שלום לכולם
אז ככה, יש לי רשימה קטנה של מניות שלפחות על פי טכני נראות טוב וכבר עשו ביומיים האחרונים עליות יפות
מעוניין לקבל דעות בעד ונגד
1. נובה
2. מלאנוקס
3. בי-קונטקט ס
4. סטארלימס
5. פאנדטק
6. איזיציפ
כל הערה והארה תתקבל בברכה
תודה
זיו
שלום לכולם
אז ככה, יש לי רשימה קטנה של מניות שלפחות על פי טכני נראות טוב וכבר עשו ביומיים האחרונים עליות יפות
מעוניין לקבל דעות בעד ונגד
1. נובה
2. מלאנוקס
3. בי-קונטקט ס
4. סטארלימס
5. פאנדטק
6. איזיציפ
כל הערה והארה תתקבל בברכה
תודה
זיו
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
שלום,
אז ככה, לגבינובה- חברה מצויינת מייד לאחר הדוחות שלה קניתי ולצערי לא רכבתי על כל גל העליות והסתפקתי ב10 אחוז מתוך קרוב ל 80 אם אני לא טועה.. וכרגע די נראה שהמניה נכנסה למיצוי- אוליי אני טועה אבל אני לא אוהב להכנס למניות שעשו ראלי מרשים בגלל שייתכן תיקון מרשים.
ההמלצה שלי היא איזי צ'יפ שכידוע ביצעה נחיתה ארוכה לפני 3 חודשים לאחר שלקוח מאוד גדול הודיע שהוא עוזב, לפי מה שאני יודע ההנהלה שם היא מאוד יעילה ואני מאמין שאנו נחזה בטווח הקרוב\ בינוני עליות יפות- ותוסיף לכך שחוזים ששוק השבבים יתאושש השנה.
מקווה שעזרתי.
היי,
אכן עזרת
איזיציפ נראית כאופציה טובה למדי. לגבינובה אני מחכה למימוש גם אם אחליט להכנס.
אשמח לעוד הערות וחוות דעת גם על שאר המניות
תודה זיו
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
אני חושב שאני חייב התנצלות על הליות שנובה ביצעה היום,
אמרתי כבר שזו חברה טובה?
בכל מקרה לא כדאי לוותר על האחזקה באיזיציפ.
בהצלחה!!
היי אלעד
שום התנצלות.
חיי הבורסה. באותה המידה יכול היה להיות שנובה היתה יורדת ב 7%
בכל מקרה, לאחר סינון וקריאה נוספת של חו"ד של אנליסטים, צימצתי את הרשימה
1. איזיציפ
2. פאנדטק
3. בזק
4. מזרחי טפחות
5. בנק לאומי
ומי שבאמת ספקולטיבי יכול ללכת גם על ביוסל
כן , כמו כולם , אם ינתן האישור מדובר על מכרה זהב. אם לעומת זאת לא יתקבל האישור, זה קבר עמוק והלך הכסף.
כמו תמיד, הערות והארות יתקבלו בברכה.
תודה
זיו
אלעד.. נובה
המניה נתנה 20% עליה בשלושה-ארבעה ימי מסחר..
יש בעולם קצת צדק..
איזיציפ עולהנובה מדשדשת...
חכה שאני אמכור את איזיציפ ואז תראה איך היא טסה!!
יש לי את הנטייה לכאלו דברים.
ועכשיו ברצינות: אם לא יהיה משבר עד סוף החודש אז אני חושב שדי מומלץ להמשיך ולהחזיק במניה- כי כרגע היא לא מתומחרת כמניה בצמיחה.
ותסתכל לבד על ההיסטוריה.
חג- שמח!
לדעתי פאנדטק מניה יחסית סולידית ויציבה
זוהי מניה לטווח ארוך לדעתי.
יש לחברה הרבה מזומנים בקופה. הון עצמי גבוה. אין לחברה בעיית נזילות.
לחברה יש חוזים גדולים.
מניה מעניינת.
אין באמור המלצה.