובמניות או באגח איש לא בוחן ברמה שבועית / חודשית ולמען האמת גם הכותבים תמיד בוחנים התיק פעם בשנה.
    האם באמת ניצלת מלוא הבטחונות? לא. ינואר, פברואר ומרץ הרווחת ויותר מאסטרטגיה אחת בחודש (שלא לדבר על שנים קודמות) ולכן גם אם תקח את 2018 בלבד ותחת ההנחה שכל אסטרטגיה מתחילה בסכום קבוע ולא ריבית דה ריבית לא יכלת להפסיד מלוא הסכום.

קאסיו - עשית במלים אחרות את מה שכתבתי מעלה ומה שמצופה מכל מי שסוחר אופציות. אם הערכת השיקולים שלי אינה מתאימה למשקיע אפשר להגדיל בצד אחד כמויות (כפי שעשית), מרווח, וכן הלאה.

שחקן יקר
    אם השבועיות כל כך לא צפויות ולשחקנים אין שום השפעה עליהם למה אתה משתמש בהם ולא בחודשיות שלשחקנים יש יותר השפעה ופחות אקראיות?

כפי שציינתי לא פעם, אין מדובר בשאלה של רצון אלא כורח המציאות. עם סטיה 10-12 הנחשבת בשלוש
    השנים האחרונות לממוצעת ונורמה אתה לא יכול לפעול רק עם חודשיות אחרת התקבול יהא כה נמוך שלא
    יצדיק את הסיכון.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות